anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Campania "Exclusiv online: comandă telefonul și primești cadou un monitor Samsung"

Frank84
Junior
Doresc informatii despre campania "Exclusiv online: comandă telefonul și primești cadou un monitor Samsung" care s-a incheiat in data de 12 Mai 2021. Mentionez ca nici consultantii orange nu imi pot raspunde la intrebare, raspunsul lor fiind:
Silvia Consultant Orange
"Oferta nu mi este disponibila pe site, nu se mai regasesc informatii despre aceasta oferta din cate observ , pe site"
"Am discutat cu un superior, va pot comunica faptul ca aceasta oferta a expirat si informatia nu se mai regaseste, a fost stearsa de pe site"
24 Răspunsuri 24

Frank84
Junior
@MihaelaC Multumesc frumos. Prin simplul dvs. raspuns am reusit sa comand produsul si sa beneficiez de cadou. @Pentru_Ceilalti_Parerologi: Daca taceai (neavand informatiile necesare) filozof ramaneai. Aveti la dispozitie urmatoarele minute sa cautati pe site "campania" si sa-mi spuneti unde pot sa o gasesc.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Frank84 mă bucur că ai reușit să faci comanda. Să folosești produsele cu plăcere. Aici în comunitate ceilalți membri sunt tot clienți, exact ca tine și încearcă să ajute. Aceasta a fost o situație aparte în care oferta cu telefon și monitor cadou a făcut parte din campania de Paște, care nu mai este activă. Dar ca excepție pentru că au mai rămas monitoare pe stoc colegii au adăugat din nou oferta în pagina de produs.

delfinas
#StarMember
Frank. felicitari pentru ca ai reusit sa faci achizitia pe care ti-o doreai. Noi am incercat sa te ajutam cum am putut. Cum ti-a spus si Mihaela, noi suntem clienti Orange, ca si tine, nu putem decat sa ne dam cu parerea si sa incercam sa ajutam atat cat putem. De ce acum nu esti relaxat si ne certi?

Frank84
Junior
@delfinas.. " Nu stiu altii cum sunt" dar eu nu imi dau cu parerea doar de dragul conversatiei.Astept ca "forumul" sa fie de calitate, nu un alt grup de FB. Caut informatii temeinic inainte de a ridica un subiect intr-o conversatie; plus ca nu-s genul care sa inghita: "dacă ți s-a spus așa de la xxxx, atunci ei știu mai bine!". Orange a "dat cu bota'n balta", odata necomunicand informatii suficiente catre firma ce face oursourcing pentru chat\voce (am demonstrat asta) si a doua oara, noul site are suficiente glitch-uri incat nu poti plasa comanda rapid pentru a beneficia de o eventuala oferta care e pe stock limitat. Astazi mi-a fost greu sa plasez comanda; am folosit 3 browsere cu fiecare blocandu-se cand trebuia sa aleg alta adresa decat cea de facturare. All in all sper ca toti cei care au citit "patania" mea au avut ceva de invatat.

delfinas
#StarMember
Eu ti-am zis mai sus ce sa faci, ca sa nu mai patesti asa. prima regula e sa citesti durata campaniei, daca nu vrei sa beneficiezi atunci de ea. La fel, am povestit ca am patit la fel, dar referitor la conditiile de triplare a punctelor. Daca nu am citit termenii si conditiile si m-am lasat pacalita de descrierea ofertei, as fi crezut ca si pt accesorii sau tablete, punctele nu se triplau. In Comunitate nu-s doar cei de la Orange, ci mai mult clienti, care incearca sa ajute asa cum pot si stiu. Problema ta nu putea sa o rezolve decat cineva de la Orange, ceea ce s-a si intamplat! Da, patania ta a fost de ajutor, pana la urma, tuturor, in sensul ca trebuie sa citim informatiile cu atentie.

Frank84
Junior
@delfinas.. Unde e detaliata campania ca nu se gaseste nicaieri?! Am 4 PDF uri pe mail nici unul nu pomeneste de vreo campanie. Sumarul de comanda arata asa: (mai jos). In final e de inteles ca is defapt un fel de "cadouri" si pot sa apara \ dispara dupa voie. 1 x Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet 444,0 EUR Produse: 1 x MultiSIM 0 EUR 1 x Samsung Monitor 28 inchi 4K UHD LED LU28E590DSL EN 299 EUR 1 x cadou PrePay 5 euro 5,95 EUR Reduceri: 1 x reducere conform cadou monitor Samsung -299 EUR 1 x reducere conform Reducere Pachet prepay 5E credit promo fidelizare -5,95 EUR

delfinas
#StarMember
Inseamna ca nu ai inteles nimic din ce ai citit. Eu iti vorbeam de oferta Huawey Days, de care am fost indusa in eroare ca si tine in cazul Samsung. Nu reiau, poti citi mai sus... incepe asa "Trebuia sa derulezi toata oferta, dedesubt cred ca scria despre termen si conditii..."

Frank84
Junior
@delfinas.. ai scris 1km de content insa nu te -a interesat sa adaugi in cos un s21 , sa cauti detalii si sa vezi ca defapt nu e o campanie asta cu monitorul. O tot tii pe " eu cred".

delfinas
#StarMember
Campania a existat, tu ai spus-o. dar in ziua in care ai pus intrebarea, nu mai era. Am cautat pe Google si nu am gasit-o, pt ca expirase. Ce rost avea sa fac simulare de achizitie a telefonului respectiv? Pe tine te interesa sa afli doar perioada in care a fost valabila acea oferta speciala, regulamentul promotiei, nu daca se poate cumpara acel telefon! Acele "cadouri" nu sunt by default atasate acelui model de telefon. Ca pachet se considera a fi o oferta speciala. Pana te-ai vazut cu sacii in caruta, ai fost cumintel, ai dat impresia ca bagi in seama ce ti-au raspuns niste oameni care s-au chinuit sa te ajute cum au putut. Acum ne aduci acuze ca ti-am pierdut timpul, ca ti-am dat prea mult de citit, desi si noi a trebuit sa citim toata conversatia ta cu operatorul de pe chat. 11 randuri e un content kilometric? :)))) Nu stiu cine a pierdut timpul cui. Altadata uita-te bine pe pagina, undeva trebuie sa existe un regulament, niste conditii! Daca nu sunt respectate, atunci e o problema. In rest, texte si pretexte! Sa folosesti obiectele sanatos si fii relaxat!!! O sa mai dureze pana ajung la Iasi, dar sa ne spui, cand le primesti, daca pachetul contine tot ce trebuie! 😉

LoriTea32
Începător
Felicitari! Aplicatia asta e binevenita si ruleaza foarte bine!