Ma intrebam daca exista un mod prin care sa imi dau seama care sunt intrebarile la care am raspuns deja sa nu mai intru pe ele ci doar pe cele la care nu am raspuns.Nu cred ca exista si ca sugestie daca se mai poate face ceva in aceasta privinta....sau macar pe viitor.
Nu exista. Iti arata intrebarile postate si cele la care ai raspuns. Era bine sa avem un marcaj prin care sa fie diferentiate intrebarile la care ai raspuns, sau sa fie puse undeva spre finalul listei de intrebari.
Tine doar de tine si de memoria ta sa nu mai intri, daca asa doresti, pe o intrebare la care ai raspuns deja. Sau sa-ti faci un refresh uitandu-te pe lista de raspunsuri de la profilul tau, inainte de a vedea unde ai putea sa dai un raspuns.. 🙂
Sunt multe întrebări pe comunitate. Nu este nevoie să răspunzi la toate. Daca ai o întrebare o pui și ți se va răspunde. Poți folosi butonul search înainte că sa nu fi fost pusă deja.
@Romeo așa cum a menționat și Laura.cio poți vedea întrebările la care ai răspuns deja accesând profilul tău - "Răspunsurile mele". Nu avem o altă modalitate, dar vom ține cont de sugestie pe viitor. Mulțumim!