la 20-12-2024 12:00 PM - editat ultima oară la 12-01-2025 01:40 PM de DanielaH
Ho, Ho, Ho!
Dragii mei prieteni, vă scriu direct de la Polul Nord, unde zăpada scârțâie sub ghetuțele spiridușilor, iar renii își fac încălzirea pentru seara magică de Crăciun. Anul acesta însă mă confrunt cu o mică problemă... Atelierul meu de jucării, care știți că a a funcționat perfect până acum, începe să dea semne că nu mai face față cerințelor moderne.
Spiridușii mei lucrează din greu, dar e clar că avem nevoie de ajutor pentru a aduce un strop de tehnologie în lumea noastră magică. Dacă transformăm atelierul într-unul inteligent, sunt sigur că vom putea pregăti cadourile mai repede, mai bine și fără reni și spiriduși obosiți 😊.
Așa că apelez la voi, prietenii mei din Comunitatea Orange, să mă ajutați cu idei creative. Cum ați transforma voi Atelierul Moșului într-un atelier inteligent? Ce gadgeturi, aplicații sau tehnologii de ultimă generație ar putea ajuta spiridușii și pe mine să livrăm cadourile la timp?
Scrieți-mi aici ideile voastre și haideți să facem împreună din acest Crăciun unul de neuitat! Aștept cu nerăbdare să vă citesc propunerile și să vă mulțumesc personal pentru sprijin.
Ho, Ho, Ho, să înceapă magia!
P.S. detalii despre concurs și celelalte provocări găsiți aici
Dacă doriți să nu mai primiți notificări pe acest topic, aveți aici informațiile necesare.
la 23-12-2024 02:05 PM
Supliment de hrană pentru spiriduși la ore fixe? Asta chiar e o idee inedită. Cu siguranță vor avea energia necesară pentru a menține ritmul alert în atelier. Mulțumesc!
la 23-12-2024 02:08 PM
Mosule, ai putea folosi un soft tip AI care sa iti personalizeze cat mai specific preferintele fiecaruia, ca sa nu mai stea spiridusii tai tot anul cu ochii pe noi, sa vada daca suntem sau nu cuminti. Suntem toti niste ingerasi si meritam exact ce ne dorim!
la 23-12-2024 02:13 PM
Dacă toți sunteți îngerași, așa cum spui, atunci va fi simplu pentru mine să mă asigur că fiecare primește exact ce merită 😀.
la 23-12-2024 02:17 PM
As pune mai mult suflet că AI abunda.
la 23-12-2024 02:26 PM
N-avea grijă, suflet este cât cuprinde... și un pic pe deasupra 💖 Deși tehnologia este de mare ajutor, magia Crăciunului vine în primul rând din suflet.
la 23-12-2024 02:32 PM
Cu inteligență artificială
la 23-12-2024 02:34 PM
Da, da, desigur, am vorbit și mai sus despre AI. Mulțumesc.
la 23-12-2024 02:45 PM
Mosule, ia bate matale din palme sa apara niste cacao de la ecuator, si da ordin sa se faca pentru fiecare spiridus, inclusiv pentru tine, cate o cana cu lapte de ren (femela :)) si cacao pentru un moment de respiro, ca sa va faceti putin timp pentru a va uita in spate cat bine si cate bucurie pregatiti.
la 23-12-2024 02:49 PM
O ciocolată caldă este exact ce ne trebuie pentru un moment de răgaz în această perioadă agitată, și mie și spiridușilor mei. Dar nu trebuie să bat din palme pentru asta 🤣
la 23-12-2024 03:28 PM
Un dispenser inteligent pentru mancarea renilor. Tie ti-as recomanda niste casti in - ear ca sa asculti scrisorile, nu sa le citesti ca sa nu-ti mai oboseasca ochii.
la 23-12-2024 03:32 PM
Ideea cu căștile in-ear mi se pare foarte potrivită. Ascultarea scrisorilor ar fi mult mai relaxantă și aș putea să-mi protejez și ochii. Mulțumesc!
la 23-12-2024 03:55 PM
Folosind tehnologie de ultimă oră !
la 23-12-2024 04:02 PM
Exact asta îmi doresc și eu, tehnologie de ultimă oră, și aștept sfaturi de la voi.
la 23-12-2024 04:00 PM
Roboti inteligenti care sa pregateasca cadourile, iar apoi masini intigente care sa te ajute mosule sa duci cadourile ca renii sa nu mai fie obositi
la 23-12-2024 04:09 PM
Ideile voastre cu folosirea roboților și a mașinilor inteligente sunt minunate. Ar ajuta mult la eficientizarea pregătirii cadourilor și la livrarea lor. Mulțumesc!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor