29-09-2026 10:49 AM - editat 29-09-2026 11:21 AM
Salutare, oameni dragi!
Mă numesc Mirela și mă alătur vouă în acest spațiu în noul meu rol de Community Manager.
Am experiență în cercetarea de piață, sunt mămică, alergătoare și mereu curioasă să țin pasul cu tehnologia! 😊
Am încredere că împreună vom păstra această comunitate ca pe un loc în care fiecare idee și fiecare întrebare își găsește mereu răspunsul și valoarea. Sper că îl veți simți și voi în continuare ca pe un spațiu în care interacțiunea umană aduce valoare reală, într-o lume tot mai plină de „zgomot”.
Abia aștept să colaborăm și să povestim mai des!
P.S. Sunt prietenă cu @AndreeaAC și preiau de la ea o parte din entuziasm și dedicare. Mulțumesc, Andreea! ❤️
Numai gânduri bune,
Mirela
#karmahasnobreak
la 29-09-2026 11:14 AM
@MirelaAlina, fata cu cel mai contagios râs posibil, îl recunoști dintr-o sală plină de oameni! Mult succes! Comunitatea are o super echipă și e pe mâini bune! 🤗
la 29-09-2026 12:16 PM
❤️❤️❤️ Ce ma bucur ca #Andreeaeste(tot)aici.
la 29-09-2026 11:29 AM
Salutare Mirela,
Mă bucur că ești aici cu noi! 😊
Îți doresc mult succes în noul rol și sunt convins că vei aduce multă energie bună în Comunitate. Abia aștept să colaborăm, să schimbăm idei și să construim împreună lucruri frumoase. Bine ai venit și mult succes! ❤️
la 29-09-2026 12:14 PM
Bun găsit @MirelaAlina în Comunitatea Orange alături de noi, cei care aici împărtășim impresii, bucurii sau alte experiențe din lumea tehnologiei și orice altceva depinde de aceasta. Provocarea acceptată să fie de bun augur pentru noi toți, membri Comunității Orange, actuali și viitori, care ”suntem aici”.🤗
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor