anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

CostinVladimir
Începător

Salutare Comunitate! 🤝 La mulți ani Orange! 🎉🥂

Să încep și eu cu o mică povestioară mai exact din 2022 cam pe vremea asta. Se apropia ziua mea de naștere și evident cel mai bun prieten și coleg de serviciu m-a contactat că îmi face o vizită, eu fiind în concediu, am fugit din București să scap de haos🤣(ps: '' ca să nu fac cinste de ziua mea colegilor îmi iau concediu'' ; glumesc, prefer să nu fiu stresat de serviciu măcar de ziua mea de naștere😁🤣). Evident a trebuit să îmi contactez sigura bunică pe care o mai am, să îi spun( să rog bine înțeles🤣), că o să stea la mine câteva zile și să îmi lase și mie casa de la țară ( '' Deci efectiv e o zonă de nedescris, pădure, fiind vară totul verde, doar 2 vecini pe care nu prea îi vezi, fără trafic de mașini, maxim vreo cireadă de văcuțe, oi, capre sau alte animale de gospodărie, efectiv strada inclusiv locația casei nu se găsește pe hărți, maps și alte asemena aplicații🤣 cum v-am spus, locul perfect😍). Zis și făcut, reușesc eu să fac toate pregătirile, îmi sosește prietenul evident viitoarele noastre soții cu noi, că na...să nu ne facem noi prea rău de cap🤣, începem românește cu un grătar o bere, muzică (mulțumesc orange că aveam semnal bun acolo🤣🙏) ne întindem noi până pe la 6 dimineața, reușind să ne băgăm la somn urmând ca prietenul meu să se trezească în căteva ore pentru a pleca că trebuia să mai meargă și la serviciu în tură de noapte. Eu ce m-am gândit, pun eu alrma (soneria mea de la alarmă, zici că vine apocalipsa🤣🤣🤣 atac aerian și toate cele), bine înțeles obosit și amețit, am uitat efectiv boxa pornită, telefonul conectat la ea, sonorul bine înțeles aproape de maxim și ce să vezi, ora 10:00 începe nebunia, eu calm că eram obișnuit cu sunetul, în schimb prietenul meu a sărit din pat, nu știa unde să se ascundă, era galben tot la față, credea că a început războiul🤣🤣🤣.... Și cam asta a fost, un moment unic din punctul meu de vedere, s-au aliniat astrele ce să zic 🤣🤣🤣 Sper că nu v-am plictisit! 🙏 #4 ani! 🎉🥂

vladaco
Începător

 

#4ani
La mulți ani Orange!


Acum aproximativ 20 de ani începuse să apară primele calculatoare în orașelul nostru de la 
poalele Cetății Neamț (Târgu Neamț), tatăl meu, fiind atras de tehnologie, deja avea un computer din 2000.

Au trecut cativa ani, de la an la an, tot mai multe persoane descopereau aceste “jucarii”. De la el am invatat atat eu cum se utilizeaza cât și multe alte persoane care habar nu aveau cum funcționeaza un asemenea sistem. Nefiind familiarizati, unii mai aveau probleme.

Într-o zi, împreuna cu tatal meu, ne întâlnim cu o cunoștință care mentionează ca are o problema la calculator. Se citea pe fața ei supărarea, probabil din cauza vremii sau din cauza că nu își servise cafeaua cu aceeași poftă ca de obicei.

Ii explica problema: “Dl. Cristi, nu imi mai merge suportul de cafea, nu se mai dechide.”.

Tata: “Stați un pic doamnă, ce treaba are suportul de cafea?”

Dna: “Când apăs pe buton nu se mai deschide sertarul și nu mai am unde să pun cafeaua.”.

S-a gandit, apoi a realizat care e problema.

Probabil unii vă imaginați deja, daca nu, vă prezint mai jos, ce nu funcționa la calculatorul doamnei și care era funcția ascunsă a acestuia, iți trebuia "hack" să o poți accesa, de acum vă este cunoscuta tuturor și merită să o promovăm. :))

Ps: Daca e ceașca prea grea, nu recomand utilizarea suportului. Spor la cafeluță!

 

 

 

12C52D11-4A94-4334-9CAB-841D2443889D.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

Hahahahhahah

super tare

hahhHa

M0867561946
Începător

La mulți, mulți ani, Orange România! 

#4 ani minunați alături de voi, comunitatea orange❤️  

Vreau sa povestesc și întâmplarea mea care s-a petrecut in urma cu aproximativ 2 ani. 😅

  Eram la munca , lucram intr un restaurant in timpul acela. ☺️
  Aveam nevoie la toaleta si telefonul îl aveam in buzunarul din spate al pantalonilor. Credeți-ma ca acum când îmi amintesc nu ma pat abține din ras. 😂

  Mergand la baie, m am asezat pe vasul de toaleta si telefonul a căzut instant in toaleta 😅

Pur si simplu nu știam ce sa fac, in capul meu era “ Sa trag apa?” sau “Sa bag  mâna după el?” 😂😂

Am ales varianta a doua fiind sub presiune, ma presa timpul😅 Trebuia sa ies cât mai repede sa mi continui munca. 
 
