anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

stanescu1971
Începător
Noi folosim tehnologia in orice domeniu: scoala, medic, serviciu, recreere, documentare, film etc.

teodor_zugravu
Începător
In scop educational, atat pentru copii cat si pentru noi ca parinti; si cu scop de divertisment

GabrielT
Începător
Tehnoogia este folosita in familia noastra destul de mult. Laptopul se foloseste cu predilectie pt slujba, smartwatch mai are doar fiica-mea sa putem vorbi daca este cazul cand pleaca de la scoala, eu am renuntat pt ca m-am saturat sa am un alt device de pus la incarcat, pe smart tv se uita copiii pe Youtube si telefoanele mobile pt toate alea :D Urmeaza sa ne luam si un aspirator inteligent.

giorgiana19
Începător
Pentru familia mea tehnologia inseamna a avea in permanenta telefoane din ultima generatie, smartwach-uri, tv. Pentru copii cred ca tehnologia inseamna accesul la o tableta.

elenadiaconescu
Începător
In cazul meu telefonul inlocuiește calculatorul , fiul meu cel mare folosește tableta pentru a se juca, iar cel mic se uita la televizor, atât cablu cât și internet.

Casandralin
Începător
Eu personal folosesc tehnologia în fiecare zi - descarc teste, găsesc informații utile, fac plati online, ma înscriu la concursuri, postez idei sau întrebări, vorbesc in timp real cu prieteni de peste oceane, învăț limbi străine. Tot tehnologia ma ajuta si la munca sau la școală fiindca de pe internet descarc manuale, fisiere diverse. Copiii mei vad documentare si se informeaza de cate ori nu reușim noi sa le satisfacem curiozitatea, urmăresc serialele preferate sau discuta cu prieteni in chat room, joacă diverse jocuri sau comunica cu bunicii de la țară.

IONUT_3
Începător
Foarte bine,atat de mine cat si de familia mea!

andreibican
Începător
In familia mea se foloseste destul de mult internetul si aplicatiile gen you tube, si maincraft . Copilul doar ce a invatat minecraft , si reuseste sa conecteze tableta la televizor . Lucrurile evolueaza foarte repede .

alex67_matei
Începător
Desi am varsta imi place mult tehnologia ,imi plac lucrurile smart si sa incerc noi gadgeturi, iar nepotelul in varsta de 5 ani cand prinde la telefoane greu le mai pot scoate din mana doar promitandu-i ca mergem afara sa ne jucam

Mi
Începător
Atât noi cât și copilul folosim telefoane, smartTV și calculatoarele conectate la internet. Vizionam filme online, cautam informatii necesare, hărți în trafic, corespondenta, rețele sociale. Cu jocurile stăm mai prost datorita restricțiilor dar suntem fericiți ca ne acordam atenție intre noi

BVBogdan
Explorator

Hello,

Tehnologia ne usureaza viata: pe mine ma ajuta sa fiu organizat si sa execut multe task-uri; sa fiu muuult mai eficient (conectivitatea&integrarea si sincronizarea cu/pe mai multe device-uri) mult iar pe zmeul nostru sa invete mai multe (decat la scoala, clar): deseneaza folosind tab grafic (pentru PC), parcurge tutoriale pentru desen si muzica (canta la chitara), are canal online (https://www.youtube.com/channel/UCNcjweiU1GVudMAtt1kBR1Q).

La eficienta in executie, invatare si divertisment as putea adauga si tehnologia din bucatarie (yummy!).

Inchei prin a sublinia efortul depus pentru consumul rational de timp si continut digital; copilul intelege atat timp cat ii arati cum sa ii fie mai bine: fizic si emotional 🙂

Spor sa aveti!

NDS
Începător
Noi si fiica folosim telefon, laptop, tableta, tv pentru majoritatea aplicatiilor pe net, inclusiv comanda electrocasnicelor la distanta, rezervari bilete, comenzi produse etc.

Cris_5
Începător
Toti membri sunt conectati la net

Anda_Matei
Începător
Tehnologia este foarte importanta si utilizată in familia noastra,inclusiv de catre Matei care are 2 ani jumatate si urmarim cantecele, invatam culori, animale, deja stie ce vrea sa vada, de ex masina de poliție- wi-wi !

dragnea_florent
Începător
Copila mea a răspuns "este bună pentru că aflăm informații noi" iar eu cred ca, folosită cu cap, tehnologia ne este benefica tuturor