anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Rannia24
Începător
Bună ziua Tehnologia este folosită la noi în familie în următoarele feluri: - fetele mele fiind la şcolă au nevoie de informații, tableta, laptopul, telefonul sunt utilizate ca sursă fe informare pentru proiecte, lucrări şi eventuale nelămuriri de la şcolă - în clipele de relaxare gadgeturile sunt folosite pentru jocuri şi rețele sociale De asemenea un rol important in are si în pasiunea uneia din fetele mele: dansul sportiv. Chiar şi acasă dansează folosind telefonul sau tableta şi o boxă pentru muzică. Noi părinții folosim tehnologia pentru a fii informați în timp real, relaxare, conexiunea cu cei dragi, retele sociale.

ady_boxxx
Începător
În familia noastră cel mic deține monopolul în ceea ce privește internetul.

GeorgetaPuiu
Începător
Băiatul meu cel mare cu autism, când folosește telefonul se mai liniștește. Știu ca nu e chiar ok dar nu prea am cei face.

Ovidiu_mike
Începător
In familia noastra ,utilizam tehnologia,dar cu anumite limite ( ma refer la fetita :). Noi adultii,folosim smartphon-uri, laptop,smart tv. Fetita,bineinteles ca se bucura de toate avantajele tehnologiei,dar cu anumite limite: nu are acces la telefon cand este la scoala,apoi acasa are un program in care se poate juca pe tableta,televizor,muzica.

Mircea85
Începător
Copii s-au nascut, pot spune, cu telefonul in mână, a urmat rapid progresul tehnologic și telefoanele au devenit mult mai inteligente Eu folosesc și acum un telefon cu butoane

ciuclealin95
Începător
Salut , Am un baietel de 2 anisori si pentru el , tehnologia inseamna desene pe youtube kids.Eu la varsta lui abia stiam sa merg si el stie sa umble pe tableta pe youtube kids si cateodata nimereste de face screen mirror pe tv :))).Pentru mine insa tehnologia inseamna cam tot.De la research despre un produs , la retete culinare , la control vocal al anumitor device-uri , la fotografie profesionala.Tehnologia iti usureaza munca dar iti si fura o gramada din timp , unora poate chiar prea mult !!!

Zet_IT
Junior entuziast
Noi, familia, alaturi de copii folosim tehnologia actuala la maxim, fără de ea, parca nimic nu mai funcționează. Tehnologia de azi este vitala si poate sa ne usureaza viata...

Turlea_Aurora
Începător
Eu si sotul meu folosim telefonul doar sa sunam si sa fim sunati mai rar pentru mesaje si poze.Fiica noastra il foloseste in permanenta pentru a citi stiri,filme,jocuri, si orice informatie.

Ryy
Junior
In familia mea tehnologia este folosita zilnic de catre toti membrii familiei, de pe telefon si laptop de catre adulti si de pe tableta si smartwatch de catre copii.

BetsyPetro
Începător
Noi folosim Internetul in casa atat pentru a face temele pentru la școala, cât și pentru a ne uita la filme sau a cauta Rețete de gătit. De altfel Internetul este folosit și pentru joci online și pentru a asculta muzica

Andreeatab
Începător
Copilul meu se uita în mașină pe tableta la desene.

flaviusvanea
Începător
Am doi baieti gemeni in varsta de 7 ani care utilizeaza un telefon mobil si o tableta pentru a intra in contact cu parintii, bunicii si colegii de clasa, iar cand nu au teme de facut utilizeaza telefonul si tableta pentru diverse jocuri si aplicatii.

Marius_29
Începător
De la mic la mare folosim internetul in casa, afara. De la filme, YouTube, jocuri

Tozser_Kinga
Începător
Am o fetita de 5 ani, care in fiecare zi primeste telefonul pentru o ora sa joaca jocurile preferate. In timpul cand fetita mea joaca pe telefon permot pentru fiul meu care aze 2 ani sa vizioneze pe youtube videouri despre tractoare. In timpul cand copii distreaza cu ajutorul tehnologiei digitale, eu pregatesc mancare.

Rombaton
Începător
Cred ca copii se descurca fb cu tehnologia să zicem chiar mai bine decât noi dc copilul meu este de 7 pe o scara de 1 la 10 eu sunt de 5.