anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Stanciu_Corneli
Începător
Bună, în familia mea atât eu cu soțul cât și cei 2 copii respectiv 14-16 ani folosim internetul foarte mult și de asemenea pentru cea mai bună rețea de telefonie mobila și internet sunt serviciile oferite de Orange, suntem mulțumiți iar copii fascinați. Mulțumim

lucian242
Începător
Noi folosim techologia atât de mult cât și copii noștri, însă un lucru e cert și este faptul că copii ne au învățat cum să le folosim.

Dottore
Începător
Sursa facila si rapida de informatii. Cloud cu toate documentele personale necesare oriunde si oricand. Retele de socializare Copilul foloseste tableta 4G pentru vizionarea desenelor animate

Anca_6
Începător
Pot răspunde prin două afirmații : numindu-i pe părinții mei copii iar pe copii experți ba chiar mai iau si eu lecții de la cei mici! Tehnologia fiind in continua dezvoltare noi adulții incercam sa ținem pasul si sa ne minunam de rapiditatea si de istetimea cu care copii învață sa foloseasca tot ce e digital ! Imi ajut părinții sa învețe sa foloseasca si sa se bucure de oportunitate de a foace totul mai ușor (facturi , ratele sociale , documente ,etc) dar si copiii de a folosi in scop educativ acest beneficiu! Desi de multe ori toti ne plângem ca devenim dependenți este de real ajutor!

Oana_Madalina
Începător
Încep prin a spune ca am doi copii minunați care sunt născuți în era tehnologiei de ce spun asa fiinca fetita mea Malina are 5 ani iar băiețelul 3 ani dar asa butoneaza telefonul în as descarca jocuri a asculta muzica sau de a se uita la desene de parca ar fi doi oameni mari!

cristeaflorin71
Începător
In perioada digitala, am realizat o casa smart care cuprinde becuri inteligente Hue de la Philips, Smartthings de la Samsung, Evohome de la Honeywell, camera de securitate cu Raspberry Pi3, comandate cu Alexa sau aplicatiile insotitoare. Am facut control parental cu un router Mikrotik, prize inteligente care limiteaza timpul de folosire al calculatorului,Netflix si HBO Go pe televizoare.Am gazduite pe un Synology DiskStation servere de streaming, mail, VPN, fisiere. Se adapteaza conform unui program stabilit, usurand interactiunea din zilele ocupate.Monitorizarea plantelor de apartament cu Arduino e ultima adaugare.

Camelia
Începător
Eu folosesc tehnologia, imi place si mi se pare interesant. Cel mai des folosesc telefonul si laptopul. Fiul meu, adolescent, ma invata diverse chestii (dupa ce ma ironizeaza intai), dar si eu il instruiesc cum sa foloseasca diverse programe de scriere si prezentare din soft-ul computerului. Pot spune ca suntem un caz fericit intrucat ne completam cumva in era tehnologiei.

Kiki_1
Începător
Sotia impreuna cu mine folosim la maxim telefonul conectat la 4g, aproape am renuntat la laptop. Baiatul de 13 ani inca invata chestii de la noi, fetita de 8 e pe youtube kids.

Mady
Începător
Tehnologia ajută intreaga familie să comunice mult mai usor în orice împrejurare. Copii sunt mult mai implicați în efectuarea temelor pe diferitele device-uri și bineînțeles jocurile sunt baza

mihailazar_85
Începător
Buna ziua!La noi in familie tehnologia este folosita in fiecare zi.Baiatul meu Rares de 12 ani sta atat pe tableta cat si pe calculator dar dupa terminarea temelor.Fetita Stefania de 6 ani sta doar pe tableta,Cel mic de 9 luni Teo se uita la ei.Noi ca parinti utilizam tehnologia cat ne permite timpul.Multumim.O zi frumoasa!

Mady
Începător
Noul meu ceas Samsung Active 2 este cea mai tare achizitie❤

CarmenMotorga
Începător
La noi in familie cel mai folosit este smartphonul, fiecare in felul lui : eu ( mama) caut tot felul de retete care mai de care , sotul (tata) plateste facturile cu ajutorul lui, iar copilul vizioneaza filme pe Netfix si este activ pe retelele sociale.

dorelc
Junior
Am copii mari, nepoata la facultate in strainatate! Sincer fara tehnologie ne-ar fi foarte greu sa comunicam intre noi. Fiind acasa numai cu sotia, ne simtim mult mai aproape de cei dragi! Si sunt ferm cnvins ca nu suntem putini in situatia asta! Normal ca folosim tehnologia cu totii si pentru informare, uneori pentru divertisment! Cred ca prin absurd am fi nevoiti sa ramanem brusc fara tehnologie, (scenarii sunt destule), mulati am cadea in depresie sau si mai grav!

Cristian_Ionita
Începător
Razvan e innebunit dupa tehnologia digitala! Si-ar dori ca temele si tot ce tine de scoala sa poata fi efectuat doar in format digital.

AndreeaG
Începător
In familia mea tehnologia este folosita pentru a e informa,pentru a ne usura munca si cel mai placut pentru a ne relaxa.