anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

2 Factor Authentificator pe numar inexistent

Cristina1106
Începător

Buna ziua! Incerc de doua saptamani sa ma loghez pe Facebook/Messenger fara succes datorita 2 Factor Authentificator care trimite codul de logare unui numar (orange) care nu mai este al meu de 1 an jumatate. Orice as face, parca ma invart in cerc si ajung la aceeasi problema: codul ajunge pe whatsapp sau SMS pe numarul inexistent (am verificat si asta). Exista vreo solutie in aceasta privinta? Mentionez ca numarul vechi este unul de staff orange, asadar nu il pot cumpara si activa.

Please help!

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Nu ai și varianta cu email ? Doar cu număr de telefon?

Din pacate nu. Am reusit sa primesc un cod si pe mail dar a fost doar pentru a reseta parola (pe care cred ca am resetat-o de 10 ori) dar dupa ce pun parola, tot la 2 FA ma trimite cu codul trimis pe vechiul numar

Buna @Cristina1106 

Sugestia mea este sa selectezi ca nu ai acces la acel numar de telefon, si sa contactezi suportul facebook.

A 2a varianta pe care ti-o recomand, este sa iti creezi un nou profil de facebook, si in timp ce vei face acest lucru, facebook va recunoaste ca tu ai deja un profil si te va intreba daca este acela, si daca nu mai ai acces la adresa de email/numar telefon, caz in care ar trebui sa alegi ca da si te va redirectiona sa adaugi o noua adresa de email cu ajutorul careia iti vei putea reseta parola.

Sfatul meu este sa folosesti Google authenticator si nu sa primesti SMS, pentru a preintampina astfel de cazuri.

Te asteptam cu vesti bune!

Seara faina!🌙

Încearcă și soluțiile propuse în link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/help 

https://www.facebook.com/help/14 

Gabubu
Angajat Orange

Buna Cristina,

Eventual daca nu reusesti nici de cum, singura optiune este sa iei legatura cu serviciul lor clienti, accesand Facebook Help Center.
In acest caz, nu stiu 100% daca ei ofera si asistenta sau vei discuta in limba romana, insa trebuie sa tii cont ca 100% va trebui sa discuti in limba engleza. Daca, din nefericire, nu stii limba lor, poti folosi Google Translate si sa le mentionezi lucru acesta.

Daca ai rezolvat sau intampini probleme, te asteptam aici cu update!

Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta si sarbatori fericite!
Gabubu

Din pacate facebook nu are un support live sau macar email cu utilizatorii. Am incercat eu sa mai trimit la ceva adrese explicatii cu problema mea insa, fara un raspuns. Pana atunci ma invart in cerc…

Razvan
#StarMember

Salut! Ia legătura cu acea persoană, spunei ce ai spus și pe topic, roagă să-ți dea codul de autentificare și apoi schimbă nr. în platforma Facebook.

Cu siguranta as fi facut asta chiar si contracost 🫠🫠 insa numarul este fostul meu numar de staff si momentan este inexistent

Anca07
#StarMember

Buna @Cristina1106 

Ai reusit sa rezolvi problema?

Seara faina!🌙

Buna, Anca! Din pacate nu am reusit. Singura metoda ar fi, conform altor utilizatori care au trecut prin aceeasi situatie este sa tot trimit actul de identitate pana reusesc. Momentan l-am trimis de cateva ori insa a fost respins….