anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Paul120985
Începător

Salutare comunitatea Orange! 🤗🥰😘

O întâmplare super hazlie pe care am pățit-o de nenumărate ori cred că este atunci când avem telefonul în mână sau în buzunar și îl căutăm peste tot. 🤣🤣🤣Nu este persoană care să nu fi pățit măcar o dată acest lucru. Acum #4ani eram la un grătar cu familia lărgită, în jur de 25 de persoane. Unii au adus și cățeii lor. Cum toată lumea era preocupată cu pregătirea grătarului, cățeii se jucau, copiii la fel, băieții puneau carnea pe grătar, fetele cu salata, și altele. Noi băieții ne-am lăsat telefoanele pe o ladă de bere lângă grătarul încins. Miroasea a grătar de la o poștă 🤣 Cum grătarul nu merge decât "uns" cu multă bere, ne-am cam pierdut concentrarea iar cățeii noștri au lins telefoanele așezate lângă grătar pentru că aveau ceva picături de untură sărită de pe grătar. 🤣🤣🤣 Toate bune și frumoase, nu au fost daune dar am râs cu toții de această întâmplare.

Forzaaa Orange mereu! ❤️🤗🥰

CarlaGruia
Începător

La mulți ani Orange !

Costi2
Începător

Se intampla acum 5 ani, prin septembrie. Foloseam si folosesc Waze atunci cand am un drum mai lung si trebuie sa trec prin localitati in care nu ai suficiente semnalizari ale drumului pe care trebuie sa-l urmezi dar si atunci cand ma grabesc si nu am timp sa ma uit pe harta. Am plecat dis de dimineata din Olanesti. Traseul: Novaci, Ranca, Transalpina, Obarsia Lotrului, Brezoi, Sambata de Sus. Pana la Brezoi n-am avut nevoie de Waze. Facusem orientarea pe harta, drumul cu suficiente indicatoare. De la Brezoi, pun in functiune Waze. Ma grabeam, se facuse tarziu. Waze trebuia sa-mi arate pe unde sa trec Oltul, sa ajung mai repede si pe unde sa ies din DN spre Sambata de Sus. Deci ii cer drumul cel mai scurt dar pe asfalt (avusesem niste experiente proaste cand uitasem sa specific asfaltul). Zis si facut. Trec Oltul pe un baraj si in dincolo de baraj, un bloc paralelipipedic de piatra de 1 m inaltime bloca drumul, Doi tineri cu un autoturism stateau cu cate o cutie de bere pe capota radeau.

- Sunteti a cincea masina intr-o ora care vine pe aici. Ce va spune Waze? 

- Sa ma intorc. Le raspund.

- Si noua la fel.

Ma intorc si la indicatiile Waze trec Oltul pe un pod pe care incapea un singur autoturism. In partea cealalta erau 3 autoturisme ce se adunasera si asteptau sa trec eu. Si plec mai departe. Ajung pe DN Sibiu - Fagaras - Brasov. Si Waze imi indica pe unde sa ies spre Sambata de Sus. Se inserase. Un drum de 20Km atat de plin de gropi in asfalt ca am facut o ora si 10 minute ca sa-l parcurg. Ajungem la pensiunea unde aveam cazare pe la 9 si jumatate seara. Nu m-am putut abtine sa spun despre cat de prost este drumul de acces. ,,Bine dar  2 km mai departe este un drum asfaltat perfect. faceati cam 10-15 minute". Deci aveti grija ce-i cereti lui Waze. Ca sa nu aveti surprizele pe care le-am avut eu. #4ani

cristianmanea37
Începător

LMA, comunitate!

Vreau să vă povestesc despre prima mea experiență cu ochelarii VR. Am decis să încerc direct un joc de groază - go big or go home, nu-i așa?

Dar, ghiciți ce? A fost un adevărat dezastru... am ajuns amândoi la spital. Eram cu un prieten și ne-am bagat amandoi în jocul respectiv (mentionez ca era un fel de escape room, unde aveai echipamentul VR pe tine si te plimbai printr-o camera aranjata specific pentru jocul respectiv, undeva pe langa Bruxelles).

