anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se intampla daca din greseala apas pe "Sterge profilul"?

Miha_Z
#StarMember
Daca in loc sa apas pe "vezi profilul tau public" apas pe "sterge profil" mi se sterge contul si pot pierde punctele?
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Puteți să stați liniștiți deoarece nu este un proces simplu și nu puteți șterge din greșeală 🙂

 

În momentul în care apăsați pe "Șterge profilul" o sa fiți redirecționați către pagina de logare pentru a confirma acțiunea prin introducerea datelor, apoi aveți un mesaj în care vă întrebăm dacă doriți ștergerea contului și puteți confirma sau puteți anula.

 

Dacă totuși vă doriți ștergerea contului atunci toate datele vor fi pierdute, iar conținutul pe care l-ați creat în comunitate rămâne, dar autorul va fi anonim. Dacă totuși reveniți după ștergere o să fiți un membru nou al comunității.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Alex_G_
Cunoscător
Buna întrebare. Chiar nu ma gândisem la varianta asta. Dar cred ca putem contacta un administrator și sa spunem ca a fost o greșeala și sa ni-l poată reactiva, fără a pierde punctele acumulate.

Jay
Campion certificat
Chiar ca buna intrebarea :D... o vrea cineva sa incerce?!.. Lasand gluma deoparte, eu cred ca ar trebui sa te intrebe daca esti sigur, inainte de a-l sterge..

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver
Nu știu ce se va întâmpla, dar sper să nu se poată.

Alex_G_
Cunoscător
Și eu sper sa nu fie posibil acest lucru, sa pierzi dintr-o neatenție toată implicarea ta. Ar fi frustrant.

Miha_Z
#StarMember
Jay la un mesaj de confirmare ma astept si eu. Sunt interesata de raspuns, dar nu incerc. :)))

Razvan
#StarMember
Dacă ștergi profilul, logic ar fi sa pierzi toate punctele și apoi sa faci alt cont, însă ținand cont ca te loghezi cu datele din my Orange, exista o posibilitate mica sa îți transfere toate datele din contul reținut anterior.

Ascary
Campion certificat
Șterge profilul ar trebui sa fie o opțiune doar pentru administratori.

Ciucuras
Cunoscător certificat
In momentul in care apesi pe stergere profil, pierzi punctajul dar nu si activitatea de aici, ramane mostenire :). Mi se pare normal insa sa primesti o notificare pe mail de confirmare stergere profil si apoi sa se stearga, nu asa instant. De incercat nu incerc ca sa realizam si cum se face :))

Alex_G_
Cunoscător
@ciucuras de unde știi exact ca s-ar pierde punctele acumulate?

Ciucuras
Cunoscător certificat
@Alex G., nu stiu sigur, dar mi s-ar parea normal ca daca nu mai ai profil sa nu mai ai punctele, insa activitatea ta sa ramana pentru ca raspunsurile tale ori intrebarile sa ajute membrii comunitatii si viitorii membri ai comunitatii.

Alex_G_
Cunoscător
Am înțeles. Activitatea și mie mi se pare normal sa rămână chiar dacă tu ștergi sau dezactivezi contul din diverse motive.

Alex_G_
Cunoscător
Ma gandeam ca poate este ca la alte aplicații când vrei sa ștergi profilul cumva se dezactivează pentru o perioada, iar atunci când reiei activitatea lucrurile sunt ca înainte.

Miha_Z
#StarMember
Logic ar fi ca activitatea unei persoane sa ramana chiar daca renunta la comunitate.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Puteți să stați liniștiți deoarece nu este un proces simplu și nu puteți șterge din greșeală 🙂

 

În momentul în care apăsați pe "Șterge profilul" o sa fiți redirecționați către pagina de logare pentru a confirma acțiunea prin introducerea datelor, apoi aveți un mesaj în care vă întrebăm dacă doriți ștergerea contului și puteți confirma sau puteți anula.

 

Dacă totuși vă doriți ștergerea contului atunci toate datele vor fi pierdute, iar conținutul pe care l-ați creat în comunitate rămâne, dar autorul va fi anonim. Dacă totuși reveniți după ștergere o să fiți un membru nou al comunității.