anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Triplare puncte Thank You în magazinul online

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Știați că punctele Thank You valorează acum de 3 ori mai mult, în magazinul online? Triplarea lor se acordă doar la achiziția unui telefon (inclusiv în rate pe factură), împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Campania se desfășoară exclusiv în magazinul online, în perioada 3 decembrie 2019 – 16 martie 2020 (LAST EDIT prelungire perioada 24 martie - 2 septembrie 2020), în limita stocului disponibil (https://www.orange.ro/oferte-speciale/).

 

Ce părere aveți? Veți profita de această ofertă?

 

Update 28.10.2020: oferta cu triplarea punctelor Thank You a revenit și se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni. 

84 Răspunsuri 84

Florin
Cunoscător
Oooo, minunat. Dacă ma încadrez, poate reușim să-mi reînnoiesc abonamentul cu achiziție de telefon. Mulțumesc.

DanielaH
Moderator
Punctele se triplează doar la prelungirea unui contract pe 24 luni, dar ele nu se văd triplate de la început în magazinul online. @Florin, ai încercat să finalizezi comanda?

RafaHelper
#StarMember
Salut Florin, Informațiile pe care le vezi sunt corecte, tu ai pe cont 432 de puncte, care înseamnă 43,2 de euro. Daca înmulțești cu 3 iti da un numar de puncte de 1296 care înseamnă 129.6 euro, daca vei converti 129.6 euro iti va rezulta aproximativ 633 de lei. Recomandarea mea e sa treci afișarea prețului in euro pentru magazinul online pentru a nu te induce in eroare. Sa ne spui daca este clar pentru tine acum.

Florin
Cunoscător
Daniela H: nu am finalizat comanda ptr ca nu am fost sigur, dacă îmi arata la finalizare acel preț, logic ca voi plăti prețul afișat. Ar trebui pana sa apăs trimiterea comenzii să-mi arate exact cât am de plata. Zic eu. Rafa.bloger: nu cred ca îmi arata în cont punctele deja triplate. Am o dovada din august 2019 pe care o atașez unde nu bătea suma cu punctele. Nu știu ce sa cred.

RafaHelper
#StarMember
Salut Florin, În august a fost o alta regula de calculare a valori punctelor, trebuie sa ai in vedere ca acum 10 puncte Thank You = 1 € in magazinele fizice, iar daca vrei ca 10 puncte Thank You sa fie = 3 € trebuie sa prelungești contractul pe 24 de luni si sa achiziționezi un telefon online. Momentan informațiile oferite de tine sunt afișate corect atat in aplicație cat si în magazinul online. Daca mai ai si alte întrebări, le așteptăm cu drag.

Vio73
#StarMember
Cred că se poate discuta și cu cei de la Magazinul online problema, dacă nu se triplează numărul punctelor la o comandă prin prelungirea contractului cu 24 de luni. Să nu fie probleme tehnice, ceva!

Florin
Cunoscător
Salut. Rafa.bloger sa-nteleg ca deja sunt triplate în contul meu. După ce trece oferta triplarii, suma se va schimba?? Ciudat dar nu susțin ca e imposibil. Așadar suma mea ar fi de 129e. Mulțumesc ptr răspuns. Vio73: asa m-am gândit și eu, am crezut ca e o problema tehnica de aceea am vrut sa fiu sigur sa știu cu ce suma sa ma încadrez în achiziția unui telefon. Mulțumesc.

Mădălin
Cunoscător certificat
Am prins aceasta oferta. Am luat un Samsung a 51 (foarte dezamăgitor) cu 5 lei in detrimentul unui p30. Am cheltuit aproximativ 1100 puncte thank you fiindcă pe langa reducerea cu punctele thankyou am primit o alta reducere pentru prelungirea contractului pe 34 luni... practic de la 335 euro mi-a luat doar 1100 puncte cu toate că aveam destule și pentru un p30 pro și să mai dau o mica diferență... dar p30 pro am luat în noiembrie

AdrianB_1
Începător
Oferta cu triplarea punctelor Thank You la prelungirea pe 24 de luni este valabilă și maine 29 aprilie? Sau promoția se termină astazi (28) la finalul zilei?

Jay
Campion certificat
Eu cred ca data este inclusiv 29

RafaHelper
#StarMember
Da, este valabila si maine.

svetalex
Maestru
Eu mi-am plătit ieri factura și am primit 50 puncte OTY la care s-au mai adăugat cele 27 pe care le mai aveam pe cont. Am făcut azi comană de un telefon și punctele acumulate au valorat în total 23,10 EUR

Mariko
Începător
Buna! Se va mai prelungi aceasta promotie, ca punctele TY sa valoreze triplu? Multumesc

Jay
Campion certificat
N-avem de unde sa stim, dar, a mai fost promoția anul asta, eu am beneficiat de ea in februarie, deci este posibil..

DanielaH
Moderator
Campania a fost prelungită până în data de 14 mai 2020. Spor la cumpărături!