anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Oana87
Începător
Cum am un baietel de 6 luni care este prea mic sa foloseasca tehnologia inca, o folosesc eu si sotul: muzica, filme, jocuri. Pe telefon, smart TV si laptop

zamfira10
Începător
Mereu copila ma invata tot ce e nou plus ea imi cumpara cam tot de ultima generatie, de ziua mea nereu ofera smartphone ultim pe piata,la pret accesibil, mi a oferit un laptop 2 in 1 sa stiu utiliza si asa ceva. Ma invata sa descarc aplicatii,sa resetez chiar memoria telefonului ,sa sterg memoria cache, sunt o mama fericita si in ton cu tehnologia

vladlfc
Începător
Ca viitor parinte mi-as dori ca pana la 3 ani copilul meu sa aiba cat mai putin contact cu tehnologia si cat mai mult cu oamenii din jur. Apoi legatura cu tehnologia va creste treptat astfel incat sa poata fi ajutat de informatii si sa-si dezvolte creativitatea.

erNOKe77
Începător
Salut. Le am doua fete, una de 3 ani si una de 6 ani ! Cel mare stie sa foloseasca televizorul smart, se cauta in YouTube . Daca se ia in mana telefonul nostru is conecteaza telefonul la Wi-Fi , is porneste YouTube-ul , se uita la desene animate (Tom & Jery) ! Ne folosim de mult timp Internetul, care momentan este foarte important, pentru foarte multe lucruri : cautare , achizitionare facturii si multe altele 🙂 Ne bucuram ca le avem internet, pentru ca in vremurile trecute(in copilaria mea) nu aveam nici telefon ,nici calculator , jucam pe strada 🙂 !

symon3l
Începător
Părinții vizionează filme, folosesc rețelele de socializare și căutăm răspunsuri atunci când avem nevoie. Copilul are doar 3 ani și momentan folosește doar YouTube pentru câte un cântecel sau desen animat.

petracatalin
Începător
In general eu folosesc tehnologia zilnic, prin asta ma simt eu mai bine si imi pot exprima cat mai bine sentimentele, in schimb restul familiei mele folosesc tehnologia doar pentru informatii si pentru entertaiment.

SmikedE
Începător
In familia noastra parintii se uita la filme online iar copii se joaca World of Tanks pe laptop!

SorinaValeria
Începător
Buna 🙂 la noi bebe e inca in burtica, mai avem 4 luni pana sa il cunoastem. In viitor, cu siguranta o sa apelam amandoi(si eu, si bebe) la tati. Sa spunem ca eu nu sunt asa priceputa...Reusesc mereu sa instalez virusi in locul programului pe care il doresc, sa fac poze miscate, sa blochez conturi. Sper ca bebe o sa fie mai talentat si ca o sa ma ajute si pe mine cand o sa am nevoie

BUCSA
Începător
Tehnologia e nelipsita in casa noastra. Noi, parintii folosim zilnic telefoanele si laptopurile ,iar copilul foloseste si el telefonul, laptopul pentru diferite informatii necesare pentru scoala si binenteles smartwach-ul. Asadar ce sa spunem, suntem in era tehnologiei si cu siguranta nu ne-am putea lipsi de ea.

andreea110
Junior
Eu vizitez zilnic paginile de socializare, email, stiti, diverse, sau na joc... Copilul cel mare cauta diverse informații sau se joacă! Pt cel mic caut diverse cântecele!

drago_cip
Junior
Eu unul ca parinte iubesc tehnologia, sunt un vanator de reduceri si in totdeauna caut produse ce imi indeplinesc gusturile, iar daca pretul este unul accesibil este cu atat mai bine, deoarece nu dispun in totdeauna de buget iar prioritatile sunt cu totul altele. Am un baietel de 3 ani si jumatate si este atras de tot ceea ce apare nou in preajma lui, in plus in ziua de azi este foarte greu sa-i ti la distanta de tot ceea ce inseamna tehnologie, are un telefon care nu este foarte performant dar stie sa il foloseasca in special pentru desene si cateva joculete (2-3) specifice varstei lui, ceea ce imi place cel mai mult consta in faptul ca nu este atasat in totalitate de aceste dispozitive, daca este vorba de joaca lasa totul la o parte. Mult noroc tuturor participantilor. Multumesc !

