anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Provocarea Noua - Fotografia Lunii

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare tuturor,

Încurajați de imaginile superbe pe care le vedem des chiar și aici în Comunitate și animați de dorința comună de a ne perfecționa tehnicile, lansăm o provocare lunară care vine bineînțeles cu o recompensă.

De această dată, și la fel în fiecare lună, voi sunteți juriul! Fotografia care primește cele mai multe aprecieri va fi declarată câștigătoare, iar autorul ei va beneficia de un voucher de 15 euro, valabil pentru achiziționarea de accesorii sau obiecte conectate din Magazinul Online Orange.

Pe lângă plăcerea de a admira fotografii reușite, ne dorim ca această inițiativă să fie și o oportunitate de învățare. Așadar, atunci când publicați o imagine, vă rugăm să adăugați și câteva detalii despre realizarea ei:

• tipul de aparat sau telefon folosit
  • setările relevante (ex.: diafragmă, ISO, timp de expunere, mod de fotografiere)
  • eventualele filtre utilizate.

Este important să vă asigurați că fotografiile nu includ persoane surprinse frontal și nici elemente care pot dezvălui identitatea cuiva (ex.: numere de înmatriculare).

În caz de egalitate la numărul de aprecieri, voucherul va fi oferit persoanei care a publicat prima fotografie.

Tema lunii: Alb

Pentru luna aceasta ne dorim să descoperim cadre cât mai sugestive, inspirate de atmosfera lunii ianuarie, care a venit cu zăpada ei generoasă și lumina rece, specifică anotimpului de iarnă. Fie că sunteți la căldură, fie că vă dați cu sania, fie că țineți o cană de ceai în mână, lăsați-vă imaginația să zboare și surprindeți farmecul detaliilor în toate nuanțele de alb! 

Provocarea cu subiectul Alb începe astăzi, 16 ianuarie și va încheia pe 15 februarie.

Pentru inspirație și pentru a vă perfecționa stilul, vă invităm să explorați câteva materiale anterioare din Comunitate:

Așteptăm cu mare drag să descoperim fotografiile voastre!

Fiți creativi, autentici și… inspirați! 📷

t-gbmp-global-brand-digital-michaela-content-files-from-paul-march-2020-orange-energy-photo-bank-home-energy-gettyimages-1047099214.jpg

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
20 Răspunsuri 20

DanielaH
Moderator

Tot alb și de la mine, tot de iarna, doar că din interior, de la geam, cu S24.

DanielaH_0-1768808879256.png

DanielaH_1-1768808910850.png

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Ilie43
Cunoscător

S25U, camera stock.

Happy Winter, Feels like:-35 °C 🤣!

966f08d0-546e-4ec0-b0dd-ea1b9cd73d01.jpeg

AlinaDum
Angajat Orange

Hello.

Las si eu asta aici. Se numeste "Fericire pura".

Imagine facuta cu Honor Magic 6 Pro, mod normal. 

IMG_20260111_103251.jpg

Jay
Campion certificat

Samsung S21 FE.. ISO 640 26mm F1,5 1/14s.. mai exact, setarile telefonului la care nu am umblat.. 😁

Am apasat de curiozitate butonul de imbunatatire, doar sa vad ce face si a mai luminat-o, insa asta este varianta originala.. seara, fara blitz.. 

Jay_0-1768927305773.jpeg

delfinas
#StarMember

O inimă de... zăpadă sau inima Algida 🙂

Honor Magic 6 Pro 

ISO 50, f/2, 1/490 s

1000090151.jpg

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

teacher_
#StarMember

 Pentru că sunt fan fotbal, fotografia mea vine de pe RAMS Park / Ali Sami Yen din Istanbul, făcută cu Honor Magic 6 Pro, sau cum îl denumesc eu, Onoare Magică. 

1000098124.jpg