anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sfat nesolicitat legat de premiile Pinata Party Reloaded

Neaplicabil
Nu vă cheltuiți banii sperând că veți prinde vreun premiu cu livrare... altfel să nu vă plângeți că ați cheltuit nu știu câți euro visând la nu știu ce premiu și ați rămas cu suptul degetului a pagubă...
18 Răspunsuri 18

Neaplicabil
@Vio73 pentru unul ca mine care a intrat în secunda 2 după orele 14:00 din ziua când a început Pinata Party 2 și i s-a servit fix regulamentul ediției anterioare, am dat accept... și apoi m-am trezit cu ceva premii materiale... lucrurile sunt în ceață... Eu sunt genul care nu cred în Moș Crăciun și Zâne Cosânzene dar dacă copilul meu ar avea acces la partea de reîncărcare nu aș băga mâna în foc că nu-l tentează un premiu care pare că poate fi câștigat ușor. Și pe lumea aceasta sunt destui oameni cu trup de adulți și minte de copil...

Vio73
#StarMember
E corect ce spui, dar trebuie mai multă atenție și la copil, în sensul că trebuie supravegheat cu atenție. Au fost destule cazuri când s-au făcut costuri suplimentare din diverse motive.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Neaplicabil
Și ați prins vreun premiu? Cât ați băgat pe biletele de la 6 din 49? Poate trebuie să dați un acatist la vlădică...

Neaplicabil
Vedeți ce premii avem azi, 12 octombrie 2021, la Pinata Party la orele 13:59:59 2 bucăți trotinete electrice Koogo S1 Plus, 700 puncte pentru revendicare; 2 bucăți camere video sport GoPro Hero 8, 800 puncte pentru revendicare; 10 bucăți boxe portabile JBL Flip 5, 300 puncte pentru revendicare; 30 bucăți cântare inteligente Mi Body, 70 puncte pentru revendicare; 20 bucăți Wireless Fast Charger XD 15W, 50 puncte pentru revendicare; Dacă nu uit de la mână până la gură o să încerc să înregistrez ecranul în aplicația My Orange începând cu ora 13:58 și până la epuizarea stocurilor.