anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

#ComunitateaOrange a împlinit 3 ani

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

La mulți ani, Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor membrilor Comunității!

 

Comunitatea Orange a împlinit 3 ani și suntem foarte bucuroși și mândri. Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți aici și pentru că împreună am crescut Comunitatea. Sunteți minunați și suntem recunoscători că împărtășiți cu noi sfaturile și experiențele voastre, că ne oferiți constant feedback și în felul acesta ne ajutați să ne îmbunătățim.

Pentru noi #ComunitateaOrange înseamnă în primul rând membrii care fac parte din ea. Suntem împreună aproape 30.000 de membri și am adăugat peste 7.700 de topicuri. Avem 3.700 soluții și mai mult de 79.000 de răspunsuri și comentarii.

 

Și pentru a sărbători acest eveniment am pregătit un badge special. Este valabil aproape o lună de zile (de astăzi, 6 iunie, și până pe 30 iunie inclusiv) și îl veți primi la conectarea în contul din Comunitate.

 

Cu mult drag,

Echipa Comunității Orange

16 Răspunsuri 16

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@arsradu am verificat și ai primit badge-ul acum 2 zile (am atașat și screenshot din profilul tău public de gamification). Posibil să nu fi văzut notificarea dacă ai mai deblocat și alte badge-uri în același timp sau dacă ai închis rapid fereastra. Poți verifica în pop-ul de gamification din homepage - Mai mult - Misiunile mele - Status - Badge-uri speciale.

BSTF
Junior

La Multi Ani Comunitate!!  La trei ani inseamna ca poti merge pe propriile picioare, asteptam cu interes majoratul!!