anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Aniko13
Începător

#4ani La multi ani!Ce interesant!Cea mai haioasă și tristă experiență în 2008  cu un telefon nou cumpărat de la orange a fost când am ajuns acasă și repede am intrat în baie și l-am scăpat în toaletă🥺😭Era NOU😳Acum râd de situație dar de atunci nu mai intru în baie cu telefonul!Am pățit-o și am învățat minte🫢

Alex_24
Începător

#4ani !!! La multi ani Comunitatii Orange si intregii echipe !!! Intamplarea mea se petrece intr-un magazin de retail electro-it. Am fost consultant vazari pe departamentul de it unde ajutam clientii sa-si achizitioneze in functie de nevoi laptopuri/ calculatoare …cand intr-o zi a venit la mine un domn foarte hotărat si m-a rugat sa îi dau un laptop

entry-level undeva la 1500 de lei . Am adus laptopul sigilat i-am facut proba …iar a doua zi domnul s-a intors ca nu se descurca cu el si sa-l ajut/ învăț ce are de facut !!! In departamentul unde imi desfăsuram activitatea aveam un birou unde ne-am asezat amandoi si am inceput sa-i explic de unde se porneste , cum sa intre pe internet… la care domnul dupa vreo ora imi spune ca el nu stie sa citeasca si sa scrie si a crezut ca o sa-l invete laptopul toate astea ! 😂 Am ramas initial surprins ca acest domn avea undeva la 40 de ani din ce am apreciat, si nu am crezut nici macar o clipa ca cineva ar putea sa se gandeasca ca un laptop te poate invăta sa citesti si sa scrii ! Laptopul a trebuit sa-l fac retur si sa-l trimit la depozit pentru vanzarea in regim de desigilate. 

PaulaC1111
Începător

Salutare! La cat mai mulți ani, #4ani and still counting! 

Umorul este subiectiv, dar sunt convinsă că sunt întâmplări care ar putea fi amuzante pentru majoritatea. 

În prima luna a anului 2023, plecasem cu sora mea geamănă către Singapore, urmând ca de acolo să plecăm spre Tailanda, unde aveam să petrecem câteva zile mega fun. Nouă ne place tare mult să capturăm momente, fie pe GoPro, fie cu drona, fie cu telefonul. Ei, într-una din zile, am decis să ne luăm o experiență de o zi cu Yacht-ul, unde aveam incluse tot felul de activități, printre care înot cu pui de rechini, kayak, snorkeling, săritură de pe Yacht direct în ocean, și așa mai departe. Ideea este ca toată ziua am încercat sa o filmam cu GoPro-ul, sa ne facem propriul after movie. Am reușit sa filmam tot, pana la săritura de pe Yacht. GoPro-ul vine cu tot felul de accesorii, este super rezistent la apa (pus în carcasa speciuala), vine cu ceva stick care trebuie sa tina camera stabilă și fixa. Ei bine, am sărit de pe Yecht cu GoPro-ul (în încercarea de a crea un clip instagramabil), distanta de aproximativ 10m.. Știți cum am ieșit din apa? Fără camera, eu Țineam doar stick-ul fără camera :)) Am zis ca așa a fost sa fie, am înotat și încercat sa îl găsim, dar slabe șanse... Cine știe, poate încă este pe REC :)). Și dacă nu era suficient, următoarea zi am decis sa mergem pe Monkey Beach, în Phi Phi Island... Eu când vedeam clip-uri cu maimuțe care iei fura geanta și pleacă cu ea, am crezut ca nu se poate, ca e greu sa vina o maimuță sa iei ia din geanta... Am rămas și fără drona, aparent maimutlor le place mult tehnologia.. Au venit lansa mine, eu îmi făceam poza cu una dintre maimuțele de pe plaja, iar o alta a venit și a luat drona din geanta mea, care era lansa mine.. A fugit cu ea în pădure și aia a fost.  

Concluzia: Bucurați-va de fiecare experiență, iar în cazul în care aveți maimuțe pe lansa voi, va recomand sa nu va luați Gadget-uri la voi :)) 

