anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transferuri Orange Money de pe cardurile Binance

provo2gaby
Junior

Buna seara! As dori sa stiu daca Orange Money mai proceseaza tranzactiile de pe cardurile Binance. Va multumesc!

17 Răspunsuri 17

Razvan
#StarMember

Salut! În mod normal, orice card bancar poate face aceste tranzacții. Ținând cont că OM a fost cumpărat de Alpha Bank, nu văd niciun motiv să nu fie eligibil pentru aceste tranzacții. 

Practic a mers pana la inceputul lunii , dupa care OM refuza orice tranzactie dar nu explica de ce le refuza, dau vina pe Binance. Nu trebuie sa fiu informat cum trebuie daca sunt client Orange ? Puteau pune un anunt. E cineva cu un card crypto carr poate alimenta contul OM?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Sincer, e prima data cand incerc sa fac alimentarea contului OM cu un card de genul asta. Si da, intr-adevar, nu merge.

Dupa plata si confirmare pe partea Binance (ceea ce pare sa functioneze ok), se intoarce in Orange Money cu eroare.

 arsradu_2-1697786174095.jpeg
Deci, daca la tine a mers pana acum...pare sa fie o problema noua, intr-adevar. Trebuie vazut doar daca problema e de la Binance sau de la Orange. Momentan intrucat pe partea Binance procesul se desfasoara fara erori....posibil ca problema sa fie pe partea Orange Money.
 
Ideea e ca alimentarea contului OM cu cardul, e ca o plata normala la POS. Daca platile normale merg ok, si alimentarea nu...problema e la OM.
Client Orange

Voila! Problema e la Orange , insa de ce nu ne spune Orange despre aceasta problema? E vorba de principiu, nu neaparat de alimentarea in sine. Adica puteau pune un info despre asta.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Pentru ca s-ar ptuea sa fie o chestie noua si pentru ei....? :)) Daca e un bug, si nu l-a mai dat nimeni, nu prea ai cum sa anunti clientii, daca nici tu nu stiai ca e un bug.

Cum ziceam, daca la alte plati merge (online, sau la POS), eu zic ca problema pare sa fie la Orange, intr-adevar.

Incearca sa iei legatura cu ei, le spui ca poti plati cu acel card fara probleme pe alte aplicatii sau la POS (daca e cazul, binenteles), si le ceri sa investigheze.

Nu cred ca e rea vointa sau ceva. Cred ca pur si simplu nu stiu de problema asta. Ca atare, nici nu aveau cum sa anunte. 

Dar daca ai posibilitatea, inainte sa mergi cu jalba in protap, cum se zice, la Orange Money, incearca o plata similara online, pe orice alta platforma. Sa ne asiguram ca problema nu e la VISA, sau 3D Secure.

Client Orange

Pai daca nu merge nici la tine si e aceiasi problema , nu e logica treaba? E vorba de reteaua de transfer.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Paaai...nu chiar. 🙂 Pana acum, tot ce ai confirmat e ca problema nu se manifesta doar la tine.

Dar inteleg ca niciunul dintre noi nu a testat cardul la alte plati (de preferinta plati online). Si e important de vazut daca acelasi card, in alte conditii de test (alte plati), functioneaza ok.

 

Nu zic ca nu ar fi o problema la OM. Ba pare destul de sigur problema de la OM. Ziceam doar sa confirmam lucrul asta facand o plata online normala. Pentru ca si alimentarea functioneaza pe acelasi principiu. Daca plata functioneaza si alimentarea nu, problema e clar de la OM.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Salutare!

Presupunand ca Binance are IBAN standard, raspunsul este da.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Care e directia de transfer? Din Binance sper OM sau invers? Vrei sa faci alimentarea contului Binance cu cardul OM? Si in ce fel vrei sa transferi? Pentru transfer in contul OM, poti sa folosesti functia withdrawal din contul Binance catre Orange Money (sau orice alt IBAN).

Ai incercat deja asa si nu a mers? Ne poti da un pic mai multe detalii pentru a intelege mai bine contextul intrebarii?

Client Orange

E vorba de alimentarea unui card Orange Money cu un card Binance , nu cu transfer Sepa etc. Operatorii Orange Money imi spun ca problema e de la Binance, cum sa fie de la Binance daca niciun card crypto nu poate alimenta contul OM si alte conturi , da?

RafaHelper
#StarMember

Salut @provo2gaby  de ce nu folosești alt card pentru a muta banii din binance si apoi faci alimentarea către Orange Money?

Salut, pe mine ma intereseaza ca optiune si acest transfer de pe Binance , am transferat in Revolut din Binance si e ok, e mai mult vorba de principiu, am zis.

Super, e bine ca exista o soluție totuși si cumva pot ajunge bani in contul tau Orange Money.

DanielaH
Moderator

Salut, @provo2gaby!

Vom expune și noi situația ta colegilor de la Orange Money. Ne ajuți, te rog, cu trimiterea numărului de telefon în mesaj privat? Mulțumim.