anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Ioani_Ștefania
Începător
Bună mă numesc IOANI STEFANIA si am 18 ani eu folosesc tehnologia de 6-7 ani si ma descurc bine zic eu însă părinții mei nu au nicio treaba cu tehnologia nu se descarcă mai deloc, Însă incerc să le explic cum sta treaba cu tehnologia . multumesc

Neaplicabil
La noi in familie totii copii folosesc telefoane touchscreen.Mai folosesc si laptop-ul in scop educativ.Realizeaza pe acesta programe,foldere,lucrări in Power-Point,si alte activitati.Folosim telefoanele ca sa comunicăm pe wathsapp si alte retele.

Neaplicabil
La noi in familie totii copii folosesc telefoane.Cu aceste comunicăm pe Whatsapp si altele.Mai folosim si laptopul in scop educativ pentru a realiza proiecte si prezentari pe diferite programe.

Margean
Începător
Succes tuturor care participa .Eu am doi copii si amandoi au telefoane si tableta si cand sunt la serviciu cu ajutorul acestor stiu tot timpul ce fac si unde sunt ,acest lucru bineinteles si cu ajutorul echipei orange .Multumim orange

danababei
Începător
Că eu stau toată ziua legat de telefon,laptop sau PC nu-i o problemă,asta-i musai,n-am ce face,trebuie să văd ce-i prin mail-uri,să fac frumos,să scriu minunății pe facebook,să particip la concursuri și să văd știrile pe internet,să văd ce-i nou pe Instagram și Twitter,să caut nevestele prietenilor pe Badoo.Fără telefon și internet aș fi cam ca mort de-o săptămână. Demnul meu urmaș,Ștefan,are aproape 12 ani.Prima dată când a mers s-a dat jos din patul din dormitor,l-a ocolit încetișor și s-a inființat drept în fața calculatorului pe care se juca mama lui.Cele două LED-uri fiind tentante,un degețel de-al lui s-a înfipt exact în butonul de oprire.Asta de câteva ori într-o oră.Acum e legat de telefon,comunicăm pe Whatts App,folosește tableta și laptopul la școală(din fericire în Zaragoza),pc-ul ți console la jocuri acasă.Mă bucur că i-am putut transmite pasiunea mea.

Lacraad
Începător
Tehnologia a dat dependenta in vietile noastre, ceea ce inseamna ca o folosim din ce in ce mai mult. Din pacate asta inseamna mai putin timp de calitate impreuna cu cei dragi. Copilul isi face temele in graba ( de multe ori fara atentie) doar sa poata "butona" cat mai repede telefonul.

Alexandra2204
Începător
Buna ziua, la noi in casa tehnologia este folosita non stop, cu două fetițe în casă, părinții au acces doar cand dorm ele. Cea mica cu youtube cu cântecele pt copii, iar cea mai mare cu vlogarii ...asa ca tehnologia este in floare. O zi minunată

petronela_2
Începător
tehnologia este prezenta in multe activitati in familia noastra . e folosesc smarfonul si tableta ,mai mult pentru facebook si youtube . copilul meu e foarte activ pe smartfone: jocuri ,social media, foarte multe alte activitati chiar si scolare

mihai_bratu
Începător
Buna! La noi in casa tehnologia este folosita foarte mult, poate chiar prea mult. O intamplare "hazlie" a fost cand împreună cu fiica mea ne uitam într-un atlas geografic, si la un moment dat Sara de 5 ani glisa cu 2 degete pe o harta sa dea zoom sa se faca mai mare imaginea...

finta
Începător
Am un baiat de 7 ani si foloseste telefon tableta smart tv( jocuri, you tube)binenteles toti folosim tehnologia fara ea nu se Poate!!!

solteris
Începător
Familia mea nu e obsedata de tehnologie, tehnologia nu e o prelungire a fiintei ci un lucru util care e folosit la justa valoare, care ne aduce bani nu stres. Cel mai mult e folosit internetul pentru ca folosesc tehnologia pentru a face bani cu ea, lucrez mult pe Skype si internetul e important, ca viteza si calitatea conexiunii. Tehnologia nu trebuie sa domine omul, ci invers. Noi suntem creatorii ei si nu invers. Pot sta fara Facebook dar nu pot sta fara Google si Skype, internetul e accesat toata ziua, ca mijloc de a calma curiozitatea (cercetare si cautare) si de a face bani (traduceri online pe internet). Tehnologia nu e semn de evolutie a civilizatiei, numai o civilizatie inteleapta poate folosi o tehnologie utila.

FLo1
#StarMember
Ca amprenta a mileniului 3, folosim tehnologia cu chibzuinta, fara a lasa dependenta sa-si lase amprenta. De la servicii de voce care sa nu fie conferinte, la servicii TV Smart sau date (atat fixe cat si mobile) beneficiem de ele in limita necesarului. Ca aparate m-am limitat la Notebook, TV-Smart si Smartphone, dar si sistem de supraveghere accesibil remote. Ca aplicatii folosite, prea putine aplicatii smart folosite in familie necesita trafic de date, dar sunt utile desfasurarii activitatii zilnice.

mihaela_12
Începător
Buna ziua!In familia noastra eu cu fiica mea suntem interesate de noutati din domeniul literatura.Urmarim pe youtube ,ne uitam pe Tik-Tok,pe internet,Facebook...Ma surprinde in fiecare zi cate lucruri noi invata...E drept ca nu o las sa stea ore in sir...Citeste mult,picteaza...Ma antreneaza si pe mine sa fim la curent cu tot si toate...Fara aceasta tehnologie avansata ,nu stiu cum ne am putea descurca multi dintre noi.

madii012
Începător
In familia mea tehnologia toata lumea foloseste tehnologia. Incepand de la fiul meu pana la nepoatele. Fiul meu e toata ziua pe netflix urmatind seriale preferate, sotul cu internetul la poker iar nepotele nu pot lasa youtubul. practic la 3 ani stiu mai multe decat mine.

george_nita
Începător
Bună ziua. Am un baietel de 1 an si 4 luni căruia îi place foarte mult să asculte cântecele pe youtube cât se joacă cu mașinuțele...iar noi părinții folosim netflix și hbo go. Deci la noi în familie internetul este indispensabil.