Alecsandru1
Începător

Salutare comunitate, sincer sa  fiu acesta este prima mea interacțiune cu această comunitate, deși sunt client orange de mulți ani, nu știam de existența ei, dacă tot am făcut introducerea să trecem la subiectul acestui comentariu. Povestea începe în anii 2000 când mi-am cumpărat primul laptop, toate bune și frumoase până acesta a început să meargă greu, auzisem  la niște prieteni care au auzit la alții, că după un timp laptopul trebuie desfăcut și curățat de praf. Cum pe vremea acea nu existau tutoriale și nici youtube nu cred că apăruse iar la service-ul din cartier se instala doar Windows-ul m-am hotărât să îl desfac eu, la urma urmei ce putea fi atât de greu, doar desfaci câteva șuruburi, îl scuturi de praf și îl montezi la loc. Am pus mâna pe șurubelnițe, am desfăcut șuruburile l-am scuturat de praf dar în acel moment au mai căzut câteva piese din el, după ce am stat cu el desfăcut câteva zile pentru a-mi da seama care de unde e, am reușit să pun majoritatea înapoi dar am mai rămas cu două, am montat șuruburile înapoi, laptopul s-a deschis și a funcționat normal iar eu nici în ziua de azi nu știu la ce foloseau acele piese. 

La mulți ani !!

#4ani de comunitate  #primazipentrumine

Silviutalianu
Începător

As dori sa va spun ca sunteți cei mai tari 

este rețeaua mea favorita de atâția ani 

mai aveți cele mai bune oferte 

nu ma aștept sa câștig dar am vrut doar sa va transmit ca sunteți cei mai buni 

4 ani de comunitate 

CristianD17
Începător

La mulți ani Comunitatea Orange!

#4ani

 

O sa va povestesc in cele ce urmează o întâmplare deloc amuzanta din viața mea în materie de tehnologie si anume una care ține de o ieșire la ștrand cu un vechi amic.

Era anul 2018, luna iulie, o zi foarte călduroasă, o zi atât de călduroasă încât nu făcea față nici aerul condiționat. Un prieten mă sună să-mi spună să ieșim la ștrand și îi accept invitația. Odata ajunsi acolo, ne alegem șezlongurile și ne așezăm. Putin mai tarziu prietenul meu se duce sa comande ceva de băut și își lasă telefonul pe măsuță. După ce pleacă vad că îl sună cineva și ridic telefonul de curiozitate sa vad cine este. Dintr-o dată la spatele meu latră un caine, era al vecinului de șezlong care abia se instala iar eu din cauza sperieturii am scăpat telefonul în apă. Și atunci sari și înoată și încearcă să-l iei. Îl scot eu din apă, îl șterg, îl bat de apă sa iasă din el și îl pun înapoi pe masă. Se întoarce prietenul meu cu băuturile și își ia telefonul in mâna și îmi zice: ia uite, nu-mi mai merge telefonul, oare ce o avea?

Ia, uite ce greu îmi merge telefonul. Iar eu spun în șoaptă: E bine totuși ca încă mai merge...

-Ce ai spus? Zise prietenul -Aa, nimic, nimic...posibil să funcționeze mai greu de la căldură..

Ps: nu va amăgiți ca i se stricase telefonul deoarece și el îmi stricase mie consola de gaming!

Ionut9
Începător

 

#4ani La mulți ani!

O întâmplare haioasă din viata mea se întâmpla acum 5 ani când am vrut sa trimit un mesaj soției mele ! Era un mesaj intim 😊🙈 nimic ieșit din comun pana aici....doar ca mesajul ala nu a mai ajuns la soție și a ajuns la mama unui amic 🙈 (din greșeală am atins pe ecranul telefonului un alt nr de contact și nu am mai verificat înainte sa ii dau "trimite")

De fiecare data când mergeam în vizita la amicul nu înțelegeam de ce doamna respectiva ma evita și îmi vorbește pe un ton mai aspru (înainte de întâmplare nu se întâmplă asta)....pana intr-o zi când mi-am luat curaj și am intrebat-o .....i-am explicat ca acel mesaj nu era destinat către dansa (bineînțeles ca nu m-a crezut din prima)pana la urma ma crezut și am ras împreună cu restul de familie (ai mei și ai ei)....trebuia sa le povestim pățania. 

Simina92
Începător

#4ani

La multi ani Comunitate Orange!!!


