anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lansare Motorola Edge Plus 5G

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Astăzi s-a lansat în Magazinul Online un nou telefon - Motorola Edge Plus 5G.

Acesta este disponibil pentru precomandă în perioada 25 iunie - 1 iulie.

Telefonul este disponibil exclusiv online și vine cu un cadou: o husă de telefon personalizată, din piele de piton, de la Velante Officiale.

 

LATER EDIT: Perioada de precomandă s-a prelungit până pe 2 iulie (23:59) și telefonul vine cu un alt cadou: boxă portabilă Ultimate Ears Boom 3, în locul husei. 

 

O să enumăr și câteva dintre caracteristici: conectivitate 5G, încărcare Turbo Power 18W, wireless charging, baterie Li-Po 5000mAh, 12 GB RAM. 

Ce părere aveți despre acest telefon?

14 Răspunsuri 14

Jay
Campion certificat
E un telefon ok, in privinta caracteristicilor, mi se pare cam scump, avand in vedere lipsa de pe piata a producatorului.. Eu i-as lasa pe altii, fani ai brandului, sa comande si sa ne spuna parerea lor, dupa utilizare.. :) Dar, cred ca au avut o idee buna cu o husa personalizata..

FaraUnID
Campion certificat
Chestiunea Nr 1. "cadou o husă de telefon personalizată, din piele de piton, de la Velante Officiale" - Acu' sa-i vad eu pe "ecologistii" care sa bateau cu pumnul in piept si latrau din toti plamanii ca ei salveaza natura prin simplul fapt ca au ales factura in format electronic. Ce aveti de spus la treaba asta, salvatori ai Planetei Pamant cu factura in format electronic?!?!?!? @Orange Prin acest parteneriat nu faceti altceva decat sa promovati si sa incurajati (indirect) uciderea pitonilor pentru o husa personalizata. Ar fi interesant si un punct de vedere oficial, din partea companiei, pe tema asta! Chestiunea Nr 2. Pentru cine nu este foarte ancorat in tehnologie: Pentru un telefon IMEI-ul este echivalentul CNP-ului pentru o persoana. Prin intermediul IMEI-ului toata activitatea unui telefon poate fi interceptata si monitorizata. Cati dintre voi sunteti dispusi sa va lasati IMEI-ul telefonului pe internet?

Jay
Campion certificat
A nu se înțelege ca încurajez practicile.. sunt doar niste păreri.. - Pitonii, probabil deja sunt huse.. nu cred ca în funcție de numărul de comenzi, pleacă vânătorii după pitoni, probabil au stocuri de piele de piton.. Intr-adevar, se putea o altfel de husa personalizata.. - Teoretic, ai încredere ca site-ul este la fel de sigur ca oricare, practic toată lumea te asculta daca prezinți interes.. si pentru ceva gratuit, cred ca deja s-a dovedit ca multora li se pare în regula sa dea datele cardului, darmite un IMEI?!..

FaraUnID
Campion certificat
Verificarea achizitiei se poate face dupa numarul facturii si / sau al bonului fiscal. Un card poate fi blocat / anulat si solicitare emitere altul. In cazul unui IMEI, lucrurile sunt ceva mai complicate, deorece fie schimbi telefonul, fie suprascris alt IMEI peste cel vechi, dar aceasta operatiune necesita scule speciale si nu stiu cate unitati service vor face acest lucru fara a avea un motiv serios. Cat priveste uciderea animalelor pentru atingere unei fitze si pentru a demonstra un anumit statut social, raman la ideea mea initiala: Promovarea si / sau achititia acestor produse nu face altceva decat sa incurajeze modelul respectiv "business-ul" !

Miha_Z
#StarMember
Pare ok la caracteristici, dar asa cum zicea si FaraUnId nu se merita reclama cu husa de piton doar pentru a creste vanzarile si a alimenta anumite fitze.

Anonim
Neaplicabil
Foarte scump dar foarte interesant, de altfel. M-aș orienta mai degrabă spre un OnePlus 8 Pro sau Oppo Find X2, ambele au ecrane de 120 Hz față de 90 Hz cât are Motorola plus specificații de top pentru anul 2020. Iar prețul nu justifică specificațiile, sunt variante mult mai bune în piață.

Vrajitoarea
Cunoscător
Telefonul pare ok, dar nu cred ca as trece la Motorola momentan. Legat de husa cadou, probabil ca vor sa impresioneze un anumit tip de public, eu una sigur nu ma aflu in profilul targetat, dar adevarul e ca trebuie sa iasa cu ceva in evidenta in aceasta perioada in care Oppo a intrat destul de tare pe piata prin campanii promotionale, mai ales prin influenceri, iar Samsung, Apple si Huawei si-au consolidat pozitia pe aceasta piata.

Emanu900
Explorator
Terminal ok ca hardware, insa e single sim pentru cei care sunt interesati de acest aspect. In plus ii lipsesc benzile medii si joase in 5G, ceea ce va afecta user experience cand s-ar implementala nivel national aceasta tehnologie (speram dupa licitatia de anul acesta pentru suplimentarea spectrului radio detinut deja in banda 5G de catre operatori pe 3.5 Ghz inca din 2014).

Vio73
#StarMember
Da, este interesant modelul, dar când faci o achiziție scumpă, te aștepți să aibă și multe benzi pentru 5g, adică să fii pregătit pentru etapa următoare a evoluției rețelelor de acest tip. Sigur, vorbesc din punctul meu de vedere, nu al cârcotașilor! Mulțumim de prezentare!

delfinas
#StarMember
Caracteristicile tehnice sunt wow, la modul pozitiv, pretul e tot wow, dar la modul negativ. :) Cat despre husa personalizata, din piele de piton, nu stiu ce or zice aia de la PETA... Motorola reprezinta o parte din istoria telefoanelor mobile, din cate stiu, a fost inventatoarea lor, dar acum alte marci domina piata.

Vio73
#StarMember
Dacă am fi fost cu 20 de mai în urmă, aș fi ales Motorola. Am avut această marcă și am fost foarte mulțumit de ea atunci. La timpurile acestea, nu prea mai este deloc ceea ce a fost atunci. Husa nu este un criteriu determinant !

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Perioada de precomandă s-a prelungit până pe 2 iulie (23:59) și telefonul vine cu un alt cadou: boxă portabilă Ultimate Ears Boom 3, în locul husei. Mulțumim tuturor pentru feedback. Am actualizat și în descrierea topicului.

Miha_Z
#StarMember
Da mai bine cu noul cadou boxa portabila Ultimate Ears Boom 3 in locul husei. 😉

teacher_
#StarMember
Mai bine cu boxa, cred că husa nu a prea avut succes. Oricum, Motorola in general nu are mare succes in Romania.