anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Piñata party - câți au câștigat un premiu?

Crisgilu
Junior entuziast

De fapt nu este o întrebare este o provocare,din toți participanții la pinata party care au trecut de 1000 de puncte oare ce s-a câștigat și câți au câștigat un premiu, aș vrea să văd cu dovezi,poze,orice un premiu câștigat de cineva,eu cred că e mare abureală,eu am participat de când a început și nu am câștigat nimic în afară de 10gb de internet, mulțumesc 

23 Răspunsuri 23

DanielaC, în acest caz consider că un astfel de feedback nu este ”laudă”. Că alții interpretează astfel este doar o frustrare cauzată de faptul că nu sunt în locul tău. Îți mulțumim pentru feedback și te așteptăm în Comunitate și cu alte contribuții. O zi cu spor!

Felicitări @DanielaC24 si mulțumim ca ai postat!

E alegerea ta daca vrei sa te "etalezi" sau nu, in regulament nu se prevede aceasta clauza ca sa postezi undeva ca ai câștigat si mi se pare corect. Orange are foarte multi clienți iar șansele ca sa câștigi ceva sunt destul de mici, iar cei care câștiga nu mai vin sa posteze sau sa se laude din diverse motive si e dreptul lor sa se abțină. Sunt sigur ca celor apropiați le-ai spus despre premiu.

DanielaC24
Junior

Da, inteleg ce zici Radu.  
E asa cu dus si intors uneori :))   

Ooo e super fain! foarte tari si premiile castigate de tine 😄  
Si eu m-as fi bucurat la fel de mult si daca era un premiu de valoare mai mica .
Facand o mica gluma, stii cum ar zice unele persoane : "decat nimic, si aia e ceva" :)) 

Si da, oamenii ar trebui sa aprecieze mai mult - orice.

Data viitoare cand voi mai castiga , voi posta direct .
Sper sa nu imi iau hate, haha :))

Raluca06
Începător

Pe mine m’au contactat! Urmează să îmi vină premiul.. Încă aștept 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Excelent! Bravo Raluca! Ne bucuram foarte mult pentru tine!

Ce ai castigat? Doar curios. 😄 Daca vrei sa ne spui, binenteles. Daca nu te simti comfortabila sa ne spui, nu e absolut nicio problema. Eram doar curios.

De asemenea, nu sunt invidios din fire. Sunt sigur ca universul ma/ne rasplateste in felul lui in alte feluri pe care poate nici nu le luam in calcul. Asa ca, nu e absolut nicio problema in ceea ce ma priveste. Cum ziceam, eram doar un pic curios. Iti spun sincer ca de ceva editii incoace nici nu m-am mai uitat ce premii s-au dat la tragerea la sorti, pentru ca oricum nu castigam nimic. Am zis ca daca e sa castig ceva, foarte bine, daca nu, iarasi bine. :)) 

Client Orange

La ediția din 31.10.23 - 31.01.24 au fost ca premii 10 telefoane HONOR 90 5G și 10 ceasuri HUAWEI Watch GT4 46mm. Acum că @Raluca06 (BTW: Felicitări pentru premiu) o fi viitoarea posesoare a unui telefon sau a unui ceas, aceasta rămâne de văzut, la fel cum eu sunt curios câți vor reveni în Comunitate cel puțin cu un feedback, un semn de bucurie pentru o nouă jucărie. Din păcate prea puțini își amintesc să menționeze un simplu "Mulțumesc" întrucât sunt parte din Orange, pentru că Orange le răsplătește timpul petrecut prin efectuarea de taskuri în Pinãta Party.

Buna Raluca

Felicitari pentru premiu ! 🤩🤗

Cred ca toti suntem curiosi de premiu 😆

user_17815964
Începător

Salutare tuturor,

vin cu câteva nelămuriri legate de campania piñata party. Nu prea înțeleg cum funcționează: după ce ating 1000 puncte, sunt înscris automat în extragere? Și pot să consum alea 1000 puncte? Sau trebuie să le las acolo ca să fiu luat în considerare la extragere?

am sunat în cc și odată un operator a zis ca dacă am atins 1000 sunt eligibil ptr extragere și pot să consum, altădată alt operator a zis ca trebuie sa le las acolo ca să fiu inclus în extragere.

Zic asta ptr ca acum am depășit 1000 puncte, și n-am ce face cu ele. Am primit net nelimitat până pe 10.05 cadou ptr ziua de naștere. Deci, mai iau un net nelimitat peste un net nelimitat? Internațional nu sun. Îmi rămâne să sper ca o să câștig ceva, orice acolo… un telefon sau un smartwatch! 🙂

ps: nici eu n-am câștigat nimic niciodată, decât câte 10 GB în plus sau coduri de reducere ptr telefoane (care nu le-am folosit niciodată).

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

intrebare comuna. Da, poti sa consumi acele puncte. E suficient sa acumulezi 1000, nu trebuie sa le si pastrezi. 

Client Orange