anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campania Orange Thank You "Mai mult decât mulțumesc"

FaraUnID
Campion certificat

Prin campania Orange Thank You "Mai mult decât mulțumesc" te răsplătim pentru loialitatea ta și pentru că alegi să fii digital. Primești puncte Thank You la plata facturii prin My Orange sau Orange Money.

BENEFICII ORANGE THANK YOU

• La plata online a facturii din My Orange sau Orange Money primesti 20% din valoarea facturii în puncte Thank You;
  • La reîncărcarea unui cont Orange PrePay cu minimum 6 € de pe abonamentul tău, din My Orange primesti 20 de puncte Thank You;
  • Valoare triplă pentru punctele Thank You la cumpărarea unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni;
  • Bonus 512 MB/lună pentru fiecare an petrecut la Orange;

BONUS DE ZIUA TA

• 1 lună de internet nelimitat;
  • voucher cu 10% reducere pentru accesoriul dorit din magazinul online;

Bonusul se activează automat de ziua ta, iar voucherul este oferit abonamentelor de internet nelimitat, în fiecare an.

BONUS DE ZIUA ONOMASTICA

• voucher cu 10% reducere pentru accesoriul dorit din magazinul online

Vei primi un SMS prin care îți vom confirma acordarea voucherului. Pentru a beneficia apoi de reducere, tot ce trebuie să faci este să te autentifici în My Orange și să folosești codul voucherului în termen de 30 de zile.

Pagina programului Orange Thank You - https://www.orange.ro/orange-thank-you/

21 Răspunsuri 21

GOLDzila
Explorator entuziast
La rubrica reincarcarcari este un lucru foarte bun că se acordă un bonus de 20 puncte Orange Thank You pentru creditul > 6 € reîncărcat. Am reîncărcat și eu astăzi și este adevărat. Credeam că este o pseudo oferta cum din păcate Orange practica de multe ori. Un exemplu este tot aici în Campania Orange Thank You "Mai mult decât mulțumesc " și anume că : La plata online a facturii din my Orange primești 20% din valoarea facturii în puncte Thank You ; nimic mai fals , aceste puncte se acordă oricum dacă plătești factura până la scadență, indiferent cum o faci .

Abonat
Explorator entuziast
Vreau să beneficiez și eu de triplarea aceasta, dar nu prea am nevoie de un telefon nou - de un aspirator robot, da! :) Așadar, dacă iau un telefon ieftin de 30 EUR (100pcte) cu prelungire pe 2 ani... și adaug și aspiratorul de 200 EUR în comandă, voi putea folosi alte 334pcte (100 EUR) și iau aspiratorul la jumătate de preț? 🙂

Vio73
#StarMember
Nu cred că merge la altceva, că așa lua toată lumea!

Salut, Abonat! Punctele se vor tripla doar in cazul achizitiei unui telefon la prelungirea abonamentului pe 24 luni. Daca doresti achizitionarea unui aspirator, punctele vor valora standard, adica 10 puncte =1 euro. Poti verifica si tu aceste informatii, aici: https://www.orange.ro/orange-thank-you/ .

Abonat
Explorator entuziast
Păi voiam să le iau pe amândouă, așa cum am scris (dar nu voiam să "stric" punctele pe un telefon scump :) Editare Ulterioară: Chiar că "Mai mult decât mulțumesc" ... :) Aspiratorul face treaba bine, Telefonul este tot în cutie!

Renato
Începător
Bună seara, cum as putea obține un voucher cu 10% mai repede ? Ma poate ajuta cineva? Promit ca il donez pe al meu în luna Mai 2021

FLo1
#StarMember
@Renato: e simplu, trebuie doar să îndeplineștiuna din cele 2 condiții privind acordarea bonusului de 10%: - fie îți schimbi abonamentul actual (dacă e cazul) astfel încât să ai internet nelimitat și îți schimbi "manual" ziua de naștere de pe cont. În acel moment vei avea 10% bonus... asigurat. - fie îți schimbi numele încât să poți sărbători onomastica în avans. De preferință se pare că se consireră conform cu calendarul ortodox. Dificil sau facil? Decizi tu dacă merită pentru 10%. Eu acum câteva zile am descoperit că trebuie să îmi fac un cont nou pentru un bonus de 10%. Adică nu departe de cele menționate anterior. Sper să izbândești.