anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Marina_2
Începător
În familia noastră tehnologia este calea spre informație și cum avem nevoie în permanenta de informație, casa noastră este plina de gadgeturi. Copilul nostru are doar 2 ani deci, nu știe sa folosească tehnologia la adevarata capacitate, dar chiar și asa ne folosim de ea pt a-i dezvolta partea creativa și intelectuala.

florina_2
Începător
Buna...eu am 2 fetite..una de 10 si una de 15 ani..asa ca eu am experienta destula cu folosirea gadgeturilor si a tehnologiei in familia noastra.ele sunt foarte diferite,cea mare de 15 ani foloseste usor netul,cautarile pe google ,urmareste filme,asculta muzica..nu ceva iesit din comun...cam asta fac si eu...dar in schimb cea mica,e mult mai prinsa de tehnologie si de jocuri si aplicatii ca cea mare. E mult mai activa in mediu online, e mult mai pasionata de tot ce iese nou in aceasta lume tehnologizata care ne inconjoara,de multe ori ne da lectii de cautat,de utilizat anumite aplicatii sau chiar de creat conturi,acolo se pricepe f bine ca doar isi creeaza singura tot felul de avatari in jocurile ei,conturi cu adrese de mail,urmarire de diferiti vlogeri(eu nici nu stiam ce sunt aia)...ce mai ,de multe ori ma simt depasita de tot ce stie ea sa faca.Si eu folosesc tehnologis la serviciu,mailuri,internet banking,programe de tot felul,dar de multe ori ma consider net inferioara copiilor mei in ceea ce priveste tehnologia...nu degeaba ei sunt generatia tehnologiei si a gadgeturilor...de aici si cerintele lor continue pt telefoane de ultima generatie.

Jad
Începător
Eu sunt Jad, mama de Cleo. Ea e responsabila cu setarile tuturor gadgedurilor, telefoane, tv, eu doar le folosesc si le platesc 🙂 si uite asa formam noi o echipa. :) Multumim!

Paul_6
Începător
Parintii mei nu folosesc telefonul pe cat ar trebuii , asa ca am raspuns in locul lor

gabrieldavid_pm
Începător
Doamne Ajută și La Mulți și Buni Ani de Sfinții Trei Ierarhi Vasile, Grigorie și Ioan. Tehnologia este prezentă de la începutul erei digitale în cadrul de locuire al familiei mele. Ne dorim ca să avem tot timpul ultimele realizări în domeniu, internet liber fără taxe și cât mai multă conectivitate între tot ce ne înconjoară. Ne dorim locuință digitală și în același timp naturală. Vă mulțumim cu mare drag bun și respect familia Gabriel Augustin David-Mehedinți

monicasis
Începător
Copiii mei sunt mult mai avansați în domeniul IT fata de mine,care stiu foarte puține lucruri,în general ce imi trebuie la serviciu,si documentație in general.Ei s-au născut cu tehnologia.

Florin_ghe_fili
Începător
Copiii o folosesc mai mult în scop educativ. Iar eu pt interes personal . Folosesc mult aplicațiile care ma ajuta sa mi plătesc facturi și sa cumpăr anumite produse de pe online.

Ladymihu
Începător
Eu ma bucur de tehnologia smart house in timp ce comunic cu prietenii si obtin orice informatie de care sunt interesata accesand un smartphone. Fiica mea de 13 ani acceseaza informatii care o ajuta in studiul scolar, se vede cu prieteni de la distante mari, isi dezvolta imaginatia in crearea unei lumi virtuale si astazi a oprit din greseala centrala termica.

Claudio
Începător
Hello for oll!

Tania_Diaconu
Începător
Poate cel mai mare avantaj pe care tehnologia îl oferă în zilele noastre este acela că avem acces nelimitat la informație. Eu îmi ajut copiii să învețe cum să filtreze aceste informații și cum să aleagă partea bună din ele. Astfel, îi putem îndruma să își dezvolte libertatea de exprimare și creativitatea. Imaginația este cea care prinde contur cel mai bine atunci când tehnologia este folosită în mod corect.

ciobanu1
Începător
Eu o folosesc în tot ceea ce fac iar ai mei învață ușor ușor să se adapteze, eu le sunt alături.

Nagy_Emese
Începător
Toate pozele raman amintiri frumoase pentru toata familie.

Nagy_Emese
Începător
Ne place Orange

Ramona_3
Începător
Pentru băiețel, care are 1 an si aproape o lună, folosim youtube-ul pentru povești și cântecele, iar pentru noi, sa putem comunica, fiind in tari diferite.

Miki1
Începător
Tehnologia este utilizată de cei 4 membrii ai familiei, 2 adulți și 2 copii în a-i ajuta la anumite clarificări la școală, de a vizualiza și desfășura activități practice, dar bineinteles și de divertisment, iar pe noi adulții de ajută în a socializa cu persoanele dragi aflate la distanță, a viziona filme, asculta muzica.