anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange 5G PS Remore Play NAT Type issue

mmihai87
Junior

Salutare , cum pot face sa folosesc aplicatia Ps Remote Play prin Orange 5G? Cand ma conectez la Wi-Fi NAT Type este 3 si merge iar pe 5G am NAT Type 2 si nu se conecteaza. Aveti idee ce pot face?

Screenshot_20230609_181845_PS Remote Play.jpg

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember

Ne poti da ceva mai multe detalii referitoare la setup-ul tău?

Inteleg ca e vorba de o consola PS pe care incerci sa o accesezi de pe telefon...? Daca da, cred ca atat consola cat si telefonul trebuie sa fie conectate la aceeasi retea. Deci, nu (cred ca) poti avea consola pe WiFi si telefonul pe date mobile. Dar se poate sa gresesc. Nu am consola, nu am incercat niciodata acest setup, deci...se poate sa gresesc.

Dar in mod normal, cam asa functioneaza lucrurile.

Client Orange

Salut,  pai, consola este legata prin LAN iar aplicatia de pe telefon "PS Remote Play" iti permite sa accesezi consola si prin 5G. Problema este ca Orange are setat NAT Type 2 si cand conectez telefonul la wifi , am NAT Type 3. Deci nu pot accesa consola prin 5g NAT Type 2. Consola mereu sta in standby in caz ca vreau sa ma conectez remote la ea. Am inteles de la alte persoane ca au reusit cumva sa schimbe si sa le mearga prin 5G

Nu mi-e foarte clar cum ar trebui sa functioneze acest feature. Nu am consola, si n-am incercat... Dar daca IP-ul nu le leaga (pentru ca unul e pe LAN, celelalt pe date mobile), atunci trebuie sa fii logat pe un cont sau ceva... Altfel nu vad cum ar putea sa comunice unul cu altul.

Pe WiFi tind sa cred ca iti merge pentru ca e aceeasi retea. Deci, din punctul meu de vedere, fie faci hotspot de pe telefon, si conectezi si consola la el, prin wifi, fie...conectezi telefonul la wifi-ul local (cel de la ISP-ul tău), astfel incat sa fie in aceeasi rețea.

Daca cineva a reusit chestia asta, as fi curios cum a reusit. Din pacate, fara hardware cu care sa testez, totul ramane la nivel teoretic.

Client Orange

Chestia este ca daca bag SIM Digi , VDF merge prin 5g, adica  PS-ul legat prin LAN si telefon ul prin 5G   dar la Orange nu pot prin 5G

Aha...am inteles. Inseamna ca in mod normal ar trebui sa mearga... Poate felul in care e configurata reteaua Orange duce la rezultatul asta. Din pacate, n-as sti sa-ti spun cum rezolvi problema asta. Si nu stiu daca se poate rezolva (daca intr-adevar asa a fost configurată). Adica...nu stiu, a reusit cineva chestia asta pe Orange? Daca da, cum?

Client Orange

Nu stiu cum au reusit, am pus intrebari dar fara raspunsuri. 2 exemple am gasit pe internet despre Orange 5g si ps remote play. Am facut o sesizare la orange , m-au sunat , nici ei nu stiam cezic , cred. De la acel apel pana acum nu am mai auzit nimic dar am sa mai sun la ei. Am zis sa scriu si aici cu speranta ca poate a mai trecut cineva prin asta.

.