anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A castigat vreodata vreunul din voi macar un premiu de la Orange?

Ciuf
Junior
Orange tot premiaza , particip la toate concursurile , dar degeaba....avem vreun castigator pe aici?
6 Răspunsuri 6

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Ciuf. Bine ai venit în comunitate. Avem deja un astfel de topic în comunitate și poți vedea răspunsurile membrilor aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1976428-premii-castigat-orange Te încurajăm să participi în continuare, în această perioadă sunt multe campanii pe site și avem și aici în comunitate. Mult succes!

Razvan
#StarMember
Da, am câștigat de 2x la Orange și soția odată, premiile sunt pe bune.

FaraUnID
Campion certificat
@Ciuf Daca ai timp si nervii necesari o sa observi aici, in comunitatea retelei numarul 1 utilizatori care ofera raspunsuri din 2 - 3 cuvinte si solutii de genul "Modemul are router-ul mai bun". Aceasi utilizatori sunt clientii de casa ai operatorului, vin si se raostogolesc pe aici cu faptul ca ei au televiziune la 5 lei, internet nelimitat, ca au primit o tablela Micorosoft Surface cadou, ca si-au luat nu-stiu-ce telefon la 3 lei, etc. Aceeasi utilizatori cu "Modemul are routerul mai bun" participa la campaniile Smart Tester derulate de reteaua numarul 1 si scriu review-uri in care ne spun faptul ca Telefonul X "Are o camera buna, daca vrei o camera buna in buzunar". Fix aceasti utilizatori castiga constant premiile puse la bataie de operator. In concluzie, concursurile chiar daca sunt pentru toata lumea, castigatorii sunt doar oamenii de casa ai companiei. Aceeasi oameni de casa ai companiei. Cel mai probabil acest mesaj nu va fi aprobat, deorece incalca principiul comunitatii, iar compania prefera sa fie mangaiata de o minciuna decat palmuita de adevar.

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, rugămintea mea este să nu generalizăm și să nu tragem niște concluzii care pot genera confuzii printre membrii Comunității. Campaniile Orange, inclusiv campania Smart Tester, se adresează tuturor clienților care îndeplinesc condițiile specificate în regulament. De asemenea, câștigătorii sunt aleși/ extrași tot în conformitate cu prevederile acestui regulament.

Razvan
#StarMember
Eu am câștigat premiu la Orange in 2007 și 2009, jucand un joc online cu răzuire. Am câștigat o excursie la mare la concert, un telefon Sony Xperia W600i, un cd cu Duffy. Cel mai mare premiu câștigat vreodată a fost excursia la mare cu elicopterul Orange la concert lui Mika pe plaja H2O și cazare. @faraunid, meriți premiul pentru ignoranță și batjocură la activitatea colegilor, nu reușesc să înțeleg ce câștigi când verși cu venin prin stânga și dreapta.

Crăciun_Ion
Junior
Salut, încă nu dar urmează.