anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

MARIUSICA
Junior

La multi ani Comunitatea Orange de trei ani santeti a doua familie a mea ma bucur  si as dori sa fiu anca multi ani de acum an comunitate Orange 

Mar4
Începător

Felicitari!

Adrian17
Începător

La multi ani

 

Sarolta
Junior

Buna ziua! 

Acum vreo luna am mers la tara si cum acolo semnalul este foarte slab sau nu este deloc, m-am obisnuit sa imi pun telefonul in modul avion pe parcursul weekendului cand de obicei sunt acolo. Obisnuiesc sa imi scot telefonul din modul avion in drum spre casa, dar de data aceasta am uitat. Mi-am tinut telefonul in modul avion aproape 3 zile pana mi-a zis tata verifica-ti telefonul ca ceva nu ii ok, nu pot da de tine. Desi sunt o persoana tanara ma mai bate tehnologia si pe mine :)))

#4ani

FlorianFecu
Începător

Buna Orange si tuturor celor care fac parte din comunitate,

cu ani in urma cand aparuse telefonul cu taste in locul celui cu rotita, ma refer la telefonie fixa, am fost sunat de catre un instalator de la Romtelecom ca vine sa instaleze telefonul fix. Eu eram deja client al lor dar pe numele meu nu al parintilor. El venea sa instaleze telefonul la solicitare parintilor. I-am raspuns sa vina ca sa vedem solicitatea scrisa. A venit omul, croit pe fapte mari si aratandu-mi solicitarea, aceasta avea o vechime de cca 12 ani, 🤣😵💫daca imi aduc bine aminte. Probabil oamenii au gasit solicitarile vechi si au zis sa puna oamenii la treaba. Ideea e ca el tot insista sa puna acel telefon fix in “perete” desi eu ii ziceam ca am deja telefon fix de la ei de mai bine de 5 ani. Nu are rost sa mai punem altul. Pana la urma omul a inteles ca a fost o eroare si ca acea solicitare nu mai era de actualitate insa cu greu!🤷🏼‍♂️

Denver09
Începător

 #4ani

Salutare! Orange...Orange...Orange...Orange!

Dacă nu ai fi fost în viata mea de atâta vreme ,cine știe? Poate ca tehnologia și gadget-urile nu ar fi făcut parte din viata mea !

În primul rand ,doresc sa va mărturisesc cu nostalgie vremurile nu demult apuse când ma jucam table în tramvai pe un LG Cookie....cu toată diversitatea de aplicații și jocuri din prezent,e de departe pentru mine una din experientele cele mai timpurii cu telefoane cu ecran touch.

Însă...... a urmat cu pași repezi un bun prieten de care greu m-am dezlipit,  un BlackBerry Curve chiar alb ,dacă va vine sa credeți ,pe care as vrea sa îl fac vedeta acestei postări.

Ca să nu vă plictisesc prea mult....pe vremea când foloseam micuțul meu alb ,după cum va ziceam, ieșeam dintr-o cafenea vestita intr-un Mall ,destul de aglomerat la ora aceea. Și pentru ca ochii îmi erau ațintiți la frumosul meu telefon,butonand și butonand, căci asa se cuvenea cu acest model de smartphone, datorita tastaturii sale querty, și ce sa vezi ,având în fata un DITAI geamul pe post de ușa, dar care UPS era închis.....m-am izbit cu toată energia în el,trezindu-ma cu telefonul în zbor și ditamai cucuiul dar si cu jumătate de Mall cu ochii ațintiți asupra-mi.

Uimire....prietenul meu mic și alb ,era căzut chiar lângă picior...TEAFĂR, fără nicio zgârietura, lucru pe care nu puteam sa îl afirm  și despre fruntea mea înroșita de la izbitura primita.

Și dacă nu ma credeți....am avut chiar și martori ! 

mirelapavel
Începător

La mulți ani

Adrian12ra
Începător

Bună ziua și la mulți ani. Încep sa va spun o întâmplare cu un telefon mobil care spunea ca este bun la apa și rezistent în apa pana la 1.5 metri, dar na fost asa deloc . Cumpărat de o zi ma duc și eu la piscina sa ma dau și eu mare ca pot sa fac și eu poze subacvatice ca în reclama , toată lumea se uita la mine ce face asta întra cu telefonul în apa și bineînțeles eu lăudăros făcând poze, dar ce sa vezi după doar doua poze făcute cu el sa stricat .dar echipa de la Orange service ma ajutat și mi-a dat altul în loc . Învățătură de minte ca nu tot ce zboară se mănâncă.  O zi frumoasă să aveți.

