anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Raicone77
Începător
Ne jucam cu degețelele pe telefon și tableta la maxim

Ilica_Constanti
Începător
Buna ziua noi ca si parinti o folosim in scopuri de informare si comunicare . Copilul nostru edy o foloseste in scopul de divertisment .

Adphilip
Începător
Telefon limitat în timp și restricții pe aplicatii. Jocuri

marian_popescu1
Începător
Tehnologia în familia mea începe și se termină cu Orange. Vorbim la telefon prin operatorul cu cea mai bună acoperire, Orange, folosim internetul pe mobil cu cea mai mare viteză 4G, de la Orange, ne uităm la filme și navigăm pe internet de pe laptop cu Orange și bineînțeles cu Orange TV Go, stocăm datele în Orange Cloud și mergem la cinema cu Orange Film, pentru că tot ce ai nevoie găsești la orange

SandraWhitteLox
Începător
In familia noastra, tehnologia a adus foarte multa bucurie. In sfarsit ne putem vedea si de la distanta, mama fiind plecata in Italia. Au fost ani foarte grei in care nu ne puteam consola.

Mihai_23
Începător
Este o plăcere să particip la acest concurs. Ma un băiat de 16 ani care încă nu are un telefon mobil și aș vrea să îi fac un cadou.

Maricica
Începător
In familia mea,tehnologia este folosita la greu.Am doi copiii, domnisoara 25 de ani, care este imobilizata la pat si foloseste Laptop-ul pe care citeste foarte multe carti si socializeaza cu amicii ei pe retele de socializare si telefonul pe care tinem legatura cand plec cu treburi de acasa, sau merg la spital la tratament Oncologic si comunica si cu persoanele apropiate. Baiatul 31 ani, care este plecat la munca si tine legatura cu noi prin telefon si calculator si eu care folosesc telefonul si laptopul zilnic. Pot zice sincer ca eu una nu stiu ce m-as face fara tehnologia din ziua de azi, deoarece mie imi este foarte utila atunci cand eu sunt plecata si pot sti ca fata imi este ok acasa pana ma intorc.

popa_luminita
Începător
Folosim împreună calculatorul și fiecare separat, telefonul.

Alexandru_14
Începător
În principiu noi shareuim destul de mult content video între device-uri, de la chestii educative să zic așa și până la lucruri amuzante, eliberatoare de stres. Separat, copiii folosesc smart TV-ul și telefonul destul de mult, de la aplicații de editare foto-video și playere de streaming și până la diverse jocuri. Noi, adulții, ne împărțim între partea de job - pe laptop - și televizor pentru filme - Netflix și HBO GO sau telefon când vrem să mai aflăm ce se întâmplă în social media:)

popalex91
Junior
Sunt inconjurat de tehnologie atat la munca cat si la serviciu . Pentru mine ca inginer automatist tehnologia este ca aerul..O folosesc tot timpul si peste tot.

GeorgeM_1
Începător
Salutari. Scriu in calitate de "copil". Eu am fost intotdeauna expertul familiei pentru tot ce tine de tehnologie. Instalam Windows, reincarcam cartele Prepay, salvam contacte in agenda telefonului, setam data si ora, programam canalele pe TV, etc. In ultima vreme insa am observat ca si parintii si rudele incep sa foloseasca tehnologia mai mult decat mine, petrecand mai mult timp pe retelele de socializare si urmarind videoclipuri si stiri. Cu toate aceste, dupa multi ani, tot eu am ramas "baiatu' cu Windows" de pe strada. Succes!

SurakVS
Începător
Eu în ultima vreme folosesc mai mult telefonul, deoarece e mereu şi oriunde accesibil. Mai rar se întâmplă să folosesc desktopul şi televizorul smart, când sunt acasă. Cel mai des folosesc rețelele de socializare, rețelele email, navighez pe internet şi mă informez aproape despre tot ce se poate. De asemenea mai folosesc magazinele online şi internet banking pentru comoditatea acestora. Copilul meu de 12 ani "stă pe net"- cum spun eu- mult mai mult, decât ar trebui. Foloseşte telefonul şi laptopul în primul rând, dar şi televizorul şi brățara smart. Cele mai folosite sunt rețelele de socializare, jocurile şi You Tube, dar se mai şi informează de multe ori pentru a-şi bogăți cunoştințele.

Neaplicabil
Folosim tehnologia zi de zi.

oannami
Începător
Ascultam muzica. Avem ecospot in fiecare camera si punem muzica fetiteti de 8 luni ca sa se dezvolte armonios. Noi urmarim diverse seriale online cand ne permite timpul 🙂

DUMRAM
Începător
Folosesc telefon smart, laptop, , televizor smart atat eu cat si fata mea .,toata tehnologia este folosita la maxim.