anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

alicez
Începător
Trimit ușor bani băiatului, vorbim foarte des pe messenger sau watsup.

emma
Începător
Impreuna folosim aplicatiile de telefonie, smart TV si cele de socializare. Copii joaca jocuri on line

lauraulm
Începător
Si la noi se foloseste tehnologia incepand de la telefon, televizor, laptop... insa momentan copilul are voie doar la cateva jocuri specifice varstei lui si nu foarte mult timp.. la desene se mai uita de pe internet pe televizor... totul este controlat, avand in vedere ca are doar 4 ani, noi suntem de parere ca asa este cel mai bine pt copil. Stie sa deschida telefonul.. televizorul.. sa caute.. insa totul doar in prezenta noastra.. desi sunt mandra de copilul meu pentru modul in care prinde orice informatie.. cred ca este timp pt toate. Ne plac noutatile si ne intereseaza... caut orice reteta pe internet, sunt abonata la diferite blog uri... citesc carti online, caut povesti noi de citit pentru copil.. fac plati online.. etc.. deci tehnologia nu este doar interesanta ci este utila si necesara. Multumesc

Alex_32
Începător
Tehnologia ne ajuta sa facem lucruri impreuna, noi, parintii si copiii. Totul este atat de intuitiv incat copiilor pare ca le este natural sa foloseasca tehnologia. Ca parinti, ne adaptam 🙂 In cazul nostru, cel mai mult tehnologia ne ajuta sa cream memorii frumoase prin selfie-uri facute de cel mic

Dani_Anda
Începător
Am un băiețel de 4 ani și ii place la Nebunie sa se joace pe telefon, fiicei mele folosește foarte mult pentru a face tic tok iar eu caut informațiile necesare care ma ajuta la locul de munca

Catalin1984
Începător
Buna ziua, Numele meu este Catalin si am 2 fetițe,una de 2 ani jumătate,care este un mic it-st in devenire.Ii merg manutele pe gadget-uri,de le-ar putea da clasa multor adulți,care manuiesc telefoane cu țociu.De mica îi place tehnologia si in ritmul asta,cred,ca o sa avem pe viitor o generație de genii.Fata cea mare are 6 ani și stăpânește foarte bine cam orice tip de gadget fără nici o reținere.Imi spune mereu,ca ea vrea sa se faca it-st cand va fi mare sa se joace tot timpul pe smart-uri.Copiii din zilele noastre se nasc cu tehnologia in minte si se acomodează rapid la noile tendinte.Eu unul sunt foarte mândru de fetițele mele si ma bucur,ca apreciază si le place tehnologia.

Ioana_popescu
Începător
Salut,eu am 4 fetite si pe cat posibil familia noastra nu are o activitate digitala prea intensa deoarece restul activitatilor vietii ar fi pe locul 2 si nu e ok. Dar in weekend ne uitam la un film,2,3...impreuna cu copiii,fiica mea cea mare de 13 ani isi face proiecte pe laptop,nu au jocuri de care sunt dependenti.Pot sa zic ca ei controleaza acest fenomen,nu sunt controlati de digital.Eu sunt mai activa pe grupuri de mamici,stiri emisiuni pe tel. Nu sunt de acord cu parintii care isi abandoneaza copiii in fata ecranelor de tel.tableta,laptop,tv. Acest fenomen poate dauna daca ne domina viata.Succes la butonat cu cap. Fiica mea cea mica e fan tehnologie dar cu limite care accepta si le intelege.

Stefania_Prodan
Începător
Teme la scoala,retete,comunicare,desene ocupatie copii.

LUIGI
Începător
Suntem Ramona si Luigi, avem împreună o fetita Bianca si toți 3 formăm familia Luca. In familia noastră tehnologia ocupă un loc important si fara ea ar fi cam greu să faci față in ziua de azi. Ea ne ajuta sa gestionam mai bine timpul si programul unei zile obișnuite care este si asa de încărcat. Cu ajutorul smartphon-ului si pc. achitam cu ușurință și rapid facturile si impozitele , facem cumpărăturile online, si administram servicile prin intermediul aplicatiilor si paginilor web. Divertismentul e asigurat tot de tehnologia media smart. Si vacanțele sunt organizate tot prin intermediul tehnologiei care ne ajută in idei de vacante si informatii despre locurile in care le vom petrece făcând in proportie destul de mare un concediu reusit. Sunt Bianca am 11 ani și sunt foarte pasionata de tehnologie, ma ajuta atât sa ma dezvolt pentru viitor cât și e o formă de distracție si socializare. Prin intermediul tehnologiei pasiunea mea prinde viata. Fotografia si Vlogul meu nu ar fi posibil fără tehnologie.

Carmen1
Începător
În familia mea folosim tehnologia la gătit cu un robot de gătit de ultima generație,curățăm mașinile si curtea cu tehnologii de ultima oră,iar copii folosesc la temele de creație tableta si pentru joaca în Weekend PS4.

gelu_3
Începător
tehnologia 4g folosita de toti membrii familiei inclusiv de baiatel mai mic.telefoane pentru toti.

Element7
Începător
Pentru parinti tehnologia este folosita pentru retelele sociale respectiv comunicare la distanta cu copiii. Pentru copii tehnologia este mijloc de comunicare pe diferite retele sociale, retele profesionale, banking, smart tv, smart home, hands free conectat la masina, GPS, etc.

Motreanu_lonel
Începător
Am doi copii și fără telefon cred ca nu ar rezista 10 secunde. Fetita și cind și face lecțiile folosește internetul. Pe vremea mea nu exista asa ceva dar cred ca ma descurc și eu nu ca ei dar atit cit îmi trebuie.

Anamariamaria29
Începător
Eu folosesc telefonul si laptopul. Realizez proiecte, ma documentez si comunic prin intermediul mesajelor. Fata mea, foloseste mai mult telefonul, are 19 ani. Ii place foarte mult sa scrie, sa relationeze cu ceilalti. A crescut cu tehnologie dar in camera ei nu si-a dorit niciodata un televizor! Consider ca nu abuzam de tehnologie, inca ne plac lucrurile simple, naturale dar suntem in 2020 si ar fi fost culmea sa nu folosim inteligent tehnologia pe care o avem la dispozitie!

gigi_5
Începător
...buna!...zi de zi tehnologia este folosita de catre noi...ca-i la serviciu, la scoala, pe strada, in masina...suntem ”supusii” ei...in special fiul meu care este inainte de bacalaureat si se pregateste de Politehnica...asta este pe scurt povestea mea...