Imi era teama mai mult sa nu-mi pierdut numărul orange , credeam ca este deteriorata carteluta, iar numărul pe care îl dețin și in prezent era al bunicii mele care acum nu mai este printre noi😢

Ea avea acea opțiune de 90 zile și mergea activata mereu odată ce rămăsese la “opțiunile mele” , intre timp pe acest număr am migrat la un abonament fiindcă netul nu îmi ajungea pe perioada de 3 luni. 
 Revenind la povestea anterioară, am scos telefonul cu mâna din vasul de toaleta și l- am băgat in orez 😅, văzusem eu undeva pe internet ca orezul absoarbe apa. 

Telefonul acela funcționează și astăzi la nepotul meu pe care i l-am vândut imediat după câteva zile de la incident cu suma de 700 lei 😅 , poate o sa afle din aceasta postare de ce nu se auzea bine la el. 

PS: Poveste reala😇

ATM29
Începător

Salut! Cea mai amuzantă experiență în materie de tehnologie, care încă persistă, este lipsa semnalului într-o capitală europeană în 2023. Ahahahaha!

Client de vreo 3 ani, "merg" pe #4ani, abonamente în valoare de minim 15 euro și plătite în secunda 2 după emiterea facturii, apeluri fără număr la Servicii clienți, troubleshoot de ultima speță doar în ce privește internetul și setările aferente (???n am înțeles o pe asta) când problema ține exclusiv de semnal și de apeluri (intrare și ieșire) după cum am explicat în nenumărate rânduri către nenumărați agenți de call center, deci e super, încă râd. AHAHAHAHAHA

Cel mai super super e să plătești servicii basic pe care nu le poți folosi în București și niciun angajat să nu fie capabil să ofere o soluție. Nici măcar rezilierea gratuită a abonamentului, o recunoaștere a înfrângerii, să pot să-mi văd de drum, de bani și de semnal în altă parte. 

 

Ionela-76
Începător

La multi ani! Va doresc continuitate și prosperitate! 

Cboiciuc
Începător

#4ani Anul trecut mi-am pierdut telefonul cum nu mi-l mai pierdusem înainte - a căzut de pe mașină în timp ce eu am apucat sa conduc până acasă. 😁 Cu funcția Find my phone  am reușit să îl recuperez. Era la niste bătrânei ce l-au găsit pe trotuar și nu știau cum sa oprească alarma ce le țiuia incontinuu și le dădea peste cap aparatele auditive. Fiul lor m-a contactat și mi-a returnat telefonul. Mult zgomot pentru nimic: îmi uitasem o parola de cont Mi și a trebuit să schimb totul și să pierd o mulțime de date. Imaginea cu bătrâneii ce se stresau un timp ce suna un amarat de Xiaomi îmi încălzește totuși inima.

Allexu
Începător

La multi ani întregii echipe Orange și nouă tuturor! #4ani 🫶

Acum aproximativ 4 ani când am schimbat abonamentele de la Digi la Orange, a fost o fază de Mr. Bean....

Eram pe la cascada Bigăr, in vizită, tocmai ce parcasem în locul special amenajat! Am oprit gps-ul, care era pus pe telefon, am blocat telefonul și în buzunar cu el😁! Aproximativ o oră mai târziu când am dat să plec către cazarea care o aveam deja rezervată, am pus gps-ul dar surpriza, lipsa semnal...am ieșit din parcare și zic : " Nu o-i avea atâta ghinion, fac dreapta!" Am făcut dreapta și după vreo 30km făcuți deja cu mașina, când am prins semnal, gps-ul mi-a arătat că am luat-o în direcția greșită! Am simțit cum mi se urca tot sângele la cap, in momentul ăla i-am zis clar soției că primul lucru care o să îl fac când ajung acasă este sa schimb abonamentele...asta am și făcut, primul lucru, a 2-a zi am transferat abonamentele la Orange!🤣 #4ani și mulțumit de alegerea făcut! Zi faina! 

Am-andreea
Începător

La mulți ani Comunitatea Orange!

Incep prin a impartasi cu voi o experienta amuzanta care defapt ii apartine prietenului meu Andrei iar prin acordul lui vreau sa ne amuzam impreuna si sa invatam ca orice obstacol poate fi depasit cu usurinta atunci cand ai o atitudine pozitiva asupra oricarei situatii.

Un tanar pe nume Andrei, un mare pasionat de tehnologie si tot ce era legat de ea. Era mereu in cautarea celor mai noi gadget-uri si inovatii, iar telefonul lui era mai mult decat un simplu aparat, era ca o extensie a mainii sale.