Yoze
Începător

La multi ani #4ani Orange....viata e frumoasa si tehnologia o face si mai frumoasa....in anul 1998 la nunta mea nu am avut si eu un aparat foto sa imi fac poze frumoase dar atunci cand am plecat in luna de miere am avut aparatul meu cu film care era al meu...apoi cand s.a nascut baiatul si fata am evoluat cu tehnologia si am primit un aparat Canon generatie noua cu card de memorie..tare mândră de el si iubire mare intre noi il luam peste tot la orice petrecere,la orice ieșire si in toate concediile si la toate sărbătorile dar mai ales la toate concursurile fiicei mele care participa la concursuri de gimnastica la Palatul copiilor , pana cand odata cu pandemia a venit si sfârșitul aparatului Canon dupa un concurs l.am bagat in ghiozdanelul fiicei mele in care era si un iaurt, iaurt pe care nu l.a mai baut mica gimnasta ci l.a baut aparatul foto ,aparat pe care il aveam de 4 ani :(...suparare și tristețe insa Moșul de Craciun ne.a adus tot un aparat foto Canon dar mai nou 😀

#4ani

Anastasescu
Începător

#4ani

Buna ziua tuturor.

Cel mai fun mi s a părut când am schimbat telefonul cu taste cu unul smart, iar când am primit primul apel nu am știut un să răspund. Mi-a luat vreo 5 minute până m-am prins 🙂 

Mirela

DanielaH
Moderator

Super amuzante întâmplările povestite aici 🤣. Mulțumim că ne aduceți cel puțin un zâmbet pe buze!

Nu uitați să adaugți în postare hashtag-ul #4ani! Dacă ați omis, puteți edita comentariul.

Succes tuturor!

BOGDAN2605
Începător

Bună ziua și La mult mai mulți ani comunității orange!

Referitor la o întâmplare haioasă trăită în urma cu 6 ani, în luna noiembrie 2017, va relatez ce mi s-a întâmplat.

Atunci, tatăl meu, 73 ani a primit de la nepoții din Canada primul telefon mobil, primul smartphone și i-am făcut abonament la un operator. Pana atunci, telefonul fix era "sfant"

I-am instalat câteva aplicații, i-am reglat sonorul, i-am deviat către mine apelurile când nu este în aria de acoperire sau are bateria descarcata, la inițiativa mea și dorința lui-in cazul în care sunt apeluri importante, cu adevărat.

Trebuie spus ca tata, de peste 15 ani, în perioada sărbătorilor de Crăciun participa în calitate de Mos Crăciun (are publicate și doua cărți cu scrisori primite de la copii) la diverse serbări la gradinite, petreceri corporate, reclame tv, etc.

La începutul lunii decembrie tata a trebuit sa plece din localitate pentru câteva zile, la tratament balnear. Minunat. Doar ca a plecat fără incarcator și...astfel, pe telefonul meu au sunat.

Parinti: " Moșule, vii și la noi pe 23?", "Moșule, mai îți pregătește Anca poale-n brâu ca anul trecut?", "Moșule, sunt eu...x, tot 250 lei /ora ca anul trecut?", etc :))

Copii- fetițele " Moșule sunt eu Denisa, vii și la mine anul ăsta, te rog, am fost cuminte ", etc:)

E tare amuzant când la mine la birou convorbirile le pun "prin boxa bluetooth ", întra colegii/șefii/colaboratorii, iar acasă ma așteaptă o soție geloasa":))#4ani

 

Sergiu163
Începător

Salutari tuturor!

Sincer va spun, am asteptat mult sa povestesc aceasta intamplare. Am sa pastrez anonimitatea pe cat de mult posibil. Acum mi se pare funny, desi cand s-a intamplat a fost fix opusul.

Asadar, am un aspirator robot care cu ceva timp in urma a inceput sa scoata zgomot ciudat si miros de plastic ars. Problema era la motorasul aspiratorului. 

