anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router suplimentar WiFi 6

Doritit
Junior entuziast

Am abonament Fibra 2000 + TV premium (ONT - ZTE ZXHN F6600R + decodor - SAMSUNG GX-TR530CK-ZR). Am nevoie sa instalez un router suplimentar WiFi 6 din oferta Orange, care este oferit in chirie cu 6 lei/luna. Am ridicat problema unui angajat de la o reprezentanta Orange din apropierea locatiei mele, si spre surprinderea mea am aflat ca pot avea acest router suplimentar doar daca fac un nou abonament (?????). Intrebarile mele sunt :
1. Oare e real ce am aflat la filiala Orange?
2. Daca totusi, incredibil, e asa, care e solutia sa am un router suplimentar pentru a putea sa folosesc serviciile de internet si TV si in alta incapere in afara celei in care e instalat ONT-ul si pentru care platesc actualmente?
Multumesc pentru interventiile dvs pentru rezolvarea problemei mele.

32 Răspunsuri 32

Ca să detaliez: poți și cu un router pe care să-l setezi ca AP și să-l utilizezi acolo unde nu ai semnalul atât de bun pe WiFi. Inclusiv clasa de IP poate fi păstrată. Totul depinde de cum dorești configurată rețeaua imobilului. Însă un router (dispozitiv) fără interdicții pe configurare îți va permite o configurare liberă, fără probleme și la capacitate maximă a funcțiilor sale. Succes.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Nu recomand inchirierea de la operator a unui router. La Digi e 6 lei lunar (in 2 ani ar fi aproape 150 de lei. Mai pui inca 50 si iei unul mult mai performant, daca tot stai cu doua aparate).

Cel mai bine cumpara unul si ceri trecerea routerului cu ONT (cel oferit de Orange) in modul bridge (care va oferi semnal prin cablu noului router). Eu mi-am cumparat un Huawei AX2 (modelul cel mai ieftin, care s-a intamplat sa fie si la oferta la momentul achizitiei) si, pe 2.4GHz, merge aproape dublu ca viteza fata de cel oferit de Digi.

Anonim
Neaplicabil

Citeste te rog acest topic https://comunitate.orange.ro/t5/echipamente-si-setari/zte-f6600r/td-p/124655 poate nu mai ai nevoie de al 2 lea router. In caz contrar iti recomand sa cumperi Mercusys MR80X sau Tenda Ax1800 (Ambele utilizate personal, cate 1 an fiecare).