anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Napoleon
Începător
Eu pe smartphone și YouTube pe TV, fetița mea în vârstă de 5 ani cu boxa Aqua Jam, rareori cu tableta și câteodată pe smartphone-ul meu☺️

Camelia_1
Începător
Folosim maxim tehnologia . Televizor, pentru desenele animate și știri. Telefoane pentru a ține legătura cu cei dragi. Laptop pentru teme și sarcinile de serviciu.

Mony
Începător
La noi tehnologia este foarte importanta... O folosim chiar si cei de 6 luni (baietelul) care asculta muzica de nani. Fetita de aproape 5 ani se uita mereu la desenele care ii plac pe smart sau pe telefon. Iar mami este la curent cu tot ce este pe Facebook. Cel mai important este ca putem comunica cu cei dragi noua, plecati in alte tari si ne vedem, astfel mai trece dorul si este mai usor.

Denisse
Începător
Bună, La mine situația este inversa: părinții mei, pensionari fiind, au trebuit adaptați la tehnologie. De exemplu tatăl meu are un nou hobby seara: Netflix & chill pe tableta . (TV - ul este acaparat de mama). Pana și cățelul se uita cu el la filme. Este amuzant faptul ca a văzut mai multe filme sau seriale decât noi, copiii lui. Mama în schimb este fan al comenzilor vocale. Este pasionata de gătit, motiv pt care ii este facil sa ceara pur și simplu ce vrea sa asculte. De asemenea, folosește YouTube pe TV. Un mic joc de imaginatie: tutorial de rețete la TV. 🙂 Pe lângă asta, amândoi au o relație speciala cu jocurile pe telefon și rețelele de socializare. :)) Sunt perfect de acord ca noua ne este natural sa ne descurcam în condiția în care am crescut în era internetului, însă părinților mei parca tehnologia le-a adus cele mai frumoase cadouri.

Teodor
Începător
Tehnologia este buna in general,dar nu trebuie sa devina o a"doua"natura,in special pt.copii.

Olly
Începător
Neavând încă copii am crescut o nepoți a și tehnologia am folosit-o laeducatiasi dezvoltarea ei ince ma privește pe mine nu doar în a ma dezvolta ci și în a ma informa cu noutățile de pe glob

Dumitrescu
Începător
Si eu si copii mei am folosit si vom folosi tehnologia la maxim.

andutza87
Junior
Jocuri,youtube,facebook,google,etc...

Dragoș_iasi
Începător
Bună! Am doi copii, respectiv 8 și 10 ani! La noi în casa, tehnologia este pe primul loc. Nu le-am interzis niciodată sa se joace pe PC, tablete sau telefoane, pentru ca eu cred ca ei se adaptează noilor tendințe. Le-am cumpărat tot timpul telefoane medii(pret/calitate), și nu le-am impus niciodată sa folosească cu limita de timp, însă procedând asa, cei doi s-au plictisit de tehnologie, și acum întra singuri pe net, pe jocuri, etc. și stau maxim 2-3 ore pe zi!

Geanina1999
Începător
Tehnologia in casa la noi este foarte folosita atat pe telefon cat si pe monitor . Pe noi copii ne ajuta la rezolvarea temelor si ne mai ocupam timpul si cu alte lucruri cum ar fi retelele de socializare ,jocuri si multe altele..cu toate ca parintii ne mai interzic sa stam mult da noi nu prea bagam de seama. In ziua de azi tehnologia este foarte folosita si utila cum s.ar zice pe primul loc

Geanina1999
Începător
Copii folosesc cel mai mult tehnologia ..se uita foarte mult la desene joaca jocuri. De foarte multe ori stau prea mult cu telefonul in mana sau in fata la pc dar parintii nu pot sa aiba ultimul cuvant fara cearta . In ziua de azi tehnologia este pe primul loc.

Calba_Claudi_a
Începător
Tehnologia la noi in familie e folosita de toti membrii su pe televizor smart si pe calculator si pe telefoane ptr orice intrebare orice necunoscut internetul e ff bun ,filmele e de nelipsit si youtubul la fel

Ionela_6
Începător
Pe internet toată ziua,Facebook și jocuri

Radu_simona
Începător
Pentru noi tehnologie este prioritare prin munca de zi cu zi precum și pentru familia mea băiețelul meu este cu YouTube noi cu filme muzica tot ce putem accesa cu ajutorul internetului

adrian36
Junior
Bună seara, Păi ce să spun, eu prin natura profesiei lucrez cu tehnologie atât cu telefoane cât și cu tablete leptopuri....., chiar și cu roboti industriali, de așa e într-o multinațională constructoare de mașini. Deci despre mine cam atât utilizator avansat software și hardware, acum băiatul meu... ce sa spun, student anul 2 automatica, tehnologie, programare, etc de mic a început. Ce să mai adaug, tot ce e tehnologie ne intereseaza.......