Intr-o zi, Andrei se afla la un eveniment important, unde trebuia sa sustina o prezentare. Stia ca trebuie sa fie perfect pregatit si ca tehnologia era aliatul sau de nadejde. Apropiindu-se momentul prezentarii, el isi cauta telefonul in buzunar, insa, spre marele sau dezamagire, realizase ca il uitase acasa.

Andrei intra in panica si isi dadea palme imaginare pe frunte, realizandu-si greseala. Dar el nu era un om care sa renunte usor. Asa ca, inspirat de situatie, se hotaraste sa improvizeze si sa utilizeze ceea ce avea la indemana.

El se duce spre scena si, cu mult umor, spune audientei: "Dragi oameni, astazi am decis sa va demonstrez ca putem realiza lucruri uimitoare chiar si atunci cand ne confruntam cu obstacole neasteptate. Am venit pregatit sa folosesc cele mai noi tehnologii, dar dintr-un motiv foarte interesant, am uitat telefonul meu acasa."

Publicul incepe sa rada, iar Andrei isi continua povestea amuzanta, adaugand: "Insa, pentru ca sunt un adevarat fan al retelelor de socializare, am hotarat sa fiu in contact cu voi chiar si fara telefonul meu. Asadar, va rog sa-mi aratati cu mana, cine dintre voi are acces la Facebook?"

Oamenii din audienta se uita unii la altii, iar cateva maini incep sa se ridice timid. Andrei, cu un zambet pe buze, se apropie de persoanele respective si le cere ajutorul pentru a posta cateva fotografii si informatii despre prezentarea sa pe contul lor de Facebook. Astfel, el a reusit sa ramana conectat cu publicul chiar si fara telefonul sau.

Aceasta abordare neconventionala a captat atentia tuturor, iar povestea lui Andrei a devenit subiectul principal de conversatie la eveniment. Chiar si organizatorii au apreciat ingeniozitatea si umorul sau, iar el a castigat premiul pentru cel mai amuzant moment al serii.

Astfel, povestea lui Andrei ne arata ca in situatiile dificile, putem gasi intotdeauna solutii creative si umorul poate fi un instrument puternic pentru a depasi obstacolele.

Neekoo
Junior

#4ani La mulți ani întregii comunități Orange ! O intamplare ,haioasă până la urmă,  un happy-end cu peripeții am trăit pe bune chiar imediat după sarbatorile de Paște, atunci când am solicitat prezența unei echipe de teren pentru a-mi schimba routerul vechi cu unul mai nou, performant. Solicitarea am făcut-o in preajma prânzului,  cam orele 12³⁰-12⁴⁵, după care am plecat la cel mai apropiat market pentru a cumpăra două baterii alcaline de schimb pentru soneria apartamentului. Nu am întârziat decât vreo jumătate de oră,  timp in care echipa de intervenție a venit și,  bineînțeles,  soneria nu a fost auzită de nimeni pentru că nu functiona, încă. M-am întâlnit cu ei pe scări și,  neștiind că sunt de la Orange si că au venit așa de repede i-am salutat si am trecut mai departe.  Ajuns acasă, văd in telefon un apel pierdut,  sun inapoi in timp ce schimb si bateriile soneriei și aflu cu stupoare că cei salutați de mine anterior ar fi trebuit să îmi rezolve problema cu routerul. Astept să sune din nou la ușă dar nimic, după câteva minute deschid ușa din proprie inițiativă și văd pe săracii oameni așteptând să deschidă cineva, nemaincercând soneria care, fără să știe ei, peimise un set proaspăt de "curent alcalin" ! 🤣 Ei, până la urmă m-am scuzat frumos si oamenii si-au făcut treaba in doi timpi si trei mișcări! Apropo, acum am in casă cel mai rapid internet prin fibră, 433Mhz/sec Download șiaproape 400 Upload, verificat pe wifi . Vă mulțumesc pentru calitate !

Paulsomlea
Începător

Salutare comunitate Orange! 

Facem #4ani și cu acesta ocazie va povestesc și eu o întamplare hazlie.

