21-09-2026 02:03 PM - editat 22-09-2026 04:43 PM
Salutare,
Pentru că am avut de curând mai multe discuții despre siguranța online, odată cu lansarea campaniei Sigur, sigur? și a aplicației Cybersecure, vă invităm să fiți curioși și să descoperiți mai multe despre cum vă puteți proteja în mediul digital.
Aveți o întrebare despre Cybersecure & siguranța online? Acum este momentul să o adresați direct experților Orange!
Când?
23.09.2026, în intervalul 14:00 - 16:00
Unde?
Chiar aici, în Comunitatea Orange. 🙂
Asigurați-vă că aveți un cont activ pentru a putea adresa întrebări. Dacă nu aveți încă unul, vă puteți crea un cont chiar acum, aici.
Cum participați?
• Creați un topic nou în categoria Servicii > Altele Servicii, folosind formatul: [AMA Siguranța Online] + Subiect în titlul postării și descrieți situația în corpul postării.
• Postați o singură întrebare per topic.
• Colegii invitați vor răspunde direct în topic, iar răspunsurile vor putea fi marcate ca soluție pentru a le putea urmări mai ușor.
Cu cine?
Întrebările voastre vor primi răspuns din partea colegilor noștri. Îi veți putea identifica prin rank-ul de AMA Expert.
Atenție: experții participanți nu pot primi mesaje private.
Dar ce este un AMA?
AMA (Ask Me Anything) este o oportunitate de a intra în dialog direct cu colegii noștri Orange, specialiști pe anumite domenii. Le puteți adresa întrebări pe tema propusă și puteți primi răspunsuri chiar în cadrul comunității, pe durata evenimentului. 😊
Câteva recomandări pentru o experiență cât mai bună:
• Întrebările trebuie să fie relevante pentru tema AMA-ului.
• Evitați publicarea datelor personale.
• Păstrați un ton politicos și constructiv.
• Nu răspundeți la întrebările altor participanți; colegii vor oferi răspunsurile oficiale.
Nu uitați:
• Adresați întrebările în intervalul orar stabilit (14:00 - 16:00), atunci când colegii vor fi disponibili să răspundă live.
• Vor primi răspuns doar întrebările care nu necesită verificarea datelor personale sau a unor informații specifice contului.
• Dacă anumite întrebări necesită verificări suplimentare, răspunsurile vor fi publicate ulterior. Nicio întrebare relevantă nu rămâne fără răspuns. 🙂
Pentru toate detaliile privind desfășurarea sesiunii, consultați Ghidul AMA, disponibil aici.
Abia așteptăm întrebările voastre! 🚀
la 21-09-2026 02:37 PM
Așteptăm cu drag! Sper să pot intra și eu, pentru că miercuri am timpul foarte limitat.
Mulțumim!
la 21-09-2026 03:03 PM
Eu voi fi prezent; cel puțin sunt curios de întrebări, dar și de răspunsuri.
la 22-09-2026 03:10 PM
Putem discuta despre Cybersecurity cat timp accesul in contul Orange in anul 2026 nu este protejat cu 2FA? Accesul la toate datele personale si contractuale sunt disponibile in spatele unei parole, care poate fi oricand scursa pe internet sau ghicita.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor