anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

serviciu de internet nefunctional - router orange defect

DMI
Junior
De circa 1 saptamana intampin probleme cu serviciul de internet, am efectuat mai multe sesizari la serviciul clienti   in urma caruia colegii de la tehnic m-au directionat catre un Orange Shop ( cel mai apropiat ) pentru verificare router si inlocuirea/repararea acestuia.
 
Astazi am fost in magazinul Orange Shop cel mai apropiat iar in urma verificarilor efectuate de catre colegul de la departamentul de service s-a constatat ca intr-adevar router-ul Huawei B311 este defect dar nu poate fi inlocuit sau reparat deoarece figureaza ca nu mai este in garantie.
Este normal sa nu mai fie in garantie din moment ce acest echipament l-am primit la momentul semnarii contractului in anul 2020, iar la momentul prelungirii acestui contract in 2022 mi-a fost transmis ca nu este nevoie de schimbare router deoarece acesta functioneaza.
 
Am sunat din nou la Serviciul Clienti ( 300) dar si acolo am primit acelasi raspuns - nu va putem ajuta.
Eu unul aveam pana astazi o parere foarte buna in ceea ce priveste Orange si profesionalismul acestora.
 
V-ati mai intalnit cu astfel de situatii ?  
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@DMI: Un echipament care nu mai prezintă caracteristici de funcționare trebuie înlocuit. Cu atât mai mult cu cât ești încă în perioada minimă contractuală de 24 de luni. Ba mai mult, solicită chiar un ”upgrade” la un model B535 (de exemplu) dar nu B311... un model cu rateuri multe. 

Dacă cei din magazin refuză, transmite cererea online. Îi contactezi din aplicația MyOrange / Altele / Contact și Feedback / Scrie-ne. Succes.

Am fost sunat astazi de catre Orange si in loc sa imi schimbe/repare router-ul am primit acelasi raspuns " nu va putem ajuta, singura solutie este sa va prelungiti contractul cu 24 de luni". Este incredibil si dezamagitor  in acelasi timp cum isi trateaza clientii care inca sunt sub contract cu ei. Ca si client platesti pentru un serviciu dar nu beneficiezi de el... 

FLo1
#StarMember

Atunci simplu: ”Întrucât echipamentul dvs este defect din data de.... și nu doriți să îl înlocuiți nici după N sesizări, mă văd obligat să solicit rezilierea contractului privind furnizarea acestor servicii. Cu respect.... X-ulescu”.  Succes.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuia să ceri routerul B 530 sau 535, care este mult mai stabil și mult mai în regulă decât acea petardă de 311. Am spus-o pe mai multe topicuri că este praf acel router, iar la 2 ani ai dreptul să ceri alt router. Nu te mai plimba cu acela și ceri altul, pur și simplu, dar B 530, dar probabil te vor pune să reprelungești.

https://www.orange.ro/magazin-online/huawei%2B-modemuri-b530-336-4g-plus-flybox-4g%252b-modem-flybox...

Ai aici exemplu de topic, unde B 311 prezintă probleme:

https://comunitate.orange.ro/t5/echipamente-%C8%99i-set%C4%83ri/nu-mi-merge-internetul-prin-router-b...

si aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/internet-fix/probleme-router-b311/td-p/44226

Și exemplele pot continua!

Baftă!

Am fost sunat astazi de catre Orange si in loc sa imi schimbe/repare router-ul am primit acelasi raspuns " nu va putem ajuta, singura solutie este sa va prelungiti contractul cu 24 de luni". Este incredibil si dezamagitor  in acelasi timp cum isi trateaza clientii care inca sunt sub contract cu ei. Ca si client platesti pentru un serviciu dar nu beneficiezi de el. Nu ma asteptam la asa ceva, am sa incerc sa gasesc un alt provider pentru toate serviciile Orange: internet, TV si telefonie. 

Vio73
#StarMember

Ți-am spus că nu îți vor da fără reprelungire alt router. Din păcate, când ai prelungit, trebuia să ceri atunci altul. 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Din pacate, problema routerului nu prea poate fi pusa in ograda Orange din motivele primite (acel router a fost vandut catre tine, chiar daca pretul a fost 0). Daca era in custodie, lucrurile stateau altfel (ar fi fost schimbat). Situatia este similara cu achizitia unui telefon mobil.

Daca ai fibra in zona, incearca sa treci abonametul de pe GSM pe firba. Din pacate, stocul de router huawei este, in momentul asta, foarte limitat din cauza Black Friday.

https://www.orange.ro/cautare/?kw=huawei