anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema wifi router zte alb

Zabestpaul
Începător

Salutare, în aceasta seara când am încercat sa ma conectez la Wi-Fi, îmi spune Conectați-va la rețea! Care ar fi problema având în vedere ca atunci când apăs pe Conectați-va la rețea îmi deschide o pagină alba și nu se mai întâmplă nimic, reset la router i am dat, mulțumesc. 

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember

Salut,

Ce servicii ai? Ce fel de router ai? Un model, ceva?

Client Orange

Zabestpaul
Începător

E un zte alb cu 4 antene, și servicii e cu 300mbs nu știu exact 

E un modem cu SIM? Ai Net Fix 4G sau fibra? Vezi daca gasesti un model pe el. Undeva pe spate ar trebui sa fie.

Daca ai fibra, vezi daca e aprins becul LOS de pe router.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu și-a revenit, te sfătuiesc să încerci un apel la asistență 300/ 0374300300,  apoi 1-2-2 sau cum îți apare în meniu, chiar dacă te va identifica Djia, cu ultimele 6 cifre din CNP. Sigur, asta după ora 8.

Posibil să fie vreo defecțiune, dacă ai dat restart și tot nu vrea. Mai verifică să nu fie fibra opturată pe undeva și să fie corect introdusă în partea de jos ( dedesubtul ont-ului).

Sper să reușești cumva!

Să ne ții la curent!

Succes!

FLo1
#StarMember

@Zabestpaul: Bun venit în Comunitate. Au mai fost astfel de întâmplări? Mai exact pare să fie ori ceva de la telefon ori de la router în ceea ce privesc datele de conectare, motiv pentru care se pare că telefonul nu se conectează la Wifi. În cel mai fericit caz un restart (atât telefon cât și router) ar trebui să rezolve problema. 

Doar cu telefonul tău s-a întâmplat să nu te poți conecta sau problema se manifestă și pe alte dispozitive (telefon/PC)? Ar fi util acest detaliu. Numai bine.

Razvan
#StarMember

Salut! Pare a indica o problemă/defecțiune la Ont/router. Sună la 300 si cere o constatare, poate ți-l vor inlocui repede. 

DanielaH
Moderator

@Zabestpaul, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?