anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Ferencz_Csaba
Începător
Am înlocuit cărțile, folosim zilnic Google!

tagorean_maria
Începător
Toata familia foloseste tehnologia la maxim din orice punct de vedere

Neekoo
Junior
Salut! Ce pot să vă spun, în afară de cele știute deja de toți cei care postează aici? Faptul că cele două televizoare smart nu fac față solicitărilor pe Netflix, HBO Go și încă vreo 3-4 bâzdâgănii de-astea, că routerul dual band trage greu la deal cu cei 1000MB în spinare, folosiți din plin de 4 telefoane si două laptopuri , concomitent cu cele două televizoare din care chiar acum DOAMNE FEREȘTE!!!!IESE FUM !!!! Mă scuzați, trebuie să chem pompierii, sau Electrica , avem al patrulea blackout săptămâna asta ! Normal, până la urmă, tehnologia ne "papă " vreo 250kwh lunar ! Bye, o zi bună!

Aurora_3
Junior
Tehnologia o folosim pentru a descoperi lucruri noi impreuna,pentru a ne invata unii pe altii cum sa ne usuram anumite lucruri ,dar cel mai mult tehnologia ne aduce impreuna si asta e cel mai important!

Benny
Începător
În familia mea tehnologia este una dintre cele mai importante lucruri ,deoarece nu mai avem timp pentru discuți sa pentru nu mai avem timp pt lucruri mai importante. NUMA să stăm pe Telefon,Laptop ,Pc,etc.

Alexandra_I
Începător
Tehologia face parte din viata noastra. Toti membrii o folosesc, chiar si bunicii. Cea mica de 3 ani si jumatate isi deschide Youtube-ul pentru a asculta muzica, iar noi pentru stiri, informatii zilnice, poze, documente etc.

enefo
Începător
parintii folosim mai mult desktopul si laptopul iar copii telefonul

Blacktear
Începător
Noi folosim tehnologia pentru informare, filme, jocuri, muzica si diverse aplicatii.

iulia18
Junior
Fetita mea are 6 ani si foloseste tableta ei, noi folosim cel mai fecvent telefoanele, iar la serviciu calculatorul.

cocut
Începător
in familia mea incerc sa ingradesc cat mai mult accesul la tehnologie pentru ca cel putin la varste fragede nu prea ajuta la nimic...

animetime23
Începător
un proiect interesant

Bella_1
Începător
Am toate serviciile de la Orange, tehnologia cum o folosim: băiețelul meu in varsta de 11 , telefon exploatat la maxim , ps achiziționat tot de Orange jocuri, iar noi adulții telefoanele , televizoarele. Multumim Orange pentru accesul la tehnologia de inalta performanta, internetul de mare viteza!

Nedea_Petrona
Începător
Am un nepoțel de 3 ani si jumătate. Am un Smart tv pe care îl folosesc sa dau melodii pentru copii celui mic. Deasemeni am și un laptop, unde cel mic deja a învățat sa folosească Messenger (a furat de la mine!) pentru a suna diferite persoane. (nu numai pe mami și tati).Hahaha!

Sonia_1
Începător
Eu și familia mea comunicam in permanenta pe whatsup și telegram. Ne-am conectat și Apple-watch-urile și concuram cine face cel mai mult sport in fiecare zi. 70% din comunicarea in familie se face prin intermediul telefonului pentru ca nu locuim in același oraș.

eueu
Începător
Am un baietel de 10 ani care foloseste aceasta tehnologie din plin. In general se uita pe YOUTUBE si se joaca pe PLAYSTATION. Noi in schimb folosim telefoane si laptopuri pentru informare si SMART TV -ul pentru a ne uita la filme pe HBOGO si NETFLIX