Am fost la magazinul de unde l-am cumparat, am explicat situatia si am si facut un test de fata cu angajatii magazinului.

S-a trimis robotelul in garantie pentru reparatii. Am fost sunat de catre distribuitor, sa-mi zica faptul ca robotul nu porneste si ca a intrat apa, placa de baza fiind defecta. Mi-au cerut 700 lei. Evident ca am refuzat, m-am si suparat va dati seama... mno, dupa cateva urari de bine si mult succes in ceea ce fac ei, le-am zis sa mi-l dea asa cum e.

A ajuns robotelul la magazin.. evident ca nu a mai pornit. Am zis sa il bagam la incarcat si in cele din urma a pornit.. doar ca avea o eroare, nu incarca. Am ajuns acasa, am desfacut aspirator, si asa pierdusem garantia...

Ce gasesc eu? Mi-au smuls cablul si conectorul bateriei cu tot cu trasee de pe placa de baza. Am incercat eu sa il repar... a mers cat de cat, saracul era bolnavior si mai tusea din cand in cand. Asa ca am intrat pe un site si am comandat tot ce ii trebuie sa il pun pe picioare.

Am facut reclamatie la OPC, iar acestia au respins reclamatia spunand ca ei nu sunt experti si nu se baga la asa ceva 🤣... va dati seama ca m-am amuzat. Am si avut o discutie cu un reprezentant OPC si ne-am amuzat putin, in final baietii astia au scapat cu schema lor de a imi lua banii si a ma trage in piept.

In fine, reparatia a costat 350 lei (nu 700 lei cum ceruse service-ul) si au trecut cel putin 3 ani de la patanie si robotelul e sanatos si in ziua de azi. Partea buna e ca am si ceva piese de schimb... 😀 

16860608157324110397051986493987.jpg

 #4ani

Hahaha, daaa... patesti 🙂

Danielle_4
Începător

La multi ani Comunitatea Orange !🥳 Sunt bucuroasă sa fac parte fin aceasta comunitate de peste 16 ani 🤗. O întâmplare haioasă la care si acum râd cu mare plăcere este una legată de telefonul personal . Intr-o zi plecând de la serviciu după aproape 10 h de munca, mă îndreptam catre stația de autobuz sa merg către casa si am zis sa o sun pe prietena mea sa vad ce face deoarece cu o zi în urmă nu se simțea bine . Asa cum am spus am apelat-o si am început sa vorbim. Ajunsa in stația de autobuz am zis sa îmi pregatesc biletul si sa ma uit la telefon sa vad cat este ceasul ca sa vad cat va trebui sa aștept. In tot acest timp vorbeam la telefon cu prietena mea. Cand am început sa caut in geanta si am văzut ca nu imi găsesc telefonul am intrat in panica si i-am spus si ei ca , cred ca mi-am pierdut telefonul pentru ca nu il gasesc . A început o discuție intensa si o reluare a ceea ce am făcut până sa plec de la serviciu, eu lucrând intr-un supermarket. Prietena mea imi spunea sa mă întorc inapoi sa reiau drumul pe care l-am făcut in magazin ca poate l-am lasat pe undeva sau la casele de marcat. Zis si făcut. M-am întors in magazin si am început sa întreb colegele daca nu au găsit sau daca cineva a găsit un telefon. Eram destul de agitată si din partea cealaltă prietena mea încerca sa ma incurajeze .... La un moment dat cineva ma întreabă ce e cu mine înapoi în magazin deoarece ma văzuse plecând iar eu i-am spus întreaga pățanie. Persoana din fața mea a început să râdă in hohote si nu înțelegeam de ce 🙄 ma intrebam contrariată ce are , la care ea ma întreabă inca odată ce caut, iar eu ii raspund ca telefonul. Ok, a zis ea , nu vreau sa te jignesc dar ești blondă rău imi spune . In timp ce vorbești cu mine ce mai faci, mă întreabă. Vorbesc la telefon cu cineva,  am răspuns .....abia atunci mi-am dat seama cât de stupidă era situația in sine si cat de jenant a fost ca nu am realizat in panica mea ca eu vorbeam la telefonul pe care il credeam pierdut 😁. O întâmplare de care nu prea sunt mândră dar care imi provoacă si acum hohote de râs la amintirea ei.🤪

#4ani