anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod reducere Pinata Party

Vlad_D
Junior entuziast

Buna! As avea nevoie de 2 coduri de reducere pt accesorii in magazinul Orange de la Pinata Party. Are cineva si este dispus sa-l doneze daca nu-l foloseste? Multumesc anticipat!

21 Răspunsuri 21

@Idrone: Sperăm în acest caz că nu va fi o reacție singulară și vei reveni cu alte contribuții mai utile și pentru alți membri ai acestei "Comunități frumoase". Numai bine.

Alina10
Începător

Mai are cineva un cod valabil pentru accesorii? Eu am pentru telefon daca are cineva nevoie. Merci mult!

Vlad_D
Junior entuziast

905071587674146

Blue12
Cunoscător certificat

Buna. Am doua cupoane de 10% reducere in magazinul online si nu am ce sa fac cu ele. Oare pot scrie aici codurile de reducere? Le pot folosi alte persoane in locul meu sau doar eu?

Salut Blue,

Avem un topic similar aici

Vezi daca ii foloseste poate cuiva de acolo. 

@Blue12, gestul tău este unul foarte generos și salutăm inițiativa ta de a ajuta. Totuși, nu încurajăm astfel de acțiuni aici în Comunitate pentru că nu acesta este scopul ei.

Codurile nu sunt nominale și pot fi folosite și de alte persoane.

Vom afla dacă va fi cineva interesat și poți trimite aceste coduri în mesaj privat pe principiul "primul venit, primul servit".

Mulțumim pentru înțelegere.

 

LE - vom uni topicul tău cu cel indicat de @arsradu 

@Blue12: Dacă vor fi utilizatori doritori și vor citi acest topic, poți să-l trimiți ca mesaj privat. Dar nu recomand trimiterea codului ca mesaj pentru toți. Nu va fi ok pentru niciunul dintre membri Comunității.