anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Brezi
Începător
Orange TV ne destinde cu gama larga de programe, internetul de mare viteza ne da cel mai rapid acces la informatie, iar telefonia de la Orange ne tine permanent impreuna oriunde si oricand, ce sa mai vorbim, Orange face parte din familia noastra. Multumim !

Eduard1976
Începător
Buna seara. Folosim tehnologie comună tuturor, telefoane cu abonament orange (prefer să folosesc abonamentul de date decat wifi de la digi) televizoare si laptop.

Moraru_Mihail
Începător
Tehnologia este folosita in primul rand pentru a putea comunica mai usor cu toti membrii familiei si pentru a impartasi cat mai multe imagini si momente . In al doilea rand , cu ajutorul tehnologiei informatiile necesare dezvoltarii copiilor pot ajunge mult mai usor la acestia.

Ploscaru_George
Începător
Tehnologia a devenit foarte utila atât în viață noastră de zi cu zi , cît și a copiilor.

Magda__
Junior entuziast
Desene animate,filme,youtube,google- pe smartphone si tv.

albulescump
Începător
Telefoane, laptop-uri, boxe, tablete, gps-uri...etc. In curând probabil că vom arăta ca niste cyborgi, Aceasta este evoluția, dacă rămâi în urmă ......probabil că va fi o mare problemă.

orngCO
Începător
Buna ziua! Eu folosesc tehnologia pentru a ma informa si pentru a simplifica anumite sarcini lunare, cum ar fi efectuarea de plati prin internet la diverse institutii, fara a mai fi nevoie sa ma deplasez la sediul acestora. Fetita mea, in varsta de 10 ani, foloseste tehnologia atat pentru scoala, cat si pentru divertisment.

DEEA_5
Începător
Folosim tehnologia destul de mult, piscotelul, evident ,cu propriul telefon, si tv smart ultraHd, deseneaza,danseaza sau canta in functie de ce are chef si isi cauta singur pe internet!

MarianBv
Începător
Buna ziua. Cu ocazia lansarii televiziunii Orange, copilul sta aproape toata ziua la televizor. Noi de altfel navigam pe internet de cand ati lansat internetul mobil, la fel si pe telefon. Dar la fel urmarim pe internet ceea ce se intampla acasa prin accesarea camerelor de supraveghere.

marius2901
Începător
Tehnologia a facut viata mai usoara si accesibila la informatii dar la fel a adus si stresul si nesiguranta unei vieti private , daca am stii sa o folosim cu masura atunci nu ar fi problema, cel mai mare avantaj al acestei vieti digitale este accesul la informatie care ne ajuta in toate domeniile in care avem nevoie sa stim ceva, ar fi multe de scris. Baiatul meu foloseste tehnologia pentru jocuri si scoala.

darvin
Junior entuziast
Ne ajuta destul de mult ptr. informare,comunicare instantă și divertisment.

opeke
Începător
Raspunsul nostru: folosim tehnologia, plecand de la curatenia facuta in locuinta (spalat-masina de spalat cu uscator, aspirat-aspirator clasic si aspirator robot, calcat-statie de calcat), monitorizare si securitate (camera IP, smart termostat) si pana la entertaiment si socializare (TV smart, sound system, tableta, laptop si telefon smart) Rspunsul copiilor: noua ne place cel mai mult sa ne jucam-folosim PS, tableta si telefoanele pentru asta, dar avem nevoie la scoala sa facem proiecte, asa ca folosim laptopul pentru a gasi informatii sau pentru a face diverse lucruri (programare pentru copii, ne uitam la filmulete care ne arata cum sa desenam sau sa facem experimente)

emilserbanoiu
Junior
am doua abonamente de voce un abonament de date si un pachet de orange love cu cablu,internet si netflix

Alex_300
Începător
Tehnologia digitala este la loc de cinste in casa mea. De la telefoane, televizor, chromecast, boxe inteligente, termostat inteligent pana la becuri inteligente. Convietuim foarte bine impreuna! Copiii interactioneaza cel mai bine cu smartphone-ul !

Costi123
Începător
Cei mici butonează jocuri si youtube. Cei mari putin pe FB si poate cu tv...tablete nu există. Smartwatch nu...