Am pus ochelarii VR și a fost ca și cum am intrat într-o altă lume, plină de groază. În întunericul virtual, sunetele acelea dubioase au reusit sa imi zbarleasca toata pielea și să-mi bată inima ca a unui toboșar în plin solo.

Pe măsură ce jocul avansa, am uitat cu desăvârșire că totul e doar o chestie simulată. Parcă eram chiar acolo, în mijlocul acțiunii, cu toată tensiunea crescand foarte rapid.

Dar, la un moment dat, când trebuia să deschidem o ușă în joc, s-a întâmplat... Prietenul meu, luat de panică, s-a încurcat și a căzut cu tot cu masa, în timp ce eu m-am izbit de un perete. A fost un haos total!

Long story short: ne-am trezit amândoi la spital, plini de vânătăi, zgârieturi, el cu fractura la o mana, eu cu o coasta fisurata... dar mnah, nu ne-am supărat prea tare. Până la urmă, am rămas cu o poveste memorabilă și o lecție clară: nu te lăsa înghițit complet de lumea virtuală și nu-ți uita prietenul care se zbate în jurul tău.

Experiența cu ochelarii VR a fost una de neuitat, chiar dacă a ieșit un pic scumpă pentru noi. Si hei, cel puțin acum avem o poveste tare de povestit la bere!

#4ani

Marian_Vasileg
Începător

#4 ani La multi ani comunității noastre minunate plina de surprize și bucurii Mă bucur foarte mult că fac parte din această comunitate minunată și mă bucur că folosesc serviciile Orange de cea mai buna calitate după piată la ora actuala Eu de când folosesc Orange am adus multi clienți în rețea la capitolul cablu și net care sunt foarte mulțumiți de raportul calitate preț pe care îl oferă Orange Într-o zi au venit la mine la poarta mai mulți băieți de la concurență cu oferte zic ei foarte bune Ofertele respective erau la un preț mult mai mare decât plătim noi la Orange și erau foarte slabe la capitolul net și tv După ce m-au abordat și le-am spus eu ce calitate am și ce preț platesc eu la Orange și-au strâns catrafusele și au plecat cu coada intre picioare lucru care ma amuzat foarte mult Mulțumesc Orange pentru calitate și seriozitate 

Shaggy
Începător

Am fost la mare de 1 Mai  cu  gașca de prieteni  .  La cazare am   instalat un video proiector și ne am pus la un film . (Bogdanel)Copilul   unor tineri de la cazare au vrut să facă o glumă și în bolul cu alune am pus pietricele .De atunci eu și Bogdanel vorbim sâsâit

RalucaAnghel_
Începător

Fara prea multe cuvinte, stim cu totii ce inseamna apelurile prin Instagram, unde parca ai doar optiune de video… Apel video Insta dupa o prima intalnire (am uitat sa-i las nr. de tel.), eu proaspat iesita dintr-o baie relaxanta cu spuma, destresata si aiurita in consecinta, fara sa am macar habar cum arata un astfel de apel, am raspuns. Adrenalina m-a facut sa tremur ca o napastuita de soarta careia Dumnezeul nesanselor i-a sters doua randuri de sfinte palme, sa scap telefonul, sa il ridic, sa incerc sa-l acopar… abia dupa ce a vazut tot ce era de vazut, sa-l inchid. Ghinion de nesansa, chiar imi placea baiatul ala… 🤌💔

Razvi001
Începător

 

La mulți ani Comunitatea Orange!
 
Zilele trecute la şcoală am avut parte de o păţanie, amuzantă spun eu, cu noul telefon pe care mi l-au luat părinţii. Ştiind cât de mult îmi doresc un telefon mobil , părinţii mi-au luat de ziua mea unul. Este un telefon foarte, foarte frumos, pe care orice elev şi-l doreşte. Printre multele funcţii deosebite pe care le are, redă foarte bine tonurile de apel. Din dorinţa de a-mi impresiona colegii, cu claritatea sunetelor pe care poate să le redea, am instalat ca ton de apel un miorlăit de pisică. Dar nu orice fel de miorlăit, ci unul incredibil de real. A doua zi la şcoală, le-am arătat colegilor telefonul meu mobil mult dorit. Au fost impresionaţi. L-am rugat pe Andrei să mă sune pentru a auzi tonul de apel. Din telefon s-a auzit: miau, miau, miau. Era atât de credibil încât un coleg care trecea pe lângă noi s-a oprit şi m-a întrebat dacă am adus o pisică la școală.

