anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Halloween in Comunitatea Orange - placinte tech si un strop de magie digitala!

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

imag5.png

Știm, știm... 🎃 Dovlecii de Halloween sunt simpatici, dar adevărul e că cei mai buni dovleci sunt cei care ajung într-o plăcintă delicioasă!

Și pentru că suntem în Comunitatea Orange, ne place să combinăm gustul tradiției cu inovația digitală. Așa că anul acesta, am pregătit un labirint unde unele plăcintele s-au transformat în gadgeturi tech și au nevoie să fie salvate!

Să fie o ieșire deschizătoare de unde? Să fie mai multe? După ce-ai trecut proba labirintului, scrie-ne la câte plăcinte ai ajuns și care este combinația ta preferată dintre aceste gadgeturi. Pss.. Drumul către plăcinte începe de la castel și este portocaliu!

Bineînțeles, toți utilizatorii care ne vizitează astăzi vor fi vrăjiți de spiritul Halloween-ului printr-un badge drăguț pe profil.

10 Răspunsuri 10

Radutuby
Cunoscător

Nu prea am înțeles labirintul asta dar cred ca am găsit 4 plăcinte,  2 din preferatele mele sunt legate intre ele si nu au drum către castel. 😆 Iar una nu o vrea nimeni 😁

MihaiC99
Campion

Am reușit să ajung la 4 plăcinte. Cred că două s-ar încadra perfect ca routere.🙂

GeorgianaD1
Începător

Oricat am incercat, in drumul de la castel catre placintele tech, proba labirintului m-a pus in dificultate si am ajuns doar catre iPad Pie. 🎃

delfinas
#StarMember

Am ajuns la 4 placinte, una din stanga, 3 din dreapta sau invers, depinde de unde privesti. 🙂

Vio73
#StarMember

Eu am ajuns la plăcinta din dreapta, mai sus. Interesant acest labirint! Mulțumim!

FLo1
#StarMember

Interesant și interpretabil acest labirint. Oricât am râvnit la o plăcintă cu "notebook", aceasta s-a izolat cu o altă plăcintă ca două farfurii distincte de restul. O alta este nehotărâtă, nefiind sigură dacă să se ofere membrilor castelului, deci au rămas pentru membrii castelului doar restul plăcintelor, adică 4 de toate.🥧 Bon appétit! 🙂

Razvan
#StarMember

Am parcurs labirintul si am ajuns la 4 placinte, din care una cu Ipad, una goală și 2 pline cu dovleac 😘

alexeugeniu
Explorator entuziast

Am ajuns si eu la cele 4 placinte.Mult succes la restul! 🙂

teacher_
#StarMember

Aparent eu am ajuns la castel 🤣

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

@teacher_, important e să ajungi! Să înțeleg că acum castelul îți aparține din moment ce noi toți am plecat după plăcinte! 😅