anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vin sărbătorile! Vin sărbătorile!

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Mai este puțin timp până la sărbătorile de iarnă pe care le așteptăm cu toții cu nerăbdare și bucurie 🎄. Aceste momente speciale ne oferă ocazia de a fi alături de cei dragi și de a fi recunoscători de lucrurile bune din viețile noastre.

Eu încerc în fiecare zi să enumăr cel puțin 3 lucruri pentru care sunt recunoscătoare (de obicei seara, înainte de culcare). Nu reușesc în fiecare zi, dar încerc cât de des posibil pentru că este un exercițiu care ajută extrem de mult 😊

Voi pentru ce sunteți recunoscători anului care urmează să se încheie?

PS: toți cei care veți fi astăzi și mâine alături de noi veți primi un badge surpriză 🎀

Vă mulțumim că sunteți aici! 

MihaelaA_0-1732774272016.png

9 Răspunsuri 9

alterego
Cunoscător

Eu sunt recunoscător în fiecare dimineață că mă trezesc...

MihaiC99
Junior entuziast

Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa fim recunoscători este faptul că suntem sănătoși și ne putem bucura de momente minunate alaturi de cei dragi noua.

vladut12am
Cunoscător certificat

Eu sunt recunoscător pentru faptul că am trecut cu bine și acest an și sper ca anul care vine să fie și mai bun din toate perspectivele. Mulțumim!

DanielaH
Moderator

Unul dintre motivele pentru care sunt recunoscătoare în fiecare zi este că sunt înconjurată de oameni minunati. 

Pentru 2024 sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a oferit viața, dar și pentru tot ce am dăruit și eu la rândul meu celor din jur.

DanielaH_0-1732792776602.png

delfinas
#StarMember

Eu sunt recunoscatoare pt fiecare zi pe care o primesc in plus si pt ca cei dragi mie sunt bine, slava Domnului! E tot ce conteaza pt mine!

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare! 

În fiecare dimineață când mă trezesc sunt recunoscător divinității că sunt sănătos și cu poftă de viață! 

Mulțumesc!

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Este o plăcere să citesc răspunsurile voastre 🙂

Eu sunt extrem de recunoscătoare pentru că suntem bine și sănătoși. Iar acest an pentru mine a fost unul cu multe schimbări în bine și sunt recunoscătoare pentru persoanele pe care le am alături zi de zi 🙂

budgetbirdeye
Junior

sunt recunoscator pentru ca am intalnit atat de multi oameni noi in acest an si am reusit sa leg prietenii

FLo1
#StarMember

Ce aș putea să vreau mai mult

Ajuns la această vârstă de adult?

Doar sănătate, putere și răbdare 

Familiei, celor dragi, eternă alinare.

Au fost zile frumoase și pline de surprize

Mai grele sau ușoare, cu diferite mize

Alături cu prieteni ce-ți fac traiul ușor

Ce sper să se repete și-n anul următor.