Alexandru13
Începător

La mulți ani Orange. 

Întâmplarea mea cu tehnologia este simpla dar zilnic amuzantă. Folosesc un Samsung S10 plus primit cadou în 2018 de ziua mea. Mereu am crezut ca va avea zile puține, pentru că în fiecare seara cade din pat de parca nu mai vrea să doarmă cu mine, plus ca s-a împiedicat des pe stradă în cei aproape 5 ani de când ma tot plimba de mana pe străzi.  Anul acesta, pe scările de la serviciu mi s-a părut o idee grozava sa-l pun pe un geam la etajul 2 și  sa facem o poza (gen selfie prin gestul ala cu mana) de revenire la birou, pe scari, intre etajul 1 si 2. Evident telefonul a căzut de la etajul 2 pe gresia de la etajul 1. Telefonul, destabilizat emoțional dupa impact, încă funcționează, gresia nu a fost schimbata nici azi și încă poarta amprenta telefonului pe ea. #4ani #Orange 

andutza87
Junior

#4ani La multi ani Comunitate Orange!❤️ O să vă povestesc și eu o întâmplare funny din viața mea.Intr-o zi eu cu prietena mea am mers la bunica ei la țară, ajunse acolo știam că trebuia să  ne sunăm părinții să îi informăm că am ajuns cu bine (erau îngrijorați, mai ales ca era primul drum mai lung ,iar noi fiind șoferițe începătoare)..în fine..ajunse acolo,prietena mea se hotărăște să o sune pe mama ei,pe vremea aceea nu existau încă telefoane așa performante,cred ca aveam amândouă modelul LG Shine ..să vedeți atunci mare "surpriză" nu aveam semnal la telefon nici una ,să vedeți cum am umblat prin toată curtea ,prin casa,da de prindem și noi semnal ,însă nimica...la un moment dat ce îmi trece mie prin minte ,îi spun prietenei mele să  ieșim din curte pe pod ...nimic nici acolo ...după îi spun să  se urce sus pe podulețul de piatră  și acolo ce să vedeți am avut semnal ...Trecea lumea și nu înțelegea de ce noi stăm sus pe pod ,mai făceam și mișto una de alta și  ziceam să  stăm într-un picior să avem semnal mai bun și chiar a funcționat 😅🙈🙊🙉🤣...Îmi aduc aminte și acum cu drag ce frumos arătăm noi două cocoțate pe pod vorbind la telefon ...🙈😅

 

Marius38
Junior

Dumnezeu să vă Binecuvânteze și să vă Ocrotească sub Acoperământul Lui pe toți!

Cristyanos
Junior

La mulți ani!!!din suflet....#4ani

marius_84
Începător

#4ani La multi ani comunitatea Orange!!!! O sa fiu scurt. In urma cu doi ani i-am cumparat mamei un telefon nou si m-a rugat sa ii instalez aplicatia tiktok ca a vazut la o prietena si vrea si ea. Pe atunci eu nu aveam tiktok si nu voiam sa ii instalez aplicatia dar am cedat. Se pare ca dupa un an mama posteaza videoclipuri funny si eu sunt printre cei mai activi urmaritori. 

adilepadatu
Începător

#4ani  Cea mai amuzanta intamplare cu un gadegt a fost cand mi-am cumparat casti noi jbl cu bluetoth si nu reuseam sa gasesc mufa de incarcare care se afla acoperita si introduceam adaptorul  in alta mufa care se vedea. Si am stat asa vreo 5 minute incercand sa pun la incarcat castile si nu intelegeam cum se incarca. Am deschis un tutorial ca sa aflu :)) si mi-am dat seama cat sunt de blond eu fiind brunet. :))) Multumesc

David78
Începător

Cand prietena mea si-a scapat iphone 12 -le in toaleta dupa ce i-am reprosat ca sta pe tiktok toata ziua , ca dupa sa fuga sus cu el sa il puna la incarcat , a 2-a zi trebuind sa cumparam altul.Multumin Orange pentru oferte😘✌️😂