anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Câți membrii ai comunității Orange sunt simpli clienții și câți sunt angajații Orange

Gica53
Junior entuziast
 
23 Răspunsuri 23

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, cred ca era asa de "gras" fluturasul ca nici n-a putut sa decoleze. :))

Client Orange

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

O intrebare foarte buna.

Raspunsul e foarte simplu: cu exceptia moderatorilor, a community manager-ilor, a catorva conturi de ajutor (de exemplu Orange Assistant) si a altor cativa useri individuali marcati explicit cu mentiunea "angajat Orange" langa username-ul lor, toti cei de aici (peste 99%) sunt clienti, exact ca si tine.

Oameni care isi dedica timpul pentru a-i ajuta pe altii. Sau care au intrebari, exact ca si tine. Si in caz ca-ti trece ideea asta prin cap, NU, nu sunt platiti de Orange. Dupa cum ziceam, suntem clienti, nu angajati Orange.

Dar da, Comunitatea Orange ca si platforma este binenteles sub brand-ul firmei Orange. Este o comunitate creata de Orange pentru pasionatii de tehnologie, fie ei clienti sau nu.

Sper ca informatia asta te va ajuta in formularea intrebarilor si raspunsurilor viitoare de aici.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Acus vine nea Nicu și îți va spune ca ești angajat Orange 😂

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Si, din pacate, n-ar fi singurul. Faptul ca suntem aici, faptul ca postam destul de des, faptul ca incercam sa ajutam, faptul ca raspundem intr-un anumit fel (zic eu normal, dar altora s-ar putea sa li se pare suspect), toate astea puse la un loc pot sa dea impresia cuiva care abia a intrat in Comunitatea Orange, ca suntem angajati Orange sau cel putin platiti de Orange.

Mai ales cand parerile noastre (si crede-ma, chiar sunt parerile noastre, si nu sunt mereu pozitive) nu se aliniaza intr-un mod miraculos nemultumirii celui care a deschis topicul. Atunci cand ne permitem sa avem o alta opinie, atunci siguuur suntem toti platiti de Orange.

E si motivul pentru care eu, in speranta ca o sa ajute astfel de oameni in felul in care posteaza si inteleg Comunitatea Orange, mi-am pus la semnatura foarte clar (zic eu): Client Orange. CLIENT. Nu angajat, nu cu contract pe termen limitat, nu sponsorizat. Ci simplu client. Un om ca toti ceilalti. Doar poate un pic mai dedicat si mai implicat emotional in comunitatea asta. Dar atat si nimic mai mult.

Stii care e chestia? Pe de o parte, ii inteleg. E cumva normal sa ai parerea asta. Dar cand iti spune omul clar si raspicat ca nu este angajat Orange, si ca gresesti la chestia asta, tu de ce o tii una si buna ca "esti platit de Orange", sau "voi" faceti si dregeti? Care voi?! Ma scoate din minti acest "voi"! Nu e niciun "noi" si niciun "voi". Nu suntem doua tabere! Suntem clienti cu totii! Iar cei care chiar sunt angajati Orange, iti garantez ca nu sunt contra clientilor, ci pentru clienti! Nu sunt platiti de Orange sa enerveze clientii. Ba din contra! Sunt platiti sa ajute in situatii de genul asta la rezolvarea problemei. Deci, faptul ca esti angajat Orange, nu inseamna ca esti cumva "impotriva" tuturor. E o conceptie total gresita si care sper sa se schimbe!

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Exact cum s-a mai spus, în afară de angajații Orange, moderator și Orange Assistant, ceilalți suntem simpli clienți, care se implică mai mult sau mai puțin. Nu suntem plătiți în vreun fel, deci la numărul de postări nici atât.

Baftă!

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Vă rog să-mi permiteți să fac și eu puțină "lumină" pe acest topic, doar pentru a confirma ce s-a spus mai sus 😀(mulțumesc mult celor care au răspuns!).

Comunitatea Orange este un spațiu destinat pasionaților de tehnologie (clienți Orange sau nu). Comunitatea facilitează membrilor săi participarea la discuții cu alți membri (schimb de informații și păreri, experiențe cu și despre produsele și serviciile Orange și cu tehnologia în general).

Angajații Orange sunt foarte ușor de identificat pentru că au etichete specifice (Community Manager, Moderator, Orange Assistant, Angajat Orange). Toți ceilalți membri nu sunt angajați, ei poartă etichete diferite funcție de vechimea și activitatea (număr postări, număr soluții, like-uri etc.) pe care au avut-o în Comunitate .

Membrii care poartă eticheta #StarMember nu sunt nici ei angajați Orange. Sunt clienți Orange și sunt cei mai activi membri din Comunitate. Ei au ales să își ofere din timpul și expertiza lor pentru a fi de ajutor celorlalți membri.

Sunt aici dacă mai există întrebări/ neclarități.

Puteți arunca un ochi și pe Principiile Comunității și pe Termenii și condițiile de utilizare.

De la mine doar gânduri bune.

Multumim de lamuriri Daniela ! 

teacher_
#StarMember

Eu sunt profesor 🙈 

Și nu, nu predau la facultatea Orange. In general, in mediul (pre)universitar 🤣

Și eu la fel, colega!