anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Notificări prin e-mail pentru răspunsurile editate? Cum se dezactivează și de ce au devenit active?

Viper
Cunoscător certificat

Bună ziua, am observat într-un topic în care am răspuns și eu că primesc notificări pentru toate editările aduse asupra unui comentariu postat ulterior în același topic.

Nu primeam astfel de mail-uri în trecut. Exemplu:

edit notifications.PNG

Înțeleg că punctul 15 din Principiile Comunității menționează

15. Editează în mod responsabil

• Te rugăm să îți editezi conținutul în mod responsabil și transparent. Evită să faci modificări frecvente și să repeți ideile/ comentariile altor membri.
  • Menționeză în text dacă ai facut modificări semnificative sau corecții după postarea inițială.

Dar ... 🙄

Nu am găsit opțiune să dezactivez primirea acestor mail-uri pentru editările ulterioare asupra unui răspuns. Mi-a scăpat mie ceva?

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Verifică, te rog, în "Setările mele, "Setări notificare" dacă ai bifată opțiunea "Niciodată" sau alta.

DanielaH_0-1787128731031.png

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Viper
Cunoscător certificat

edits never.PNG

Văd că și galeria e defectă pentru imaginile postate de către altcineva. Sper că are cineva în vedere aceste defecte.

Și la mine este la fel. Abia astăzi am observat că primesc notificări atunci când se fac editări.

Radutuby_0-1787129436507.png

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Fotografiile din mesageria privata sunt afectate doar cele primite de la persoana cu care conversezi.

Radutuby_0-1787129713288.png

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Viper
Cunoscător certificat

Ce am menționat mai sus legat de galerie e pentru fotografiile urcate pe topic-uri folosind "Insert Photos", fotografiile proprii se deschid normal în galerie dar cele urcate de alții .. nu se mai deschid în nimic. Și nu, nu e de la scripturile mele, le-am dezactivat și tot la fel e 😁 Deși bănuiesc că va urma să le revizuiesc după ce se stabilizează platforma.

DanielaH
Moderator

A avut loc un upgrade de platformă și probabil acesta este motivul pentru care există ceva schimbări. Vom raporta bug-urile apărute. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).