anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod voucher reducere Pinata Party

Vlad_D
Junior entuziast

Buna! As avea nevoie de 2 coduri de reducere pt accesorii in magazinul Orange de la Pinata Party. Are cineva si este dispus sa-l doneze daca nu-l foloseste? Multumesc anticipat!

503 Răspunsuri 503

MihaiC99
Campion certificat

Iti trimit doua in privat!

Ms.frumos pt.gest.👍👍👍

MihaiC99
Campion certificat

Cu placere!

O zi frumoasa!

GreenArrow89
Cunoscător

As dori 3 vouchere pt telefon dacă are cineva 

CosminMV
Junior

Hei! In urmatoarele 3-4 zile intentionez sa cumpar un telefon reconditionat de la Orange prin abonament. Are cineva vreun voucher numeric care nu-i trebuie si vrea sa-l doneze? Multumesc!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Daca te referi la vouchere pinata 10 euro, te pot ajuta.

Nu stiu sigur despre ce este vorba la voucherele pinata, dar am observat ca pot incarca 3 vouchere numerice la achizitia unui telefon prin abonament. Daca crezi ca functioneaza si ma poti ajuta, apreciez!!

MihaiC99
Campion certificat

Voucherele pinata sunt in valoare de 10 euro si pot fi folosite maxim 3.  Poti scadea 30 euro din valoarea pretului adaugand codurile numerice.

Ah, am inteles acum. Exact asta cautam, vouchere de 10 euro.

MihaiC99
Campion certificat

De cate vouchere ai nevoie si cand le vei folosi?

De 2 sau 3, nu sunt sigur daca codul DAR afisat in magazin este considerat tot voucher numeric si atunci as putea adauga maxim 2. Daca nu, de 3 as avea nevoie.

MihaiC99
Campion certificat

Codul afisat in magazin este un cod separat.

taurasul07
Începător

Salutare!

Aveti un cod 10 euro sau Pinata 10% pentru o camera de supraveghere din magazinul online, nefolosit?

Multumesc!

MihaiC99
Campion certificat

Voucherele Pinata nu sunt eligibile pentru achiziția produsului dorit.

• 10 €  - reducere la achiziția unui telefon cu abonament pe 24 de luni.
  • 10% - reducere la accesorii pentru telefon.

9806.jpg

9808.jpg

Ioni_Ionela
Junior

Buna ziua cine îmi poate oferi și mie trei cupoane de 10euro ,va sunt recunoscătoare mulțumesc