bodu_xxx
Începător
In familia mea, pot spune ca tehnologia este prioritara când vine vorba de serviciu dar și de crearea conexiunilor cu familia și prietenii. Casim are doar 3 luni și cu siguranță va fi un mare fan al tehnologiei, însă momentan doar se bucura auditiv de tărâmurile tehnologiei. Multumesc

Esuard
Începător
Salut ! Noi in familie suntem foarte tehnologici , începând cu fiica mea de 13 ani care folosește in același timp televizorul pe YouTube pentru muzica, laptopul pentru explorări teme șamd și telefonul bineînțeles cu toate aplicațiile deschise snap, whatsapp, TikTok , Instagram. Soția este 18/24 ore conectata pe telefon și laptop , laptopul pentru birou analist financiar fiind iar telefonul in permanenta pe insta și Facebook aaa și sa nu uit ceasul cu care își monitorizează corpul. Nu și-l da jos de la mâna decât pe la 23 noaptea când se pune la somn . Eu foarte tehnologic având in vedere ca ma și ocup de repararea și întreținerea electronicelor , televizorul conectat tot timpul la Netflix , pe lângă meserie am și pasiunea de Dj și laptopul este nelipsit tot timpul deschis pentru ca descarc foarte multă muzica , telefonul îl folosesc extrem de mult nu atât sa vorbesc pe el cat aplicația Facebook îmi ocupa o jumătate de zi in fiecare zi deoarece am o pagina oficială . Gadgeturile din casa sunt toate conectate la telefon gen aer condiționat , mașina de spălat cuptorul electric șamd , bineînțeles nelipsitul Watch cu care îmi monitorizez tensiunea și bătăile inimii , foarte foarte folositor , Nelipsitele mele casti wireless fără de care nu știu ce m-as face deoarece aș avea o mâna tot timpul ocupată pe telefon dar bine înțeles ca eu ma înțeleg bine cu Siri și nu ating telefonul decât după ce ii dau ei câte o comanda . Foarte ascultătoarea sa știți ! Și trebuie sa recunosc plăcerea mea nevinovata cu toate ca am o vârsta este PS4 pe care joc FIFA oameni buni ! Bestial când conectez PS-ul redevin instant copil ! Dar cu toate astea va dau un sfat nu deveniți sedentari folosiți tehnologia , nu o lăsați sa va folosească ea pe voi ! Sa fiți cu - minte !

Roxana_1
Începător
Odată cu progresul tehnologiei, influența acesteia asupra oamenilor a crescut foarte mult. Astfel s-a schimbat modul în care comunicăm, modul în care lucrăm, modul în care gândim, etc. Toate aceste schimbări afectează la rândul lor și viața de familie.După cum putem observa sunt destule argumente pro care ne fac să optăm pentru tehnologizarea vieții noastre, însă poate mai multe contra. Important este să găsim echilibrul intre ele, pentru a ne face viața mai ușoară fără a cădea în extreme.De multe ori, copiii şi adolescenţii nu sunt lăsaţi să se exprime, sunt întrerupţi sau puşi la punct de către părinţi, aşa că aleg să se refugieze pe internet, unde nu îi întrerupe şi nu îi ceartă nimeni. Adolescenţa este o perioadă în care copilul trece prin multe schimbari phihice si fizice, plus că simt nevoia lor de a se identifica, de a experimenta, a-şi testa limitele. Eu ca părinte am ajuns la comun acord cu copiii asupra unui număr de ore fix dedicat internetului, iar în restul timpului să vină cu propuneri şi variante de petrecere a timpului împreună. Folosirea tabletei sau telefonului poate fi intermediată între două activităţi, ca activitate de relaxare sau de completare a studiilor şcolare. Părintele trebuie să nu fie tolerant atunci când adolescentul insistă să stea mai mult timp pe tabletă decât cel negociat, ci să fie ferm şi să înţeleagă că nu interzicerea accesului la internet prin ton ridicat şi ceartă este soluţia, ci oferirea de variante de activităţi de interes pentru acesta.

Antoniu_Duma
Începător
FELICITĂRI, sunteți OK.!!! FELICITĂRI, pentru organizarea acestui concurs atractiv și benefic, atât pentru COPIII cât și pentru PĂRINȚI și BUNICI.!!!