anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot efectua plăți cu cardul de credit

Roberttt
Junior entuziast

Salutare, 

Revin din nou cu problema mea. 

După ce nu am reușit sa adaug cardul în Google pay deși cu alte carduri am reușit, am zis sa încerc sa fac o plată cu cardul de credit, nu a funcționat îmi da eroare. Am încercat și cu cel de debit, la fel nu merge. 

Credeți ca problema e ca cardul fost făcut vineri seara și nu este ceva activat la el? 

La setări card am activat tot. 

21 Răspunsuri 21

arsradu
#StarMember

Ce eroare primesti la platile online? Tind sa cred ca cele doua probleme au aceeasi cauza. 

Client Orange

Roberttt
Junior entuziast

Salut, am încercat sa îl adaug și la emag dar nu merge. Spune ca cardul nu a fost debitat și poate nu a fost activat pentru plăți online. 

Mă gândesc că nu decât sa aștept pana luni sa vad ce zic cei de la Orange. 

Ai finante pe cardul de debit? Poti verifica setarile de la Cardurile Mele > Card de Debit > Setari Card > Setari Tranzactii si Limite? 
Cam asa arata la mine. 

arsradu_0-1692547101208.jpeg

 

Client Orange

Roberttt
Junior entuziast

La fel am si eu inafara de partea cu ATM avand in vedere ca am doar cardurile virtuale.

Corect. Nu ai avea cum sa activezi cardul virtual. In principiu, optiunea de care ai nevoie este cea de Plati la Comercianti (inclusiv Contactless) si Plati pe Internet.

Eventual uita-te si la Limite, tot in aceeasi sectiune. Eu am max 20.000 RON si 50 tranzactii.

Ma indoiesc ca la tine ar fi diferit (mai ales daca n-ai modificat niciodata nimic acolo), dar....merita vazut.

In cel mai rau caz, vezi incepand de maine cu un consultant. Poate te pot ajuta.

Chiar nu stiu ce altceva ai putea sa incerci.

Client Orange

Roberttt
Junior entuziast

Am reusit sa vb cu ei azi, cardurile sunt in regula problema e de la ei, au ceva probleme tehnice momentan cu adaugarea cardurilor.

Perfect!

Adica...nu e perfect, pentru ca nu-ti poti folosi cardul. :)) Dar e bine ca problema e cunoscuta si se lucreaza la remedierea ei. Ai primit cumva si un termen de rezolvare?

Client Orange

Roberttt
Junior entuziast

Din pacate nu am primit un termen de rezolvare dar sper sa rezolve cat mai rapid.

Tind sa cred ca problema nu e generala... Posibil sa afecteze doar anumite carduri (poate doar cele create recent, de exemplu). Pentru ca, daca iti amintesti, ti-am zis pe celalalt topic ca am incercat si eu sa adaug cardul in Google Wallet si n-am avut nicio problema. Deci...nu pare sa fie o chestie generala cu cardurile Orange Money. De asemenea, si tu ai incercat un card BT si a mers. Deci, din nou, e clar ca nu e o problema generala.

Dar daca ei zic ca sunt constienti de problema, si se lucreaza...mai mult de atat, nu prea ai ce face, din pacate... Doar sa mai incerci eventual zilele astea. Poate se rezolva intre timp.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Roberttt: Atât cardul de debit cât și cel de credit vin de obicei (cu atât mai mult cel de credit) cu un cod de activare, sau cu o anumită ”poveste” de activare, de obicei o primă introducere și efectuare a unei operațiuni cu cardul într-un ATM. Altfel cardul ar trebui să fie.... încă inactiv.  

Da, cardurile fizice trebuie activate prin introducerea intr-un bancomat, si tastarea corecta a codului PIN. 🙂 Cardul virtual ar trebui sa functioneze deja, daca nu sunt limitari sau alte probleme pe cont. 
Eu n-am avut nicio problema cu cardurile Orange Money. 

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Roberttt: Pentru a repeta cele de mai sus, înaintea utilizării pentru plăți online, cardul (debit sau credit) trebuie activat într-un ATM cu acel PIN primit de la ei. Ai așa ceva? De făcut ... bănuiesc că nu ai făcut așa ceva. Uite și un topic privind activarea cardului. Altfel degeaba.

Roberttt
Junior entuziast

Am doar carduri virtuale, nu am cum sa le activez...

 

@Roberttt: Dar din aplicația OrangeMoney, poți face plăți sau top up sau alte operațiuni? Dacă, oricum o clarificare a contului trebuie clarificată de mâine. Spor.