Parola statica este unul dintre cei 2 pasi care se fac la plata pe internet, urmata de parola 3D secure care vine imediat prin sms.. sau, ar trebui sa vina. Dupa luni de zile in care am folosit cardul asta pentru alimentare si n-au fost probleme, iar in august sunt 10 alimentari dupa el, mi-e greu sa cred ca ieri, am scris de 5 ori la rand, parola statica gresit..
La mine asa se comporta cardul asta, exact ca la o plata pe internet.. se deschide o fereastra din OM in care trebuie scrisa parola statica a cardului respectiv (pe care am setat-o de la inceput de cand s-a trecut la validarea in 2 pasi a platilor) si dupa ce apesi valideaza se deschide alta fereastra in care trebuie scrisa parola 3D secure.. insa ieri, dupa ce scriam parola statica si apasam pe valideaza, acea fereastra se inchidea, nu trecea mai departe la fereastra pentru parola venita prin sms..
Pentru celalalt card pe care l-am mai folosit pentru alimentare OM am intr-adevar o aplicatie in telefon in care aprob platile si nu cere nicio parola..
Astazi, inainte sa reinstalez sau sa incerc orice altceva cu OM, am incercat din nou sa alimentez si a functionat.. deci, a mers fara sa fac eu ceva.. doar ca am lasat timpul sa treaca..
Parerea mea este ca a fost o problema de comunicare cu serverul, care s-a rezolvat intre timp..