anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

GianiCraciun
Începător

 La mulți ani comunitatea Orange #4years, sa începem cu o mica poveste din copilăria mea. Într-o zi cu soare eu și unul dintre cei mai buni prieteni ai mei Florin ne-am gândit sa ne jucam puțin cu tehnologia și sa inventăm ceva. El avea un leptop căruia i se descărcase  bateria și nu mai mergea încărcată, era fărâmată, asta constatasem noi 😂. Ne-am pus pe treaba, am luat bateria, 2 fire de electricitate pe care ulterior le-am conectat la baterie,totul bine și frumos planul mergea ca pe roate până când am început sa acționăm 😂. Florin ținea bateria și eu fiind mai mic țineam celalalt capăt unde erau firele, vorbeam între noi minus la plus și toate cele, deja ne credeam  Albert Einstein, și acum vine momentul culminant, am luat firele și le-am introdus fix în găurile prizei unde alterior mi-au bubuit degetele😆, erau negre și mâinile îmi tremuram, problema fiind ca bateria tot nu se încărcase, mai mult de atât cred ca aveam voltajul în corp de o încărcam eu😅. Morala povestii, nu va jucați cu curentul dacă nu aveți mănuși. Glumeam😅. Lăsații pe cei autorizați în asta sa se ocupe. Va salut și la mulți ani echipa Orange #4years. 

Lulea
Începător

La mulți ani 

Dolores
Începător

La multi ani!!

briciusorin
Începător

Fie ca anii care vin să fie cu satisfactii

Claudia1994
Începător

La multi ani orange romania! 

Ce pot spune referitor la voi.... Hmm.... Da  sunt atat bune dar si rele si aici voi incepe cu cele rele, pe langa faptul ca am internet de la voi si il platesc fara intarzieri, platesc mai mult decat ar trebui de ce doar voi stiti!  In fine, trecand peste aceste evenimente aveti router de internet pe care as putea sa il recomand oricui cu placere! Merge mai bine ca si fibra optica pot spune! Fara cabluri, in priza il muti unde vrei! Un mare 10!

Dar da, cum. Spuneam lucruri bune si rele, dar ca peste tot! Deci o aniversare frumoasa! Succes tuturor la concurs! 🎂🎂🎂🎂🍾🍾🥂🥂🥂

nicu_bratu
Începător

Cel mai amuzant moment a fost când am mers la un ghișeu ANAF sa plătesc o taxa, iar doamna folosea o tastatura veche, mecanica, dar căreia ii lipsea o tasta. Switch-ul rămăsese in tastatura, lipsea doar partea pe care era scrisa litera, și doamna îl apasă cu radiera unui creion pe care-l ținea permanent in mâna dreapta și pe care-l baga in găurica aia cu o precizie fantastica si o rapiditate de nedescris. #4ani

LaryS
Începător

Buna!

Inca nu știu sa cataloghez următoarea pățanie, dar de atunci (anul 2008) nu mi-am mai ținut telefoanele fără parole..:)))

Prin urmare, undeva prin anul 2008, aveam doua telefoane Nokia identice, unul personal și unul de servici. Ghinionul a fost ca eu nu mă aflam in birou in timp ce băieții unui coleg (unul de 9 ani și unul de 11 ani), mi-au schimbat limba de utilizare a telefoanelor in frumoasa limba araba… :))) Am clacat nervos, dar cum meniul telefonului era foarte simplu, am reușit sa ajung in setări și la al șaselea rând, ghiciți ce…. Era setarea pentru limba de utilizare a aparatului. 
#4ani

Cotet
Începător

#la mulți ani împreună.

Ce atâtea 200 de caractere minim! Este suficient sa spui clar ca într-adevăr sunteți asa cum este necesar. Bravo vouă și sa fim împreună mulți ani. La mulţi ani. 

Luizamag11
Începător

#4 La mulți ani comunitatii Orange. Nu e o intamplare hazlie... Dar noi ca noi,dar părinții nostrii de la fara curent electric, la telefon fix, la mobil cu taste, la toch screen... la apeluri video... Mereu spune tata, ce ar zice bunicul lui despre toate astea..... Si eu ma intreb... Oare ce or povesti copiii nostrii nepotilor lor....? 

Fiafai7
Începător

La mulți ani!

Andrei_p
Începător

#4ani

Cu siguranță, am avut câteva experiențe amuzante legate de tehnologie în viața mea. Una dintre cele mai memorabile a avut loc cu mulți ani în urmă, când încă eram la liceu și abia începeam să explorez lumea fascinantă a smartphone-urilor.

Eram într-o excursie cu clasa și am avut ocazia să vizităm un muzeu interactiv de știință și tehnologie. Într-o sală, am dat peste un ecran tactil imens pe care erau afișate diverse aplicații și jocuri. Erau instrucțiuni scrise pe ecran, iar vizitatorii trebuiau să urmeze indicațiile și să se joace cu aceste aplicații.

Fiind un adolescent curios și entuziast, am decis să încerc jocul care părea cel mai interesant. Trebuia să lovesc pe ecran niște baloane cât mai rapid posibil pentru a obține un scor mare. Ecranul era sensibil la atingere și reacționa la fiecare lovitură pe care o aplicam. M-am concentrat și am început să lovesc baloanele pe ecran.

În timp ce jucam, am devenit tot mai atent și am uitat complet de mediul înconjurător. Într-un moment de extaz, am lovit cu putere ecranul cu degetul arătător. Însă, în loc să aud un sunet plăcut de balon spart, am auzit un sunet ciudat, însoțit de priviri surprinse ale celorlalți vizitatori.

