anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Valmis
Începător
Tehnologia este viața , Astăzi copiii cresc mai repede și sunt mult mai interesați de ce se întâmplă...informația este vitală.... Așa că creștem împreună.....

Gheorghe_CHELMU
Începător
Eu cu Logodnica mea cu tehnica ne înțelegem foarte bine ♥️♥️♥️♥️♥️

Ionel_2
Începător
In casa noastră tehnologia e peste tot. Ascultam muzica in timp ce gătim împreună, învățăm lecțiile pe laptop sau le scoatem la imprimanta. Recent, ne am instalat si cate o aplicatie care limitează accesul atunci când suntem ocupați. Dacă avem de învățat sau de lucrat, pornim aplicația si ea blochează accesul la telefon sau laptop cât timp avem nevoie sa lucram. Facem poze zilnic răsăritului si cautam mereu retete noi. Ne bucurăm de tehnologie dar stim si sa ne bucuram de compania unul altuia si sa ne concentrăm pe munca atunci când trebuie!

Deeacris
Începător
Bun.... Ca sa înțelegeți voi începe prin a va spune ca am 3 copii(băieți toți )... Cel Mare are 13 ani și e dependent de telefon dar nu se mulțumește....are și laptop și Xbox deci.... Tehnologie la greu.... Cel mijlociu, are 4 ani și de curând a descoperit telefonul vechi al fratelui lui mai mare și YouTube-ul ne înnebunește toată ziua cu "filmulețe cu spiderman" (asa le zice la toate clipurile de pe YouTube fie ele cu rățuște sau mașini... Nu contează). Când cel Mare se joaca pe Xbox vrea și el consola sa se joace dar deocamdată se joaca pe o consola fără baterii (asa e când ești mic, te păcălește cel mai mare decât tine.... O sa ii vina și lui rândul). Cel mai mic are 6 luni și încă nu folosim foarte mult tehnologia dar.... Melodiile de bebeluși de pe YouTube ne încântă la nevoie. Și insfarsit noi.... Când spun noi, vorbesc de mine și de soțul meu.... Fiecare cu laptopul lui, fiecare cu telefonul lui și bineînțeles suntem dependenți de ele pentru ca sunt indispensabile în zilele și vremurile noastre! Chiar și acum, nu scriu o scrisoare .... Tot cu tehnologia asta !

Catargiu_Lucian
Începător
Copii se inteleg bine cu tehnologia moderna, orice problema ar avea o solutioneaza cautand pe internet, asadar consider ca tehnologia este benefica atat timp cat nu abuzam de ea.

attikatona
Începător
Fiecare folosim cate un smartphone

Rosca22
Începător
Eu sunt la tara si vorbesc prin camera cu copii mei.Nepotul meu mi-a dat telefonul lui vechi si acum sunt conectata si eu la internet.

George_Bacalu
Începător
Tehnologia în familia mea este folosita foarte des Lucram în fiecare seara la laptop și stam foarte des pe telefon(fiecare membru)

Alex_31
Începător
Nu am copii,dar am o nepotica pe care am crescut-o si este ca si copilul meu,dar tehnologia ne ajuta atat pe mine cat si pe ea sa vorbim si sa ne vedem des virtual,deoarece este plecata din tara si ne mai alinam dorul una de cealalalta.

Felicia_2
Începător
Am 2 băieții unul de 8 ani si unul de 3 și folosesc telefonul mobil pentru jocuri și YouTube la muzica sau desene. Celui mic îi place sa facă pași de dans.Totul este monitorizat nu ii las sa piardă toată ziua pe internet. Eu folosesc cel mai mult telefonul pentru socializare,diferite informații si filme pe Netflix.

Ady_4
Începător
Eu sunt multumit de serviciile Orange si le folosesc in fiecare zi. Ne ajuta zi de zi, comunicand mai usor si invatand lucruri noi. Copilul meu este mult mai avansat in folosirea ei, dar incetul cu incetul invat si eu.

Anca_Ev_Art
Începător
Profităm de avantajele pe care tehnologia le are și încercând să eliminăm cât mai mult dezavantajele, vom reuși să aducem o schimbare majoră, în bine, să ne creăm un viitor cu ajutorul lor

Hada8
Începător
Bună, fiul meu Alexandru are 19 ani și la început folosea tehnologia pentru jocuri si rețele de socializare, în schimb în ultimii 2 ani a început să vizioneze și seriale pentru a învăța limba engleză, iar acum ajuns la vârsta aceasta folosește tehnologia și pentru rețele de socializare dar în mare parte pentru a studia pentru facultate... Eu în schimb foloseam tehnologia foarte puțin, dar în ultimul timp m-a convins fiul meu și acum caut și găsesc orice cu ajutorul internetului, mai ales noi rețete de mâncare.

Andybog
Junior
Fiecare membru al familiei mele deține un telefon mobil, toate cele 4 telefoane utilizând rețeaua Orange pentru voce și internet pe mobil. Deținem un router de la Orange și un laptop pentru a naviga pe internet și a comunica cu ceilalți prin rețelele de socializare. Utilizam aparatele de fotografiat și gadgeturi precum ceas inteligent și brățară fitness. Nu în ultimul rand televizoarele din casa sunt Smart și utilizează internetul.

Anton_Cosmin
Începător
Cel mic folosește foarte mult yutubul de pe TV unde se uită la desene și tot felul de clipuri distractive pt el iar noi adulții folosim telefoanele pt a căuta tot felul de informații utile și nu numai .