anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Friday Fun: Light Mode sau Dark Mode?

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

E din nou vineri și… e timpul să aprindem (sau să stingem) lumina 😊

Când vine vorba de ecranele la care ne uităm zilnic, voi ce preferați?

Sunteți #TeamLightMode care iubește ecranul luminos, clar și plin de energie? Sau #TeamDarkMode care adoră atmosfera relaxantă și protejarea ochilor în întuneric?

Spuneți-ne în comentarii care mod vă face ziua (sau noaptea) mai frumoasă și de ce.

Dar stați! Dacă nu vorbim doar despre ecrane? Voi cum vă simțiți azi? Sunteți mai pe “light” sau mai pe “dark”? Ce stare de spirit vă reprezintă cel mai bine? Soare 🌞 sau lună ☪️?

Haideți să ne alegem “tabăra” și să ne distrăm!

#HaveFun!

DanielaH_0-1790926697001.jpeg

Weekend frumos și gânduri bune tuturor! 😊

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).
8 Răspunsuri 8

Radutuby
#StarMember

Salutare și mulțumim și pentru această ediție Friday Fun.🙂

Aleg #TeamDarkMode, în special pe ecranele AMOLED, atât pentru experiența vizuală pe care eu o consider ușor mai plăcută, cât și pentru consumul de energie ușor mai redus.

Azi mă simt mai light chiar dacă imi place varianta @#TeamDarkMode

Thanks !

FLo1
#StarMember

Deși a început cu gândul la o eventuală reducere a consumului bateriei, aspectul pe fond închis este chiar relaxant, mai ales seara când puțină lectură face ochiul mai relaxat la o lumină de intensitate cât mai redusă posibil. Așadar, deși am avut unele ”reclamații” de tipul ”ce scrie acolo... că nu se vede pe acel fond întunecat”, pentru mine personal sunt și rămân fan #TeamDarkMode. 🙂

LE: Pentru că mi-am dat seama ulterior de răspunsul parțial: În general sunt mai pe ”shining like a 🌟”. Însă am avut și situații când prea multă strălucire a deranjat pe alții - cu toate acestea nu m-am descurajat. Oricum, dacă în viața de zi cu zi lăsăm loc liber optimismului, atunci cu siguranță starea de spirit va fi una pe ”light mode”.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

arsradu
Fost #StarMember

@#TeamDarkMode si la mine.

De ce? Mi se pare ca arata mai bine, mai classy, daca vrei, mai elegant, si pentru ca da, in special in cazul ecranelor OLED, face o diferenta si la consum.

In rest, prefer ziua, lumina. Soarele ma face sa zambesc (nu si in zilele toride de vara, dar in general prefer zilele frumoase, insorite), luna ma face melancolic. De asemenea, consider ca nu pot exista una fara cealalta. Lumina e cea care da nu doar lumina propriu-zisa, dar si culoarea. Pe de alta parte, nu poti avea lumina fara umbre. Nu s-ar mai distinge nimic. In fine, in ceea ce ma priveste, prefer dark mode pe telefon, si light mode afara. 🙂

Client Orange

MihaiC99
Campion certificat

Folosesc foarte rar Dark Mode. Cred că ține mai mult de obișnuință. M-am obișnuit cu Light Mode și îmi place mai mult acest mod de vizualizare. Este mai confortabil pentru mine.

Aleg #TeamLightMode

Vio73
#StarMember

Salutare!

În cea mai mare parte a situațiilor aleg  #TeamLightMode, pentru că așa m-am obișnuit. Chiar dacă am încercat și varianta opusă, dacă m-am obișnuit așa și îmi place mai mult, o folosesc pe asta.

Mulțumesc!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

Wow! Ce super mix de #TeamDark și #TeamLight avem până acum aici 👌 Vă mulțumim pentru răspunsuri!

Cât despre mine, eu la ecrane sunt clar #TeamDarkMode. Ochii mei preferă atmosfera mai relaxantă și "misterul" întunericului digital. Dar, surpriză! Spiritul meu e 100% #TeamLightMode – mereu plin de energie, optimism și voie bună. Mă rog, aproape mereu, să zicem totuși 99%... 😊 Desigur că-mi place și luna, mai ales când e plină, ca o sferă perfectă de porțelan.

Așa cum zicea și arsradu, cred că e bine să avem din amândouă, și un pic de întuneric, și un pic de lumină, ca să nu ne plictisim 😊 Important este să ne simțim bine, indiferent de mod.

Așteptăm în continuare și alte preferințe. Pe săptămâna viitoare!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

RafaHelper
#StarMember

Dark mode and eye care 🙂 pana la urma un ecran de calitate nu te va deranja indiferent de tema. Astazi sunt pe mod soare 🙂

Razvan
#StarMember

Salutare! Aleg ecranul #darkmode pentru că este mai prietenos cu ochii și sunt pe #lightmode plin de idei și voie bună. Week-end fain tuturor celor care vizitează comunitatea.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.