Am realizat brusc că nu loveam baloane, ci un ecran plat de sticlă. În încercarea mea de a obține un scor mare, am fost prea entuziasmat și am uitat că nu era vorba de un joc real. Deși am fost rușinat pe moment, am început să râd de situație și ceilalți vizitatori s-au alăturat râsului. A fost un moment amuzant care mi-a demonstrat că entuziasmul meu pentru tehnologie poate să mă facă să trec cu vederea detalii importante.

Această experiență mi-a adus aminte că tehnologia poate aduce multă distracție și bucurie în viața noastră, dar este important să fim conștienți de limitările ei și să ne păstrăm simțul umorului în fața situațiilor amuzante care pot apărea.

Anghelcalin77
Începător

#4ani

O data, eu împreună cu prietenii mei am jucat fotbal cu telefonul meu Nokia 5110... Si ce să vedeți?!?!?... Am dat multe goluri, am si ratat, am dat si de la 11 metri, cel mai tragic a fost cand am dat peste gard cu "mingea"... Într-un final a trebuit sa plec acasă 😞 ... De ce? Pt ca mi-a sunat "mingea 5110". Era mama, trebuia sa plec ca e gata cina...:)

 

Blue12
Senior

#4ani

La multi ani comunitatii Orange si membrilor ei!

Am sa va povestesc despre cum am reusit sa distrug un windows proaspat instalat pe calculator 😂

Intamplarea aceasta a avut loc cand aveam vreo 12-13 ani. Aveam o rabla de calculator caruia ii trebuiau vreo 20 de minute ca sa porneasca, si alte 20 de minute ca sa se deschida programul cu care aveam treaba. Auzisem ca daca duci calculatorul la un tehnician, sa-i reinstaleze Windows-ul, s-ar putea sa se miste mai rapid. Zis si facut, l-au luat parintii si l-au dus, omul a reinstalat Windows-ul, am platit vreo 400 de lei pe el, iar eu mi-am primit calculatorul inapoi.

 

Mi-am zis sa il incerc, asa ca am intrat online, iar un lucru de care am dat a fost o reclama care si azi mai apare din cand in cand pe unele site-uri: "Atentie! Computerul dvs. este infectat! Aveti 24 de virusi detectati! Instalati acum software-ul nostru antivirus!". Ma gandeam eu in sinea mea, "aha, deci de-aia se misca asa de greu calculatorul, a fost plin de virusi, acum virusii si-au dat seama ca tocmai l-am dus la reparat, si vor sa intre din nou in el. Stai ca-i invat eu minte" (Doamne, ce minte de copil aveam 😂). Si, bineinteles....am instalat "antivirusul".

 

Ce credeti ca s-a intamplat cand am rulat programul antivirus? Cat ai clipi s-a sters TOT ce era pe calculatorul care chiar in acea zi l-am adus de la service. TOT, am ramas doar cu imaginea de fundal, nici macar meniul start nu mai era pe el, nici sageata mouse-ului, NIMIC!

Va inchipuiti ce frumos m-au felicitat parintii cand i-am rugat sa mai dea 400 de lei pe calculator. Acum timpul s-a schimbat, avem plasma, 5G si calculatoare performante, pe vremea aceea foloseam modemurile USB cu internet 3G de la Orange, aveam monitoare de tip cutie, si telefoane cu butoane. Frumoase si vremurile si amintirile! Va multumesc ca m-ati facut sa-mi aduc aminte de aceasta amuzanta patanie! Succes tuturor!

Cristina96
Începător

#4ani 🥳🥳🥳🥳 in curând 40 ani 😘

image.jpeg

Oh wow, pentru prima dată când particip la un concurs. Ma bucur pentru voi dragilor, pentru cei 4 anișori. 

Cum sa spargi un monitor si un telefon in acelasi timp :

Eram foarte nerăbdătoare să dețin și eu un pc🤗 ,pentru ca toti prietenii mei aveau si îmi tot povesteau de jocuri si nebunii🙄  ,asa ca bunicul mi-a  facut cadou un telefon Htc nu mai stiu modelul si o unitate compactq😌, unitatea nu a venit cu sistemul de operare asa ca mi am rugat profesorul de info sa ma ajute😯 . A venit , a instalat win.xp ,a plecat🤤 ... Si in timp ce eram cu telefonul în mână🤳 m-am gândit să mă duc la pc💪 ,doar ca pe drum m-am împiedicat de un prelungitor pus aiurea🤦‍♀️ ,am căzut🤸‍♀️, m-am lovit de masa🦴 ,am scapat telefonul👀  si monitorul fiind pus pe margine a căzut pe telefon si sa spart👏👏👏 . M-am ridicat ,am alunecat si am căzut pe monitor 🙉🙊

Tin sa reamintesc faptul că erau noi cumpărate în aceeași zi . 

Normal ca am inceput sa plâng ... 😂😂😂

Sfat : Puneți Covoare sau mochetă in toata casa . 😂😂😂 si mai lăsați telefoanele alea.

Floo1
Începător

La mulți ani Comunitatea Orange! #4ani

In primavara acestui an am plecat cu familia in Barcelona si am dorit sa imortalizam locurile pe care le vizitam, cu telefonul .

Unul din aceste locuri a fost stadionul Camp Nou, unde joaca FC Barcelona. Mi-am incarcat toata noaptea telefonul pentru a filma muzeul si stadionul echipei favorite. Dupa 2 ore in care am folosit telefonul pentru a ne orienta cum sa ajungem la destinatie, dupa 5 minute de la intrarea in muzeul clubului de fotbal, telefonul s-a descarcat, asa ca nu am reusit sa fac nici macar o fotografie cu familia  pe stadion.

   Am fost foarte tristi ca ne-a lasat telefonul in acele momente deosebite. De atunci mergem cu trei baterii externe pentru a nu rata ocaziile frumoase din vacantele noastre.