Sa va zic ce mi-i s-a intamplat in vara anului 2016 pe cand mergeam prima data in Bulgaria in vacanta cu familia. Pentru ca numai fusesem si nu stiam exact drumul, m-am hotarat sa invat cat de cat drumul, orașele mari, drumurile nationale cum se numesc.. ( traseul ) si totodata am facut si o harta " de mână", in caz de " urgenta rutiera". 😂
Cum am trecut granița gps-ul nu a mai mers, familia nu stia drumul, asa ca totul a rămas pe umerii mei, iar eu puțin panicată ii direcționam după harta mea. O parte din drum l-am stiut 💪, apoi ajungând soțul la o răscruce de drumuri ( indicatoare nu erau, limba nu o cunoșteam, nu era nimeni să ne ajute ), oprește mașina și mă intreabă " acum pe unde o iau???". Eu scot repede harta și neștiind cum să o orientez ( am uitat să pun punctele cardinale), i-am zis dreapta, arătând stânga. Și-a dat seama că ne-am rătăcit și i-am explicat că numai știu cum să orientez harta ( care e nordul, sudul, o tot învârteam în mână). Hotelul la care trebuia să ajungem era la granița cu Turcia, astfel că trebuia străbătută toată țara fără GPS , doar cu harta făcută de mine. Ne-am abatut aprox. 50 km, pe un drum de țară, pe unde numai circulau mașini, eram singuri și mergeam fără să știm unde 😂 am întâlnit o mașină de poliție, salvatoare care ne-a ajutat să ne întoarcem pe traseul nostru și astfel am ajuns la destinație. Mereu ne aducem aminte de harta mea, a rămas în istoria familiei.

Succes tuturor!

Snake
Începător

La mulți ani vouă #4ani și la mulți ani mie alături de voi #22 de ani.

Ținând cont de când suntem împreună,va pot spune ca am cam trecut prin toate erele tehnologiei alături de voi cam de la an la an cu ceva nou și diferit.

Ca și întâmplare ca pot spune ceva relativ recent,maxim 6 luni în urma,fiind de fel uituc,nu folosesc mereu aceeași parola nicăieri,mea culpa,fiind nevoit sa pierd mereu orice aplicație noua.

Voi trece la subiect sa nu va plictisesc :))

Intr-o zi frumoasa de toamna am vrut sa fac o surpriza soției,eu fiind plecat intr-o "delegație"  prelungita la pește :),am telefonat unei firme de aranjamente florale și am comandat un buchet mai special soției cu livrare.Dupa câteva ore din păcate am fost anunțat ca nu au curieri disponibili pentru comenzi,iar un prieten m-a sfătuit sa caut pe net o aplicație care se ocupa exclusiv de livrări.Zis și făcut.Dupa îndelungi căutări am găsit nu una ci 7 aplicații în domeniu cu livrare în 2 ore.Bineinteles le-am instalat pe toate,însă nu ma descurcam cu nici una sa finalizez comenzile.Un prieten din gașca mai "priceput"s-a oferit sa ma ajute timp de vreo 2 ore :)),la final explicandu-mi ca este o problema și nu se poate comanda online de pe acele aplicații.

A doua zi în jurul orei 10 dimineața ma suna soția nedumerita de ce a primit 7 buchete de flori și ce mare prostie am făcut de am ales sa ii trimit nu 1 ci 7 buchete odată:)).

Exceptând faptul ca a fost o surpriza mult mai costisitoare decât m-as fii așteptat sa plătesc am găsit totuși puterea sa zambesc:)).

Morala ar fii dacă nu ai un prieten care se pricepe la toate,mai bine învață tu singur sa te descurci cu tehnologia:))).

 

cell_vmc
Junior entuziast

#4ani La mulți aini👍Prin 2020 am vrut sa trec pe ios după ce ani mulți am avut android dar o domnisoara blonda din magazin mia spus o remarca istorica ptr mine:"vedeți ca ios e și android:)))deci și azi am rămas tot cu al meu android🤣ziceți și voi:nu e viata mereu surprinzătoare?

Tase22
Începător

#4ani    4 ani avea și nepoțelul meu când mi-a deblocat telefonul și pe un ton superior mi-a spus: "unchiule, tu nu folosești tot creierul telefonului. Dacă nu știi, te învăț eu. Trebuie doar sa nu mai fi căpos și sa asculți de mine". De atunci, când vreau să știu ceva despre un telefon, de la specificații și pana la anumite aplicații, îmi întreb nepotul. 

P. S. Acum are 5 ani și un samsung👌

 

GabrielPreda
Junior

Despre ce e vorba in concurs

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Se explică în topic. E f simplu, scrii o întâmplare hazlie din viața ta, legată de tehnologie și adaugi hashtag-ul #4ani. Povestirea să depășească 200 de cuvinte.

Giodic_andreea
Începător

Povestea mea amuzanta este despre dependentă mea de telefon. Eram la McDonald și îmi comandasem un hamburger. In mâna dreapta aveam telefonul și in mâna stânga hamburgerul… dintr o data a sunat telefonul și am răspuns la hamburger. Imaginati-va doar reacția oamenilor din jurul meu:))))#4ani

2017Elvira
Începător

Copilul meu (6ani) mi a zis ca oile ies din oua :)))

(In Minecraft)