In urma cu ceva ani am primit de la firma de la care lucram un telefon mobil și un număr supermisto cu mulți de 9 și 0, și nu înțelegeam de ce eu ca nou angajat am privilegiul asta in defavoarea celor mai vechi.  Ei bine ur.a sa aflu in curand ca asta era " botezul" meu in firma.Va amintiți cu toții emisiunea lui Dan Diaconescu de la Otv cu nesfarsitul serial Elodia? Ei bine pe atunci televizoarele nu aveau 2m lungime și pentru ca în special cei mai în vârstă aveau televizorul mic întotdeauna confundau 9 cu zero si asa eu în fiecare seara eram sunat de 15 băbuțe și 10 moși care încercau sa îmi explice ce s-a întâmplat defapt cu Elodia. Seara de seara. Și dacă nu răspundeam îmi trimiteau mesaje. Ce sa mai, o distracție adevărată :))

 

CesarWsx
Junior

Cand au aparut primele GPS agricole, câtă bataie am luat de la tata vreo 2 saptămâni ca mergeam strâmb cu semănătoarea iar "dusmanul lui de partid" (ca deh, eram oameni influenti in sat 😂) avea toate culturile in linie dreapta, ordonate, frumoase! Daca mai continuam asa inca 2 saptamani U.P.U scria pe mine, noroc ca am invatat sa semăn drept iar acum scutim taxele unor GPS-uri performante 😁 #4ani

MishuTm
Începător

#4ani 

O întâmplare destul de amuzanta a fost ca m-am uitat la un film **beep** pe tel și am uitat sa închid browserul, doar am blocat telefonul. Dimineața la lucru am avut o ședința și era liniște in sala și am vrut sa caut o informație pe net iar când am deschis browserul au început sa se audă sunete și tipărituri specifice filmelor pt adulti 🤷🏻‍♂️. Asta a fost 🤦🏻‍♂️

Cristi1984
Începător

În primul rand La mulți ani! Comunitati Orange #4ani. O întamplare hazlie am avut chiar acum 6 ani chiar cu Orange tocmai ce mă angajasem ca sofer pe o dubita de 3.5 t pe comunitate eu fiind client Orange dar de cartela ,am fost nevoit să îmi fac un aabonament ca sa pot vorbi pe comunitate zis si facut mam prezentat la un Partener Orange si am facut un abonament baiatul foarte de treaba si acum el îmi prelungeste abonamentul fiind foarte bucuros pentru ca am optat si pentru un telefon in rate. A doua zi am plecat la munca totul frumos pana la vamă am trecut vama si am mai mers 300 de km în Ungaria unde aveam descarcare am descarcat si mam oprit întru-un peco aici începe pățania mea .Am luat telefonul sa anunt dispecerul dar nu am putut nu aveam semnal de loc nu înțelegeam ce se întampla da 😂exact nu aveam romingul activat acum cum sa fac sa îl activez eu nu stiu maghiară deloc,am coborat din masina si mam dus la baiatul de la peco nu pot sa descriu în cuvinte cum nu am reusit sa ma înteleg cu baiatul de la peco .Dupa cel putin 2 ore în care am râs mam si stresat a aparut un coleg tot sofer ca si mine iam explicat pătania mea si asa am reusit sa sun de la el la Orange si dupa 30 de min mi-au activat romingul .Si acum cand îni aduc aminte îmi vine sa râd de pătania mea. În momentul de fata mai am doua abonamente la Orange incluse in abonamentul meu pentru mine sunteti cei mai tari vă salut 👋

Aditaz
Începător

Întâmplare!

 

Într-o zi obișnuită, m-am așezat pe canapea nerăbdător să mă bucur de serialele mele preferate. Am luat telecomanda și relaxat am început să zapez . Dar, dintr-un motiv inexplicabil, ecranul televizorului meu a început să se comporte complet nebunesc.

 

Imaginea era distorsionată, culorile se schimbau rapid și se auzeau sunete ciudate. M-am simțit ca și cum intrasem într-un spectacol de comedie neașteptat, unde televizorul meu era starul principal.

 

Am încercat să rezolv problema, am verificat cablurile și am făcut ajustări la setări, dar nimic nu a avut efect. În schimb, ecranul se amuza pe seama mea. Imaginile haotice se schimbau rapid, afișând animale care dansau într-un mod amuzant sau personaje de desene animate făcând grimase exagerate.

 

În timp ce rămâneam acolo, uitându-mă cu o combinație de uimire și frustrare la această nebunie, televizorul meu a decis să interpreteze scene din seriale într-un mod absolut hilar. Personajele vorbeau cu voci stridente și distorsionate, iar replicile lor erau schimbate cu propoziții absurde și amuzante. Chiar și cele mai tensionate și dramatice momente deveneau o sursă de amuzament.

 

Vestea despre nebunia televizorului și toți ne-am  adunat în jurul lui, curioși să vedem această spectaculoasă comedie involuntară. Râsetele lor s-au împletit cu sunetele bizare care veneau din televizor, creând un haos vesel în cameră.

 

După un timp, am decis că este momentul să pun capăt acestui circ. Cu o mână hotărâtă, am luat telecomanda și am dezactivat televizorul. Ecranul s-a întunecat și totul a revenit la normal.

 

Toți am izbucnit în râs, discutând entuziasmați despre această experiență bizară și amuzant.

 

De atunci, amintirea acestei întâmplări haioase a devenit subiectul multor discuții amuzante în familie și între prieteni.