la 20-12-2024 12:00 PM - editat ultima oară la 12-01-2025 01:40 PM de DanielaH
Ho, Ho, Ho!
Dragii mei prieteni, vă scriu direct de la Polul Nord, unde zăpada scârțâie sub ghetuțele spiridușilor, iar renii își fac încălzirea pentru seara magică de Crăciun. Anul acesta însă mă confrunt cu o mică problemă... Atelierul meu de jucării, care știți că a a funcționat perfect până acum, începe să dea semne că nu mai face față cerințelor moderne.
Spiridușii mei lucrează din greu, dar e clar că avem nevoie de ajutor pentru a aduce un strop de tehnologie în lumea noastră magică. Dacă transformăm atelierul într-unul inteligent, sunt sigur că vom putea pregăti cadourile mai repede, mai bine și fără reni și spiriduși obosiți 😊.
Așa că apelez la voi, prietenii mei din Comunitatea Orange, să mă ajutați cu idei creative. Cum ați transforma voi Atelierul Moșului într-un atelier inteligent? Ce gadgeturi, aplicații sau tehnologii de ultimă generație ar putea ajuta spiridușii și pe mine să livrăm cadourile la timp?
Scrieți-mi aici ideile voastre și haideți să facem împreună din acest Crăciun unul de neuitat! Aștept cu nerăbdare să vă citesc propunerile și să vă mulțumesc personal pentru sprijin.
Ho, Ho, Ho, să înceapă magia!
P.S. detalii despre concurs și celelalte provocări găsiți aici
Dacă doriți să nu mai primiți notificări pe acest topic, aveți aici informațiile necesare.
la 30-12-2024 12:05 PM
Mosule, in primul rand sa ai internet de buna clitate pentru ca gasesti ideiile, tehnologi de ultima ora care sigur te va ajuta in treburile tale.
la 30-12-2024 12:06 PM
Cu un smart Watch …………
la 30-12-2024 12:10 PM
Eu nu am semnal la serviciu pe Orange, ce fac Moșule?
la 30-12-2024 12:46 PM
la 30-12-2024 01:59 PM
Moșule mai prins într-o situație mai grea daca ai putea sa aduci sănătate într-un pachețel cit de mic ascfi foarte fericit
la 30-12-2024 02:02 PM
Trimite cadourile... wireless...teleportatile, ajung instant și la toți!
la 30-12-2024 02:52 PM
Cea mai buna imprimantă și drone,mai ceva a sateliții lui Elon Musk.
la 30-12-2024 03:19 PM
Mosule, te rog sa ne trimiti un model de CV modern si performant asa cum il gandeste ORANGE.RO
la 30-12-2024 03:34 PM
DRAGA MOSULE,după părerea mea ar trebui să cumperi niște brate robotizate acționate manual de spiriduși,ca să nu-i mai doară mâinile pe spiriduși,si pentru împachetare brate automatizate ca sa fie mai eficienți
la 30-12-2024 03:59 PM
Mosule, il conduc eu pe Rudolph anul acesta.
la 30-12-2024 05:11 PM
As face un atelier high-tech unde pot usura viata Mosului cu gadget-uri de varf, internet de mare viteza, un sistem de operare comun cu toate device-urile Apple spre exemplu si putere mare de procesare si la impachetat de cadouri si la partea de management logistic a Mosului.
la 30-12-2024 05:13 PM
Dragă Moșule ,
Cred ca ești foarte ocupat și mă gândesc ca ai avea nevoie de niște sisteme de automatizare care sa te ajute să reglezi temperatura , sa deschizi sau închizi luminile , sa cobori sau sau ridici jaluzele , etc … in fine … un ecosistem în care să-ți integrezi tot ce ai prin atelier .
Cu acesta ai putea face mai multe economii și vei face lumea mai bună și mai verde ..
Așa ca îți doresc mult spor și multă inspirație !!!
la 30-12-2024 05:48 PM
Eu cred ca mosul are nevoie de niste casti bluetooth cu noise cancelling bun ca sa nu se plictiseasca in timpul calatoriei lui de-a lungul globului.
la 30-12-2024 06:21 PM
Moșule, ar fi bine sa folosești niște robiți care sa lucreze zi și noapte pentru a termina la timp cadourile.
la 30-12-2024 06:46 PM
Ho,Ho,Ho, Moșule!!!
Bine ar fi daca ai avea tablete pentru programări livrări, drone pentru plasări cadouri, telefoane pentru mesajele cu scrisori și dorințe, dar moșule, farmecul tău este de neînlocuit!!!!!🥰
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor