Buna, Daniela!
Daca vorbim doar de acea pagina, mie personal imi sunt clare informatiile de acolo. Nu am avut dificultati de niciun fel.
Cat despre informatiile afisate, pot sa zic ca:
1. ar fi super util sa se afiseze rata integrala de plata pentru luna respectiva. Se afiseaza minimul de plata, si ala undeva ascuns. Nu ma intereseaza minimul de plata. In schimb ma intereseaza foarte mult rata integrala.
Deci, daca s-ar putea adauga, eventual la vedere, ar fi excelent. Ca design, ma gandesc la ceva similar cu plata facturilor din My Orange. Iti afiseaza totalul de plata al facturii pe luna respectiva, nu minimul de plata. Si e cat se poate de vizibil. La fel mi-ar placea sa vad si aici.
2. in ordinea utilitatii (cel putin pentru mine), am folosit pe primul loc sectiunea Plan de Rate (pentru esalonari, verificari numar de rate, etc), urmat indeaproape de sectiunea Rambursare, dupa care, mai putin util pentru mine, (pentru ca primesc deja extrasul de cont pe mail, in fiecare luna, deci nu folosesc foarte des sectiunea asta), Extras de Cont.
As mai avea si alte sugestii pentru aplicatie, inclusiv legate de cardul de credit, dar care nu tin neaparat de pagina respectiva. Poate fi o sub-pagina. De exemplu, la Rambursare, mi-ar prinde tare bine o optiune de Rambursare Anticipata Partiala (fara a inchide planul de rate, dar achitand 2 sau mai multe rate intr-o luna), pe fiecare plan de rate in parte, si una de Rambursare Anticipata Integrala (cu inchidere plan de rate).
Momentan lucrul asta e posibil numai cu apel la relatii clienti. E bine ca se poate. Dar...intrucat intrebarea e pentru aplicatie, mi-ar placea foarte mult sa-mi pot gestiona mai bine si mai usor planurile de rate.
De asemenea, tot la planurile de rate, ar fi foarte util de adaugat suma de plata ramasa pana la acoperirea integrala a acelei cumparaturi. Pentru ca nu poti pur si simplu sa inmultesti numarul de rate ramase cu valoarea ratei lunare.
🙂 Pot sa intru in detalii daca e nevoie, dar cred ca deviem de la subiect.
Deci...sugestii ar fi. Dar daca doar pagina asta se va modifica de data asta, le pastrez pentru alta ocazie.
🙂
Client Orange