anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Khytherian68
Începător
Tehnologia este parte integrantă a familiei noastre, si e folosită de toata familia..Emi, băiatul nostru este cel mai en vogue si hi- tech...apoi eu si prin natura job-ului. Dar sa nu uitam de splendidele fete ale familiei...soția Adriana si Fiica Cristiana...Folosim smartphone-uri performante, laptop-uri, un PC, Smart TV, smartwatch-uri, brățări fitness, aparatura casnică smart...s.a.m.d.Nu exista bariere sau poticneli în a implementa ceva new- tech în familie. Colaborăm si ne informăm în egală măsură cand apare un nou device sau gadget în casa.

Wolody
Începător
Eu folosesc Telefonul si internetul aproape in orice moment al zilei. Tv, browsing, muzica. Se pare ca cei mici prefera muzica si jocurile de pe telefon si tablete. Fara internet "ar fi morti" Cam acesta ar fi raspunsul lor :)))

Erikam
Începător
Tehnologia e folosita si de zi in familia noastră. Copii pt teme, muzica..filme..etc ,iar noi părintii pt ce avem nevoie....informatii diferite...in interes de serviciu...filme...muzica ...distractie...timp liber etc

Roini
Începător
Folosim tehnologie pentru toate activitatile nostre, pentru relaxare, temele copiilor.

Mihaela_13
Începător
Buna. Si noi folosim tehnologia secolului sa zic asa, eu folosesc foarte mult telefonul si laptopul si sunt conectata non stop la inernet, email . Dar bineinteles am baiatul care sta pe laptop si telefon, se joacă cu colegi de școală tot felul de jocuri online, pe telefon are tot felul de aplicatii de care greu îl pot deconectat. Toate bune. Succes

carsenie
Începător
Buna, Am si eu doi copii, o fetita de 9 ani si un baietel de 6 , la amandoi le-am luat telefoane si le-am facut conturi google kids si supravegere parentala astfel incat ca fiu notificat si intrebat daca doresc sa instaleze aplicatii . Totodata fiind conectati cu conturile lor pe telefoane accesul la youtube pe este restrictionat la content pentru varsta lor. Au un un laptop mac si acolo am reusit sa le fac cont cont de kids cu supraveghere parentala la ce aplicatii instaleaza si contul de goole le restrictioneaza accesul pe youtube pentru content adevat varstei. Cel mic inca nu stie sa scrie dar se descurca sa caute pe youtube si pe google cu voice commands. Stie sa isi conecteze boxa pe bluetooth de pe telefon pe laptop si multe altele. Ce mai este era tehnologiei si nu trebuie restrictionati la ea doar putina atentie la content si restul e ok. O seara faina

Ionut_26
Începător
Salutare, fiică-mea la 1 an și doua luni se uita singura la desene, poze ... sincer Ma ajuta mult telefonul și tableta.

Moldovan_Ruben
Începător
Sunt Ruben si am 20 de ani. Imi amintesc cand eram micuț, din an in an vedeam un calculator, un telefon mai performant, sau orice lucru smart pot spune. Eram uimit cum aceasta inteligenta artificiala ne lasa pe toti fara cuvinte. De ex: se inventa 4g ul, vorbeam cu toti prietenii ce wow e. Crescand am inceput sa am parte de mai multa tehnologie, evoluand astfel. Acum inteleg cat de necesara e pentru fiecare dintre noi o conexiune la internet, nu putem sta o zis fara aceasta, suntem dependenti. Insa nu inseamna ca tehnologia a dus spre rau, ci in contra, prin aceasta dependenta nu intelegem decat ca prin tehnologie viata e din ce in ce mai buna. Azi toata lumea poate sa-si puna opinia in fata intregii retele sociale oricare ar fi ea. Ne bucuram ca evoluam, iar Orange, nu esti doar un operator de telecomunicatii, ci ajutorul nostru zilnic. Seara frumoasa:)

floris_dreamer
Începător
Avem un bebe scump și drăgălaș. Când vede sigla YouTube de pe smartphone sau Smart TV zâmbește și dă din piciorușe. Oac-oac comunitate

danutcraciun91
Începător
Smartphone x 3 , laptop , smart tv

borleavasile
Începător
Toti copii apreciaza tableta. E folosita atat in scop educational cat si in scop de recreere. In scop educational e folosita pentru a invata sa desenam, sa numaram sa citim, iar in scop de recreere e folosit pentru desene animate pe youtube kids si jocuri.

Elena53
Începător
Copii folosesc tenologia foarte intens ,chiar si eu navighez in fie care zi pe internet

Iuliana03
Începător
Wooow.tehnologia Eu.o folosesc in toate...gatit curatenie relaxare plimbare peste tot . Copii;am doua fete 12 si 6 ani ,cea mare pt scoala (referate,dictionar,intrebari si curiozitatile zilnice)in timpul liber jocuri,you tube,grupul de clasa video si tot ceea ce tine de un tel mobil cat de tableta) Cea mica ..e mai greu pt ca ea niciodata nu are baterie pt ca desi are un tel din timpurile de acum(nou) e tot timpul "stricat"asa cum spune ea... Cand renunta la tel are tableta cand si tableta se "strica" singura solutie ramane telefonul lui tataie (pt ca lui nu ii trebui)pt ea tehnologia este cv wooow cum de stie un telefon atat de multe si cum de stie ce vreau sa fac..deci pentru you.tube,pt colorat,ascultat povesti,bun la toate. Mai am parinti desi au o varsta nu renunta asa usor la telefon(ehee pe vremea noastra nu existau asa ceva si nu ne plictiseam) lor..ce sa spun dak suna si se aude ..e perfect....uneori pt muzica si cateva jocuri. Tehnologia..ceva frumos.ceva de care ne ar fi foarte greu sa renuntam Avand atatea..televizor telefon tableta ps laptop ac aspirator centrala termica..etc. P.s..nu ma pricep atat de bine la povestit compus..dar sper ca a fost bine.❤

Sorin_Marius
Începător
Părinții întreabă, copilul cu ajutorul tehnologiei răspunde imediat.

aurowolr
Începător
În familia mea care e formata din mine,soția mea și doi copii,tehnologia e foarte folosita foarte mult de toți.chiar și de noi,părinții care suntem mai în vârstă.Chiar ne place la toți și încercăm să fim la curent pe cât posibil de noile apariții.