anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Voi merge în instanță cu Pinata Party (Campania I)

Neaplicabil
Voi merge în instanță cu Pinata Party!
De ce? Pentru că Orange România se poartă ca unul care te face la alba-neagra sau la păcănele și nu oferă nici o soluție amiabilă atunci când le pui dovada faptului că au partea lor de vină și jucătorul este de bună credință.
Eu personal am făcut o reclamație pe adresa din regulament acum 2 - 3 săptămâni în urmă, am fost sunat destul de târziu (fapt care dovedește că nu sunt singurul care face astfel de sesizări) ca să mi se spună ceea ce știam deja nu să mi se ofere o soluție amiabilă la sesizarea mea.
Azi a făcut a doua reclamație, aștept să fiu contactat cu o soluție amiabilă pe masă și dacă Orange România se dovedește a avea o atitudine de barbutaragiu atunci îl voi acționa în instanță. Pentru că se poate și pentru că am adunat suficiente date ca să am cu ce demonstra dacă nu reaua intenție, cel puțin nepăsarea după ce i-au fost raportate anumite fapte.
Regulamentul îi permite să suspende competiția în caz de... neprevăzut... eu aș fi preferat ca după prima săptămână Orange România să-și pună cenușă în cap și să recunoască faptul că nu au o aplicație funcțională și până o rezolvă suspendă premiile fizice.
The future is Orange!
106 Răspunsuri 106

Neaplicabil
@dorelut telefonul Samsung nu a fost azi pe stoc, televizorul Samsung a fost o singură bucată... l-am revendicat, am confirmat și p*** premiu că era deja dat... la fel și cu toate celelalte premii, le-am văzut pe fiecare în parte, am revendicat tot ce se putea revendicat și confirma, la fel am luat-o în brațe...

Razvan
#StarMember
Și eu am apăsat pe televizor, am dat confirmare și pac eroare.

Neaplicabil
@razvan... n-am întâmpinat nici o eroare, revendicat, confirmat... și degeaba

Cameliagherasim
Junior entuziast
Si eu azi am revendicat un Kindle, chiar in secunda in care au aparut premiile. A aparut adresa de mail, am confirmat-o, si brusc apare ca nu mai este pe stoc... In 2 secunde, cel mult.

Cameliagherasim
Junior entuziast
A, si cand le scriu pe chat in My Oranfe, imi raspunde robotul ca daca vreau sa aflu cât mai am contract cu ei. Nici nu catadicsesc sa te bage in seama.

Neaplicabil
@alterego La premiul de Televizor Samsung am participat, telefonul e pe 16 noiembrie. Dar cum ai reușit să vezi azi Tv, eu am dat refresh la pagină la 13.59 si 58 secunde cu ceas lângă mine. La 14.00 nici o modificare la status. Trebuia sa se vadă măcar stoc 1 buc si apoi să apară stoc epuizat.. nu mai înțeleg, ce trebuie sa fac??? La unele premii se suplimentează cu 10 chiar 30 bucati / produs acolo clar că trebuie sa vezi stocul. Dar la 1 bucată Tv ce sa vezi?? Îți trebuie super viteză..

Miha_Z
#StarMember
@alterego tu nu ai primit e-mail de confirmare pentru nici un premiu ales din clipul prezentat? Eu am crezut că tu ne-ai lăsat azi fara premii. :)) Și eu am fost iar pe fază și am încercat să iau aparatul foto, dar la validarea premiului mi-a apărut iar eroare, deși erau premii pe stoc. Apoi am trecut la alte 2 premii cu mai multe bucăți pe stoc și aceeași eroare apărea.... Ce să-i faci daca n-am cunoștințe în "domeniu" și n-am urmat Facultatea care trebuia. 😉

Neaplicabil
Nu am timpul si nici răbdarea pentru așa ceva, cum zicea un coleg mai sus, dacă vreau un produs îl cumpăr, și nu stau la batjocura unui concurs prost organizat. Punctele Pinata le am făcut din plăți pentru factura și reîncărcare PrePay la familie, deci nu am pierdut nimic. Si cum zice popa la biserică: Te lepezi de ...." jocurile de la Orange???" Mă leped, părinte!!!

Ady_
Începător
Și eu la fel de când este acest concurs urmăresc marți de marti dau refres și vad doar stoc epuizat și am 1000 de puncte și ei spun că se da in zeci de secunde dar ei nu vad macar o secunda un produs

Razvan
#StarMember
Premiile se dau în zecimi de secunda, la ora 14 au apărut, și după 1 secunda erau deja epuizate.

Vio73
#StarMember
Eu nu am reușit niciodată să le văd disponibile, dar recunosc că mi-am cam luat și gândul.

Babaferoce
Începător
Este o mare ȚEAPĂ.tot ce am citit am pățit și eu pe pielea mea un k*t de concurs și mă gândesc serios să părăsesc această rețea. mai bine la Digi, stai prost cu semnalul dar totuși ai câteva reduceri și multe alte chestii faine

Neaplicabil
noi să fim sănătoși că portocala de la coajă e împute

bogdan74
Începător
si eu am patit la fel,la ora 14.00 a dat eroare si asa a ramas.nu a exista nici o secunda un premiu disponibil

costi_i
Junior
Nici eu nu am vz vreun premiu disponibil. Sunt de acord cu grupul ca acest concurs nu este pentru Abonații de rând. Sincer, îmi pare rău ca m-am portat anul trecut la orange. Aveam de gând sa mai portez la anul încă 2 abonamente, dar, sincer, nu m-a convins aceasta companie. Cu parerere de rău, iau in calcul sa revin de unde m-am portat